Κάστρο Σμιθσόνιαν: Κτίριο Θεσμών του Smithsonian

Το Κάστρο Smithsonian, το οποίο ονομάστηκε επίσημα το Κτίριο Θεσμών του Smithsonian, στεγάζει τα διοικητικά γραφεία και το Κέντρο Πληροφόρησης για τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης στην Ουάσιγκτον. Αυτό το βικτοριανό στυλ, το κόκκινο ψαμμίτη κτίριο χτίστηκε το 1855 και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα James Renwick, νεώτερος. Ήταν αρχικά το σπίτι του πρώτου γραμματέα του Smithsonian, Joseph Henry, και η οικογένειά του και είναι το παλαιότερο κτίριο στο National Mall.



Το κάστρο Smithsonian βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο National Mall και χρησιμεύει ως καλό μέρος για να ξεκινήσετε μια περιήγηση στα μουσεία Smithsonian . Μπορείτε να δείτε ένα 24ωρο βίντεο στο Smithsonian και να μάθετε για άλλα αξιοθέατα της Ουάσιγκτον, DC. Ο κύριος χώρος πληροφοριών έχει δύο μεγάλα μοντέλα του Mall και δύο ηλεκτρονικούς χάρτες της Washington, DC. Οι ειδικοί ειδήσεων εθελοντών είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν δωρεάν χάρτες και να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την περιήγηση σας στα αξιοθέατα. Υπάρχει επίσης ένα καφέ και δωρεάν Wi-Fi. Ο κήπος Enid A. Haupt Garden βρίσκεται στη νότια πλευρά του κτιρίου και είναι ένα όμορφο μέρος για να εξερευνήσετε κατά τους θερμότερους μήνες του έτους.

Το κάστρο χρησίμευσε ως η πρώτη εκθεσιακή αίθουσα του μουσείου από το 1858 μέχρι τη δεκαετία του 1960. Με τα χρόνια, στο κτίριο φιλοξενήθηκαν τα Αρχεία του Ιδρύματος Smithsonian και το Διεθνές Κέντρο Ανθρωπιστικών Σπουδών του Woodrow Wilson. Έχει αποκατασταθεί αρκετές φορές και είναι ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο.

Η κρύπτη του James Smithson, ευεργέτη του Ιδρύματος, βρίσκεται στη βόρεια είσοδο του κτιρίου.

Διεύθυνση : 1000 Jefferson Drive SW, Ουάσιγκτον, DC. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Smithsonian.
Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall .