Εμφάνιση σοκολάτας στο Μόντρεαλ: Je t'aime en chocolat 2019 Edition

Η εκδήλωση σοκολάτας του Μόντρεαλ Je t'aime en chocolat , η οποία για πρώτη φορά έκανε το ντεμπούτο της στο Μάρτιος Bonsecours του Μόντρεαλ το χειμώνα του 2012, είναι το μεγαλύτερο γεγονός στο Κεμπέκ που αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στη σοκολάτα, προσελκύοντας πάνω από 20.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια των ετήσιων τριών- ημέρα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει έκδοση το 2018, αλλά το δημοφιλές γεγονός επιστρέφει το 2019.

Je t'aime en chocolat 2019 Έκδοση: Πότε; Που?

Συνήθως πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που προηγείται της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου , μερικές φορές νωρίτερα, η έκδοση του Je19'1910 της Je t'aime en chocolat αναμένεται να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στο Marché Bonsecours , παρακάμπτοντας το έτος 2018 για πρώτη φορά στην ιστορία της εκδήλωσης.

Οι ημερομηνίες για την έκδοση του 2019 θα ανακοινωθούν στα τέλη του 2018. Ειδικά γεγονότα περιλαμβάνουν συνήθως επίδειξη μόδας που καλύπτεται από σοκολάτα, συνήθως προγραμματισμένη στο τέλος της ημέρας, οπουδήποτε από τις 2:30 μ.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Je t'aime en chocolat: Η σκούπα

Οι Chocoholics μπορεί να χρειαστούν πετσέτες σκιά μετά την είσοδο στις εγκαταστάσεις ενός γεγονότος που περιλαμβάνει τρεις ημέρες ανακαλύψεων σοκολάτας σε κάθε μορφή που μπορεί να φανταστεί κανείς, συμπεριλαμβανομένων των έτοιμων για χρήση. Βασιστείτε στην γευστική δοκιμασία όλων, από τις τρούφες μέχρι τα καλύτερα μακαρόνια του Μόντρεαλ. Με τη μορφή εργαστηρίων, συνεδρίων και άμεσης πρόσβασης σε σοκολατοθήκες, θέματα και ανακαλύψεις από προηγούμενες εκδόσεις περιλαμβάνουν:

Je t'aime en chocolat: Τέλη εισόδου

Η ετήσια εκπομπή σοκολάτας του Μόντρεαλ Je t'aime en chocolat χρησιμοποιείται για να είναι δωρεάν, αλλά από την έκδοση του 2017, χρεώνει ένα μικρό τέλος εισόδου. Το 2017, ήταν $ 2 γενική αποδοχή, $ 1 για παιδιά ηλικίας 6 έως 12, και $ 5 για οικογένειες (2 ενήλικες, 2 παιδιά). Λεπτομέρειες για την έκδοση του 2019 θα αποκαλυφθούν καθώς κλείνουμε τις ημερομηνίες.

Παρακολουθήστε Je t'aime en chocolat: Γρήγορες συμβουλές

Je t'aime en chocolat: Μετάφραση

Το Je t'aime en chocolat είναι γαλλικό για "Σ 'αγαπώ στη σοκολάτα". Μάλλον προτείνω, n'est-ce pas;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη έκδοση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Je t'aime en chocolat.

Αυτό το προφίλ έχει μόνο ενημερωτικό και συντακτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί.