Είναι το Τζάκσονβιλ η πιο επικίνδυνη πόλη στη Φλόριντα;

Ποσοστό εγκληματικότητας του Τζάκσονβιλ

Στη στροφή της χιλιετίας, ο νομός Duval του Τζάκσονβιλ κατέλαβε τον τίτλο "κεφάλαιο δολοφονίας" της Φλώριδας και το έπραξε για 11 χρόνια. Από τότε, το έγκλημα έχει μειωθεί, και το Τζάκσονβιλ δεν είναι πλέον ο κορυφαίος δράστης στο κράτος. Ακόμα, δεν είναι πολύ ασφαλές.

Με ποσοστό εγκληματικότητας 44 ανά 1.000 κατοίκους, η μεγαλύτερη πόλη του κράτους έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στην Αμερική σε σύγκριση με τις κοινότητες όλων των μεγεθών - από τις μικρότερες πόλεις στις πολύ μεγάλες πόλεις.

Η πιθανότητά σας να γίνετε θύμα είτε βίαιου είτε ποινικού αδικήματος ιδιοκτησίας εδώ είναι ένα στις 23. Στην Φλόριντα, πάνω από το 82% των κοινοτήτων έχουν χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας από το Jacksonville.

Ποσοστό εγκληματικότητας στο Τζάκσονβιλ

Τα καλά νέα είναι όταν συγκρίνετε το Jacksonville με άλλες πόλεις που έχουν το ίδιο μέγεθος, το ποσοστό εγκληματικότητας εξομαλύνεται και κυλάει κοντά στον μέσο όρο για όλες τις άλλες κοινότητες παρόμοιου μεγέθους. Ωστόσο, το Τζάκσονβιλ είναι πάνω από το μέσο όρο της Φλώριδας και το μέσο όρο των ΗΠΑ για εγκληματικές δραστηριότητες

Ο κίνδυνος βίαιης εγκληματικότητας και εγκλημάτων περιουσίας είναι πολύ υψηλός όταν στοιβάζονται σε εθνικό επίπεδο ή εναντίον του υπόλοιπου κράτους.

Για το Τζάκσονβιλ, διαπιστώσαμε ότι το ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας είναι ένα από τα υψηλότερα στο έθνος, σε όλες τις κοινότητες όλων των μεγεθών (τόσο μεγάλων όσο και μικρών). Οι βίαιες αδικήματα που εντοπίστηκαν περιλάμβαναν βιασμό, δολοφονία και μη αμελής δολοφονία, ένοπλη ληστεία και επιθετική επίθεση, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με ένα θανατηφόρο όπλο. Σύμφωνα με την ανάλυση της αστυνομίας του FBI, η FBI ανέφερε τα στοιχεία του εγκλήματος, η πιθανότητά σας να γίνετε θύμα ενός από αυτά τα εγκλήματα στο Τζάκσονβιλ είναι ένα στους 152.

Στο Τζάκσονβιλ , η πιθανότητά σας να γίνετε θύμα εγκλημάτων περιουσίας είναι ένας στους 27, ποσοστό 37 ανά χίλια κατοίκους. Τα εγκλήματα ιδιοκτησίας κυμαίνονται από διάρρηξη, κλοπές πάνω από $ 50, κλοπή αυτοκινήτων και εμπρησμοί. Η πιθανότητα να κλαπεί το αυτοκίνητό σας αν ζείτε στο Τζάκσονβιλ είναι μία στο 367.

Ενώ το Jacksonville δεν είναι τεχνικά η πιο επικίνδυνη πόλη στη Φλόριντα, είναι από τις πιο επικίνδυνες με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονιών στο έθνος. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με το καθαρό της μέγεθος. Οι μεγάλες πόλεις γενικά τείνουν να είναι περισσότερο εγκληματικές από τις μικρότερες, και το Τζάκσονβιλ είναι η μεγαλύτερη πόλη της Φλώριδας τόσο από τον πληθυσμό όσο και από την επιφάνεια της γης.

Η πιο επικίνδυνη πόλη στη Φλώριδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του FBI, η πιο επικίνδυνη πόλη στη Φλόριντα είναι η Φλόριντα Σίτι, η οποία βρίσκεται νότια του Homestead στη Νότια Φλόριντα . Είναι η τελευταία πόλη που περάσατε πριν εισέλθετε στα Florida Keys. Οι κάτοικοι της πόλης της Φλόριντα έχουν πιθανότητα 1 στις 11 να έχουν κάτι που τους έχουν κλαπεί ή βανδαλιστούν. Ο κίνδυνος βίαιης εγκληματικότητας είναι μόνο ελαφρώς καλύτερος. Έχεις 1 στα 31 πιθανότητα, στατιστικά, να είσαι θύμα βίαιου εγκλήματος. Οι πιθανότητες είναι αν δεν είχατε απειλήσει τη ζωή σας, τότε πιθανόν να έχει κάποιος γείτονας.

Άλλες πόλεις που κατατάσσουν τη λίστα σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα περιλαμβάνουν: Κακάο, Λίμνη Σίτι, Μαϊάμι Μπιτς, Ντέιτοννα Μπιτς , Opa Locka, Πόλη του Παναμά, Lake Park, Lake Worth και Ορλάντο.