Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου Εργασίας για το μεγαλύτερο Λος Άντζελες

Πράγματα που πρέπει να κάνουμε για την Ημέρα Εργασίας στο Λος Άντζελες 2017

Στείλτε το καλοκαίρι σε στυλ με αυτά τα φοβερά γεγονότα Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας στο Λος Άντζελες από το Fleet Weej και το LA County Fair σε φεστιβάλ μουσικής, φαγητού, τέχνης και κινηματογράφου.

Εάν θέλετε να περάσετε το τελευταίο επίσημο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού στον ωκεανό, τότε ο οδηγός μου για τις παραλίες του LA είναι ο τόπος για να ξεκινήσετε. Είναι επίσης το τέλος της σεζόν για τα περισσότερα από τα Water Parks του LA . Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την επιπλέον ημέρα δωρεάν για να δείτε κάποια από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο LA που είναι πάντα διαθέσιμα, ή ακόμα και να κάνετε ένα σύντομο οδικό ταξίδι από το LA .

Εβδομάδα στόλου LA στο Σαν Πέδρο
Η εβδομάδα στόλου του Λος Άντζελες είναι μια γιορτή των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που διεξάγεται για τέσσερις ημέρες για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο Λιμάνι του Λος Άντζελες στο Σαν Πέδρο. Περιλαμβάνει δημόσιες εκδρομές πλοίων από ενεργά πλοία Ναυτικού και Ακτοπλοϊκού Σώματος (κρατήσεις διαθέσιμες στο διαδίκτυο), εναέρια demos, στρατιωτικά demos, χωριό πόλεων ενεργών στρατιωτικών και βετεράνων, STEM Expo, ζωντανή μουσική, φορτηγά τροφίμων και άλλες γιορτές.
Πότε: Παρασκευή έως Δευτέρα του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας με ένα κόμμα kickoff της Πέμπτης το βράδυ
Πού: LA Waterfront. Το κύριο γεγονός είναι κοντά στο LA World Cruise Terminal, αλλά τα πλοία θα βρίσκονται επίσης στο Downtown Harbor. και στο τέλος της οδού Miner στο San Pedro.
Κόστος: Κυρίως δωρεάν, μειωμένη είσοδος στην SS Lane Victory και USS Iowa Battleship Museum
Χώρος στάθμευσης: Στο Waterfront, 1 ώρα δωρεάν, στη συνέχεια $ 2 / ώρα? Τα δορυφορικά μέρη στο Miner και στο 22ο St και στο τέλος του Miner St είναι ένα κατ 'αποκοπή $ 5, δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.

Αφήστε αρκετό χρόνο για να παρκάρετε.
Πληροφορίες: www.lafleetweek.com

Εκθεση του Λος Άντζελες
Το LA County Fair ξεκινά το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας και διαρκεί για ένα ολόκληρο μήνα. Ζωντανή μουσική, βόλτες, κτηνοτροφία, κηπουρική και gadgets εν αφθονία.
Πότε: Παρ Πέμπτη 1-24, 2017, Παρ μεσημέρι - μεσάνυχτα, Σαβ-Κυρ 10 π.μ. έως μεσάνυχτα, Δευ 10 π.μ. - 10 μ.μ.
Πού: Το Fairplex στο Pomona, 1101 W.

McKinley Ave, Pomona, CA 91768, έξω από το 10 αυτοκινητόδρομο, έξοδο Fairplex Drive ή White Ave.
Κόστος (Σαββατοκύριακο Εργασίας): $ 20 ενηλίκων, $ 12 παιδιών 6-12, $ 15 ανώτερων, Δωρεάν 5 και κάτω. Η σεζόν περνά $ 29.99.
Χώρος στάθμευσης: $ 15 Γενικά, $ 25 VIP / Πύλη 17, 9, $ 30 Valet στην πύλη 3
Περισσότερα: LA County Fair Guide

Η ΓΕΥΣΗ
Αυτό το εξαιρετικό φαγητό και κρασί, που χρηματοδοτείται από το LA Times και το Food & Wine, περιλαμβάνει 5 διαφορετικά γαστρονομικά γεγονότα. Αυτό το έτος και οι 5 εκδηλώσεις βρίσκονται στο Paramount Pictures Studios στο Χόλιγουντ .
Πότε: Παρασκευή έως Κυριακή του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας, με έναρξη την Παρασκευή, 2 εκδηλώσεις κάθε Σαβ & Κυρ
Πού: Paramount Pictures Studios , 5555 Melrose Avenue, Λος Άντζελες, CA 90038
Κόστος: Προκαταβολή $ 100 - $ 150 ανά συμβάν, έκπτωση με την ιδιότητα μέλους LA Times, περασμένο Σαββατοκύριακο $ 300.
Χώρος στάθμευσης: $ 13, μετρητά μόνο, στο Paramount, η είσοδος Van Ness συνέστησε.
Πληροφορίες: http://events.latimes.com/taste/
Σημείωση: Εάν πέσετε ή περπατήσετε, εισάγετε τις πύλες Van Ness ή Gower. Δεν υπάρχει είσοδος πεζών στις πύλες Melrose.

Fiesta Hermosa
Τριήμερο φεστιβάλ τεχνών και χειροτεχνίας με 270 πωλητές, ζωντανή μουσική και ένα καρναβάλι παιδιού.
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, Σαβ-Δευτ, 10 π.μ. - 6 μ.μ.
Πού: Παραλία Hermosa Beach, Hermosa Beach
Κόστος: Δωρεάν
Πληροφορίες: fiestahermosa.net

Διεθνής Έκθεση Δρόμων της Orange
Τέσσερις δρόμοι της πόλης είναι αποκλεισμένοι γύρω από τον κύκλο κυκλοφορίας στην Παλιά Πόλη Πορτοκάλι .

Εκτός από τον κύκλο διευθετείται μια εμπορική έκθεση και τα τμήματα του δρόμου μετατρέπονται σε δρόμους του κόσμου με την κατάλληλη διατροφή και ψυχαγωγία. Εννέα σκηνικά περιλαμβάνουν μια ιρλανδική σκηνή με μερικές από τις καλύτερες τοπικές ιρλανδικές μπάντες, μια ελληνική σκηνή, γερμανική σκηνή, μεξικάνικη σκηνή, πολυνησιακή σκηνή, αγγλική σκηνή και αμερικανική σκηνή, καθώς και μια παιδική σκηνή και δραστηριότητες. Υπάρχει επίσης φαγητό και διασκέδαση από άλλα μέρη του κόσμου, όπως η Ιαπωνία, η Δανία, η Ολλανδία, η Αυστραλία και πολλά άλλα.
Πότε: Σαββατοκύριακο Ημέρας Εργασίας, Παρ-Κυρ, Παρ 5-10 μ.μ., Σαβ-Κυρ 10 π.μ. - 10 μ.μ. Οι πωλήσεις αλκοόλ ξεκινούν το μεσημέρι το Σάββατο και την Κυριακή και τελειώνουν στις 9 το βράδυ
Πού: Plaza Square, Chapman και Glassel στην πόλη του Orange, 92855
Κόστος: Δωρεάν
Χώρος στάθμευσης: Οδός στάθμευσης. Πολλά είναι διαθέσιμα έναντι αμοιβής. Όλοι στη γειτονιά ενοικιάζουν θέσεις στάθμευσης για το φεστιβάλ, οπότε κοιτάξτε γύρω σας για τα χαμηλότερα ποσοστά.


Πληροφορίες: www.orangestreetfair.org
Σημείωση: Αυτό είναι ένα πολύ φιλικό προς την οικογένεια φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά γίνεται πολύ γεμάτο το βράδυ και πολλοί άνθρωποι που έχουν πίνουν όλη την ημέρα είναι πιεσμένοι μεθυσμένος και ανθυγιεινό από το σούρουπο.

Long Beach Ελληνικό Φεστιβάλ
Ζωντανή μουσική από τους Ολυμπιονίκες, εκθέματα χορού και κοινωνικού χορού, ελληνικές καμπίνες τροφίμων και προϊόντων, παιδικά παιχνίδια.
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, Σαβ-Δευτέρα, μεσημέρι - 9 μ.μ.
Πού: Κοίμηση της Θεοτόκου, 5761 Ε. Κολοράντο, Λονγκ Μπιτς 90814
Κόστος: $ 3, παιδιά 11 και δωρεάν
Πληροφορίες: (562) 494-8929, www.lbgreekfest.org
Περισσότερα: Ελληνικά φεστιβάλ της Νότιας Καλιφόρνιας και εθιμοτυπία ελληνικού χορού

Φεστιβάλ κινηματογράφου Cinecon
Μια 5ήμερη γιορτή ταινιών, που ειδικεύεται σε σπάνιες, ασυνήθιστες και άδικα ξεχασμένες ταινίες από την αθόρυβη και πρώιμη εποχή του ήχου. Διαθέτει προβολές πάνω από 30 κλασικές ταινίες, διασημότητες και βιβλία ταινιών και κινηματογραφικών αναμνηστικών. Οι περισσότερες ταινίες προβάλλονται σε 35 χιλιοστά και οι σιωπηλές ταινίες περιλαμβάνουν ζωντανή συνοδεία πιάνου.
Πότε: Σαββατοκύριακο Εργασίας, Πέμπτη - Δευτέρα
Πού: το Αιγυπτιακό Θέατρο, 6712 Hollywood Blvd, LA 90028; Το βιβλίο επίσημων εκδηλώσεων και ταινιών και το Memorabilia Shows βρίσκονται στο ξενοδοχείο Loews Hollywood (πρώην Hollywood Renaissance).
Κόστος: Τα περάσματα ημέρας (συμπεριλαμβανομένων όλων των ταινιών εκείνης της ημέρας) είναι $ 30 Πέμπτη, $ 40 Παρασκευή μέχρι Δευτέρα, $ 150 Festival Pass.
Πληροφορίες: www.cinecon.org

E Hula Mau Πολυνησιακό Φεστιβάλ
Μια γιορτή του Χαβάη πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένων hula και ψαλμωδών διαγωνισμών, εργαστήρια τέχνης και χειροτεχνίας και νησιωτική κουζίνα στο Λονγκ Μπιτς .
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, Παρασκευή - Κυριακή
Πού: Αίθουσα Θεάτρου και Plaza στο Long Beach Performing Arts Center, 300 E. Ocean Blvd., Long Beach, CA 90802.
Κόστος: Η Πολιτιστική Έκθεση είναι Δωρεάν, ατομικές παραστάσεις, διαγωνισμοί και εργαστήρια κυμαίνονται από $ 25 έως $ 35.20, ελέγξτε Goldstar για εισιτήρια έκπτωσης
Πληροφορίες: www.ehulamau.org

Long Beach Νέο Φεστιβάλ Blues
Το Νέο Φεστιβάλ Blues φέρνει 30 blues συγκροτήματα σε δύο στάδια για δύο ημέρες στο El Dorado Park.
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, Σάββατο - Κυριακή, 3-4 Σεπτεμβρίου, 2016, 11 π.μ. - 8 μ.μ.
Πού: El Dorado Park, Long Beach, CA 90802.
Κόστος: $ 30 και επάνω 1 ημέρα, $ 50 και επάνω 2 ημερών, 10 πακέτα της ημέρας περνά $ 250, ελέγξτε Goldstar για εισιτήρια έκπτωσης.
Χώρος στάθμευσης: $ 8 Εισαγωγή στο πάρκο
Πληροφορίες: newbluesfestival.com

Πίλη πίεσης Εργάσιμη ημέρα Σαββατοκύριακο Σκάφος
Γιορτάστε το Σαββατοκύριακο με ένα πάρτι της Κυριακής από το Rainbow Harbour στο Λονγκ Μπιτς.
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 16:00 επιβίβασης
Πού: Catalina King Yacht, 1046 Queens Hwy, Λονγκ Μπιτς, CA 90802.
Κόστος: $ 20 και άνω, ελέγξτε Goldstar για εισιτήρια έκπτωσης.
Εισιτήρια και πληροφορίες

626 νυχτερινή αγορά
Πάνω από 200 Ασιάτες πωλητές που πωλούν τρόφιμα και εμπορεύματα, ζωντανή ψυχαγωγία, τέχνες, παιχνίδια και πολλά άλλα στο πάρκο Santa Anita της Αρκαδίας.
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, 1-3 Σεπτεμβρίου, 2017, Παρασκευή - Σάββατο 4 μ.μ. - 1 π.μ., Κυριακή 4-11 μ.μ.
Πού: Santa Anita Park, 285 W Huntington Dr, Arcadia, CA 91007, Εισάγετε μέσω Gates 3 & 5 στο Huntington Drive ή την πύλη 8 στην Baldwin Ave.
Κόστος: $ 3 ηλικίας 7 και άνω Παρασκευή και Κυριακή, $ 5 Σάββατο. Πολλοί πωλητές παίρνουν μετρητά μόνο, γι 'αυτό ετοιμαστείτε.
Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν
Πληροφορίες: www.626nightmarket.com

Η μέρα της ημέρας του Knott για το αγρόκτημα της ημέρας
Το Berry Farm του Knott φιλοξενεί ένα μπάρμπεκιου στην πλατεία Calico με ζωντανή μουσική στο Wagon Camp όλο το σαββατοκύριακο και τα πυροτεχνήματα της Κυριακής το βράδυ στις 10 το βράδυ. Είναι επίσης το τελευταίο Σαββατοκύριακο των περισσότερων θερινών παραστάσεων. Το υδάτινο πάρκο Knott's Soak City έχει επίσης ένα μπάρμπεκιου το Σαββατοκύριακο. Ελέγξτε για εισιτήρια με έκπτωση στο Soak City και το Knotts Berry Farm.

Φεστιβάλ τέχνης Laguna Beach
Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο των τριών καλοκαιρινών Φεστιβάλ Λαγούνα Παραλίες Καλών Τεχνών , μεταξύ των οποίων το Φεστιβάλ Τεχνών - Επίσκεψη των Διδασκάλων , το οποίο τελειώνει το Σάββατο, και το Art-A-Fair και το Φεστιβάλ Τέχνης Sawdust .

W Ημέρα Εργασίας Σαββατοκύριακου Ημέρας Εργασίας στο Χόλιγουντ
Πολλά ημερήσια πάρτι ημέρας και νύχτας με μερικούς από τους κορυφαίους DJs του LA θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας στο ξενοδοχείο W Hollywood.
Πότε: Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, 2-4, 2017
Πού: W Hollywood, 6250 Hollywood Blvd, Λος Άντζελες, CA 90028
Κόστος: $ 0 και άνω
Εισιτήρια και πληροφορίες

Newport Dunes Ελεύθερη Συναυλία: Η Steely Damned 2
SoCal Classic Rock μπάντα κάλυψης, το Steely Damned 2 θα εκτελέσει με τα αγαπημένα μπάρμπεκιου που παρέχονται από Back BayBistro, τροφές τροφίμων, μια μπυραρία και πλήρες μπαρ σε όλο το Newport dunes Waterfront Resort. Ο τραγουδιστής και στιχουργός του Huntington Beach David Rosales θα ανοίξει την παράσταση.
Πότε: Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, 5-10 μ.μ.
Πού: Newport Dunes Waterfront Resort, 1131 Back Bay Drive, Νιούπορτ Μπιτς, CA 92660
Κόστος: Δωρεάν
Χώρος στάθμευσης: Ο χώρος στάθμευσης είναι 10 δολάρια. Οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύσουν στο δρόμο και να περπατήσουν δωρεάν. Δεδομένου ότι ο χώρος στάθμευσης στο δρόμο είναι περιορισμένος, συνιστάται η χρήση μιας υπηρεσίας κοινής χρήσης.
Πληροφορίες: www.NewportDunes.com