Πηγαίνοντας στο Big Hash House A Go Go Λας Βέγκας

Το καλύτερο πρωινό στο Λας Βέγκας είναι αρκετά μια δήλωση λαμβάνοντας υπόψη πόσα γνωριμίες σεφ έχουν κουζίνες στο Λας Βέγκας, αλλά υπάρχει μια αποκήρυξη με το Hash House A Go Go. Για τους κανονικούς ανθρώπους όπως εσείς και εγώ που αγαπούν να τρώνε και έχουν σκληρό χρόνο να βάζουν κάτω το πιρούνι, το Hash House A Go Go είναι ο ασφαλής μας τόπος. Οι πλάκες είναι μεγάλες, έτσι ώστε το γεύμα σας να μην φαίνεται πραγματικά τόσο μεγάλο. Ναι, υπάρχει αρκετό σε αυτό το πιάτο για μια τετραμελή οικογένεια, αλλά όταν απολαμβάνουμε τείνουμε να παραβλέπουμε και να αγνοούμε τα προειδοποιητικά σημάδια που παρεμποδίζουν τη δυσπεψία.

Είναι αυτό που κάνουμε.

Αυτά είναι τα πέντε στοιχεία που θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά όταν επισκέπτεστε το Hash House A GO GO:

Εάν είστε οπαδός του φαγητού είστε οπαδός του Hash House και είμαι βέβαιος ότι πρέπει να είστε οπαδός του Man Travel Channels του Vs. Έκθεση τροφίμων. Ο Adam Richman μπήκε στο Hash House και κατέπλυνε το δρόμο του μέσα από ένα πιάτο που είναι απλώς ένα τέρας.

Έτσι, φυσικά ένιωσα την ανάγκη να ανακαλύψω ακριβώς τι ήταν για τον οποίο μιλούσε ο καθένας.

Πρώτον, πρέπει να επισημάνω ότι μπορώ να φάω, να τρώω μεγάλες μερίδες, να τρώω γρήγορα και να τρώω πικάντικα. Είμαι ένα καρύδι σαν τον άνθρωπο Vs. Τρόφιμο; Πιθανώς όχι, αυτός ο τύπος είναι αρκετά ταλαντούχος, αλλά είμαι μάλλον στο κύκλωμα μικρών πρωταθλημάτων πραγματικών τρώγων.

Όταν η αγρόκτημα του αγριολούλουδου Andy's Fried Chicken Hash House Αγρόκτημα Benedict έρχεται στο τραπέζι σας στο Hash House A Go Go σας αμέσως θα είναι η δεύτερη μαντέψει την ικανότητά σας να φάτε. Είναι τεράστιο και το εξήγησα ως "θηρίο!" Είναι σαν μια στρωματογραφική στήλη που θα δείτε στο Μεγάλο Φαράγγι Κρεμμύδι με πιπεριές, ομελέτα, μοσχαρέλα, τηγανητό κοτόπουλο, μπέικον, ντομάτα της αγοράς, σπανάκι, μπισκότο στην κορυφή των γεμισμένων πατατών. "

Είναι μια πρόκληση να φάει λόγω του μεγέθους του, αλλά ο συνδυασμός γεύσεων θα πάρει το φαγητό άνεση φανατικών σε μια κατάσταση ευφορίας. Το σάλτσα Chipotle επικαλύπτει την κορυφή με τη γεύση μιας πικάντικης κρέμας και αν το συνδυάσετε με το κατώτατο στρώμα τραγανών πατατών και το υπέροχο τηγανισμένο κοτόπουλο, θα μπορούσατε εύκολα να γίνετε παιδί αφίσας για καρδιολόγο σε όλο τον κόσμο μιλώντας για την ασφάλεια της εργασίας.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο Hash House go go στο Λας Βέγκας

Αναζητώντας ιδέες για πρωινό στο Λας Βέγκας ; Αν σας αρέσουν μεγάλα μερίδια, δοκιμάστε το The Pantry στο Mirage Las Vegas όπου φαίνεται ότι όλα τα που βγαίνουν από την κουζίνα είναι τρελά καλά αλλά είναι επίσης αρκετό για να ταΐσετε τρία.

Μοιραστείτε κάτι και σώστε λίγο χώρο για μια ζύμη για να τελειώσετε το γεύμα με κάποια γλυκά πράγματα. Αν θέλετε ένα εξαιρετικό πρωινό που προσφέρει ένα επίπεδο ποιότητας που είναι δύσκολο να ταιριάξετε θέλετε Bouchon στο Βενετσιάνικο. Ο Thomas Keller κάνει το πρωινό ακριβώς από αυτό το στολίδι. Φυσικά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να κάνετε τη διαδρομή μπουφέ του Λας Βέγκας εάν χρειάζεστε περισσότερες από μία επιλογές για το πρωινό γεύμα σας. Οι μπουφέδες στο Caesars Palace, το Cosmopolitan και η Aria κάνουν όλοι έναν θεό διάσπαρτο για το πρωινό γεύμα. Μπορούν να είναι ακριβά, γι 'αυτό κρατήστε αυτό κατά νου όταν αρχίζετε να εξετάζετε το ποσό των θερμίδων που θέλετε να καταναλώσετε το πρωί.

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com