Οικογενειακό φιλικό Sea Island, Γεωργία

Το Sea Island απέχει 85 μίλια νότια από το Savannah GA και 70 μίλια βόρεια του Jacksonville FL. Οι επισκέπτες φτάνουν στο νησί της θάλασσας μέσω μιας διαδρομής που οδηγεί την ενδοχώρα στο νησί του Αγίου Σίμωνος. Το Sea Island είναι πολύ κοντά. Οι καλύτερες στιγμές για επίσκεψη είναι αργά την άνοιξη, το καλοκαίρι και τις αρχές του φθινοπώρου

Το σύμπλεγμα νησιών στις ακτές της Γεωργίας είχε γίνει μια παιδική χαρά για τους πλούσιους από τη δεκαετία του 1880 και το κοντινό νησί Jekyll ήταν για δεκαετίες μια υποχώρηση για τους Rockefellers και Vanderbilts.

Ιστορικό

Το νησί της θάλασσας ήταν το όραμα ενός πρώην αυτοκινήτου mogul, του Howard Earl Coffin. Ενώ χτίστηκε αυτοκίνητα για τις μάζες, έκτισε το Sea Island ως ένα είδος κλαμπ όπου οι πλούσιοι θα μπορούσαν να χαλαρώσουν με στυλ. (Δείτε τον τρέχοντα κώδικα ενδυμασίας για το Bingo, παρακάτω.)

Η διαχείριση παρέμεινε στην οικογένεια και τέσσερις γενιές εμπόδισαν την εμπορευματοποίηση στην περιοχή και διατήρησαν τη "θρυλική ατμόσφαιρα" του θέρετρου.

Πόσο θρυλικό; Ο Πρόεδρος Coolidge πέρασε τα Χριστούγεννα το 1928, το πρώτο έτος που η Sea Island καλωσόρισε τους επισκέπτες. Η κόρη του Winston Churchill παντρεύτηκε εδώ. Ο Τζορτζ Μπους και η Μπάρμπαρα έκαναν νεόνυμα.

Οι περισσότεροι επισκέπτες διαμένουν στο The Cloister - χτίστηκε το 1928 - και από εκεί απολαμβάνουν 1235 στρέμματα δάσους, γκαζόν και βάλτους Sea Island, 5 μίλια ιδιωτικής παραλίας και πολλές υπαίθριες και εσωτερικές δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά του Sea Island

Δραστηριότητες

Τι είναι το Ειδικό στη Θάλασσα για οικογένειες

Το Sea Island υπερηφανεύεται για την αντιμετώπιση των επισκεπτών όπως η οικογένεια. Πολλοί επισκέπτες επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο. μερικές οικογένειες συνεχίζουν για γενιές. Παιδιά 15 και κάτω παραμένουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών.

Τα προγράμματα για παιδιά περιλαμβάνουν:

Καταλύματα και Πακέτα στο Sea Island

Θυμήσου

* Ελέγχετε πάντα τους σταθμούς θέσεων για ενημερώσεις.