Γήπεδο γκολφ Mauna Kea, Big Island, Χαβάη

Το παλιό γήπεδο γκολφ Mauna Kea στο Big Island σχεδιάστηκε από τον Robert Trent Jones το 1964 σε μια περιοχή γης που θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα σημεία του πλανήτη. Ο ίδιος ο Jones ήταν πεπεισμένος για αυτό: παραθέτω - "Κύριε Rockefeller, αν μου επιτρέψετε να οικοδομήσω εδώ ένα γήπεδο γκολφ, αυτή θα είναι η πιο όμορφη τρύπα στον κόσμο". Αυτό είπε για την 3η θέση τρύπα. Έτσι, παρέμεινε για περισσότερα από 40 χρόνια μέχρι το 2007, ο Rees Jones, γιος του αρχικού σχεδιαστή, εργάστηκε για να αναβαθμίσει τη διάσημη διάταξη.

Οι ανακαινίσεις στο γήπεδο γκολφ Mauna Kea ολοκληρώθηκαν το 2008.

Τα χόρτα, τα τσιπ, οι πλατφόρμες και τα τραχιά στη Mauna Kea έχουν όλα αντικατασταθεί από νέα υβρίδια χλοοτάπητα που μπορούν να περιποιηθούν για τα επίπεδα δεξιοτήτων τόσο του θέρετρου όσο και των επαγγελματιών γκολφ. Τα bunkers έχουν αποκατασταθεί στην αρχική εμφάνισή τους με την αντικατάσταση της άμμου. Τα χόρτα έχουν ξαναχτιστεί στα πρότυπα και στις προδιαγραφές της USGA, χωρίς να αλλάζουν την αρχική τους στρατηγική και πρόκληση. Το όραμα του Jones ήταν να διατηρήσει την ακεραιότητα του σχεδιασμού του πατέρα του, χρησιμοποιώντας την σημερινή τεχνολογία για μια πιο αποτελεσματική φροντίδα για την πορεία. Πιστεύω ότι έχει επιτύχει ακριβώς αυτό. Τα χόρτα είναι τώρα νάνος Tifeagle Bermudagrass, τα δίκρανα και τα δέντρα Tifway 419 υβριδικό Bermudagrass.

Το γήπεδο γκολφ 18 θέσεων στο Mauna Kea Resort σχεδιάστηκε από τον Rees Jones και παίζει 7,370 μέτρα από την πλάτη / Black tees για 72 μονάδες, βαθμολογία μαθήματος 77,2 και κλίση 136.

Το γήπεδο γκολφ Mauna Kea άνοιξε για πρώτη φορά το 2008.

Πράσινο Τέλη: 18 τρύπες - Resort Οι επισκέπτες από $ 110 έως $ 225, ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Μη φιλοξενεί επισκέπτες 250 €. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τις ώρες Tee: καλέστε τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω.

Επικοινωνία:

Γήπεδο γκολφ Mauna Kea, Παραλία Mauna Kea 62-100 Δρ ,. Kohala Coast, ΗΙ 96743-9706; (808) 882-5400. Φαξ: (808) 882-5410

Που να μείνω:

Υπάρχουν, βέβαια, αρκετές επιλογές θέρετρων στο Big Island, αλλά αν πας να παίξεις το γήπεδο γκολφ, έχει νόημα να μείνεις από όπου παίρνεις προνόμια θέρετρων. Σας προτείνω να μείνετε στο Mauna Kea Beach Hotel, "το ορόσημο της πολυτέλειας στη χρυσή ακτή Kohala του Big Island".

Παροχές στο ξενοδοχείο Mauna Kea Beach:

Στα εστιατόρια, τα συναρπαστικά νέα αξιοθέατα, οι ήχοι, οι μυρωδιές και τα εντυπωσιακά γούστα ανεβάζουν την εμπειρία του φαγητού σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο Big Island, της Χαβάης. Από τη συγγραφή αυτή, ωστόσο, το διάσημο Copper Bar υποβλήθηκε σε μια συναρπαστική μεταμόρφωση, αλλά αναμενόταν να ανοίξει ξανά στα μέσα Δεκεμβρίου "ως μια όμορφα ξαναγεμονευμένη εμπειρία δείπνου και κοκτέιλ".

Πώς να πάτε εκεί:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Kona (KOA) είναι ο κύριος αερολιμένας στη Νήσο Χαβάης. Σερβίρει διεθνείς, υπερπόντιες και διεθνείς πτήσεις.

Ψάχνετε για περισσότερες ιδέες; Τι λες για αυτά? Τη Σκωτία, τη Φλόριντα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική , τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες , την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Παρακολουθήστε με στο Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου σχετικά με το Golf και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου