Φεστιβάλ τέχνης Laguna Beach

Τρία φεστιβάλ θερινής τέχνης στο Laguna Beach, CA

Η παραθαλάσσια πόλη Laguna Beach φιλοξενεί ετησίως τρία καλοκαιρινά φεστιβάλ τέχνης, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα. Βρίσκεται γύρω από έναν περιβόητο όρμο στο Νότιο Orange County, CA, η δημοτικότητά του με τους καλλιτέχνες που ταξιδεύουν με τον αέρα, κατέστησε τη Laguna μια δημοφιλή κοινότητα καλλιτεχνών από τις αρχές της δεκαετίας του 1900.

Ενώ υπάρχουν πολλά τοπία ζωγραφισμένα κατά μήκος της παραλίας, οι τοπικοί καλλιτέχνες δουλεύουν σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολλά από τα στούντιο και τα εργαστήρια που κατευθύνουν το Laguna Canyon Road μέσω των λόφων, μακριά από τη γραφική ακτή.

Υπάρχουν πολλά γκαλερί και το Μουσείο Τέχνης Laguna κοντά στην παραλία, το οποίο μπορεί να επισκεφθείτε όλο το χρόνο, αλλά το καλοκαίρι είναι πραγματικά όταν οι καλλιτέχνες και οι φίλοι της τέχνης αναλαμβάνουν την πόλη.

Μπορεί να προκαλεί σύγχυση όταν οι άνθρωποι μιλάνε για τα φεστιβάλ τέχνης στο Laguna Beach, γιατί μερικές φορές ακούγεται σαν ένα μεγάλο γεγονός, αλλά συμβαίνουν πραγματικά τρία ξεχωριστά διοργανωμένα φεστιβάλ. Και οι τρεις προσφέρουν πρακτικές δραστηριότητες τέχνης για παιδιά και ενήλικες, προγραμματισμένη ζωντανή μουσική και προμηθευτές τροφίμων ή εστιατόρια που βρίσκονται εκεί.

Ο τρόπος έκδοσης των εισιτηρίων για κάθε εκδήλωση είναι διαφορετικός, οπότε ελέγξτε τις μεμονωμένες σελίδες για λεπτομέρειες.