Πώς να Pack Light για την Ελλάδα για τους άνδρες

Ποιος θέλεις να είσαι - ένας ιδρωμένος άντρας με δύο τσάντες μεταφοράς, μια τσάντα κοστουμιών και μια μεγάλη βαλίτσα για να κρατάς ένα μικρό πιάνο ή τον ξέγνοιαστο άντρα με μια τσάντα duffel;

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 60 λεπτά

Εδώ είναι πώς:

  1. Επιλέξτε μια τσάντα μαλακής όψης κατάλληλη για μεταφορά. Σε γεμάτες πτήσεις, οι αποσκευές χειριστηρίων με τροχούς μπορούν να απορριφθούν ως carry-on, ανεξάρτητα από το αν καθιστούν τις απαιτήσεις μεγέθους, αναγκάζοντάς σας να το σηκώσετε στο carousel. Μια μαλακή τσάντα θα περάσει σχεδόν πάντα. Να θυμάστε ότι οι ευρωπαϊκές περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες συνήθως επιτρέπουν μόνο μία τσάντα μεταφοράς.
  1. Αποφασίστε τι θα φορέσετε για να ταξιδέψετε. Αφαιρέστε αυτά τα στοιχεία από την παρακάτω λίστα.
  2. Ξεκινήστε τη συσκευασία σύμφωνα με αυτόν τον κατάλογο - είναι αυτό που χρειάζεστε για ταξίδια άνοιξη-καλοκαίρι-πτώση στην Ελλάδα:
  3. 2 ζευγάρια παντελόνια - 1 ζευγάρι ανοιχτόχρωμο βαρέων βαρών παντελόνι, τζιν, αλλά κατά προτίμηση όχι μπλε, καθώς αυτό εξακολουθεί να έχει μια 60η "hippie" ένωση η οποία μπορεί να μην είναι θετική σε όλα τα πλαίσια. ένα σκοτεινό ζευγάρι "dressier".
  4. 1 ελαφρύ πουλόβερ ή hoodie (ή αγοράστε ένα στην Ελλάδα).
  5. 1-2 ζευγάρια σορτς
  6. 1 πουκάμισο με μακριά μανίκια
  7. 1 - 2 ζευγάρια κορμούς κολύμβησης
  8. 3-5 ζευγάρια εσώρουχα
  9. 3-5 ζευγάρια κάλτσες
  10. 1 ζευγάρι καλά παπούτσια περπατήματος, ήδη σπασμένα.
  11. 1 ζευγάρι σανδάλια, καουτσούκ με πυθμένα, strap-on, «swimmable» τύπους είναι καλύτερα να αποφευχθεί η θάλασσα ανεμώνες.
  12. 1 windbreaker ή άλλο ελαφρύ, αδιάβροχο μπουφάν
  13. 1 καπέλο -ή, αγοράστε στην Ελλάδα ως αναμνηστικό, μαζί με οποιαδήποτε t-shirts που μπορεί να χρειαστείτε.
  14. Είδη καλλωπισμού μεγέθους δείγματος (το σαμπουάν είναι βαρύ!). τα απαραίτητα φάρμακα σε πρωτότυπα μπουκάλια. σημειωματάριο με τσέπη για αποδείξεις, φυλλάδια κ.λπ. φωτογραφική μηχανή, επιπλέον ρολά φιλμ (πολύ φθηνότερα εκτός Ελλάδας, αν και πιο ισχυρά μηχανήματα ακτίνων Χ σημαίνει ότι πρέπει να μεταβείτε στη συσκευή σας) ή επιπλέον μέσα για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Συμβουλές:

  1. Φορέστε τα παπούτσια και το σακάκι σας ως μέρος του ταξιδιού σας. Τι - τα ογκώδη παπούτσια σας δεν είναι αρκετά άνετα για τα ταξίδια στο αεροδρόμιο; Αυτό σας λέει ότι το ζευγάρι δεν πρέπει να πάει καθόλου.
  2. Αποφύγετε τα μεταλλικά σκεύη ψεκασμού που περιέχουν προϊόντα μπάνιου - αυτά μπορούν μερικές φορές να προκαλέσουν δευτερεύουσα αναζήτηση των ελεγμένων σακουλών σας, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα να χάσουν την πτήση σας ακόμα κι αν έχετε πάρει αρκετό χρόνο. Αυτό είναι ιδιαίτερα πιθανό εάν συγκεντρωθούν μαζί στη βαλίτσα.
  1. Θέλουν να γεμίσουν οποιοδήποτε επιπλέον δωμάτιο; Μην το κάνετε! - αφήστε το για αναμνηστικά στο ταξίδι πίσω.