Η διάσημη ψεύτικη αγορά της Σαγκάης στο 580 Nanjing West Road Closed

Οι εναπομείνασες αγορές της πόλης εξακολουθούν να ασχολούνται με κοκκινιστές και πλαστά

Η ψεύτικη αγορά Nanjing Xi Lu στη Σαγκάη γνωστή ως Han City έκλεισε τις πόρτες της τον Ιούλιο του 2016, πιθανότατα το αποτέλεσμα της αυξανόμενης ρύθμισης της λιανικής βιομηχανίας στην πόλη. Η αγορά των τεσσάρων ιστοριών, γνωστή και ως αγορά Fengshine αλλά και από το παρωνύμιο Tao Bao City, πωλούσε μια σειρά από κινέζικα αναμνηστικά, τσάντες, αποσκευές, ρολόγια, παπούτσια, ρούχα, αθλητικά φανέλες, ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και δώρα. υψηλής ποιότητας knockoffs σε φθηνά πλαστά.

Οι αλλοδαποί χτενίστηκαν ιδιαίτερα τις σειρές και τις σειρές των πάγκων σε αναζήτηση φθηνών πειρατικών DVD, πλαστών τσαντών Gucci και απομιμήσεων Rolex ρολογιών.

Άλλες επιλογές αγορών

Για την ευρύτερη επιλογή φτηνών αγαθών στην πόλη, πρέπει τώρα να κατευθυνθείτε προς την Yatai Xinyang Fashion and Gift Market , ένα υπόγειο εμπορικό κέντρο στην στάση του μετρό Science & Technology Museum (Shanghai Metro Line 2, stop: 科技 馆 | Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας ).

Επισκεφθείτε την Qipu Lu, η οποία μεταφράζεται στο "Cheap Street", για την ευρύτερη επιλογή knockoff των αθλητικών ειδών και των γυναικείων εμπορικών σημάτων μόδας.

Θυμηθείτε να διαπραγματευτείτε , μια αποδεκτή και μάλιστα αναμενόμενη πρακτική στις αγορές της Σαγκάης. Αποφασίστε για τη μέγιστη τιμή σας για ένα στοιχείο μπροστά από το χρόνο και να επιμείνουμε σε αυτό. Πολλοί προμηθευτές μεταφέρουν τα ίδια προϊόντα και κάποιος μπορεί να είναι πιο ευέλικτος για να εξασφαλίσει την πώληση. Κρατήστε τις διαπραγματεύσεις σας καλές και δίκαιες και θα πρέπει να είναι μια θετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Fake Market Risks

Οι λαοί που πωλούν προϊόντα σε αυτές τις αγορές ταιριάζουν τους ως "πραγματικές" ή "Α ποιότητα". Ωστόσο, πολλά ψεύτικα προϊόντα εξουδετερώνουν τις διεθνείς μάρκες με φθηνά παραγόμενες απομιμήσεις που συχνά δημιουργούν κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια ή για το περιβάλλον.

Να είστε προσεκτικοί με τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. αγοράζοντας κάτι που μοιάζει με φορτιστή iPhone για πένες σε μία από αυτές τις αγορές μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο τηλέφωνό σας. Τα πλαστά φαρμακευτικά προϊόντα μπορούν να οδηγήσουν σε ασθένειες και ακόμη και σε θάνατο. ακόμη και τα φθηνά ρούχα και τα είδη προσωπικής φροντίδας, όπως τα στεγνωτήρια μαλλιών, μπορεί να είναι επικίνδυνα, προκαλώντας ερεθισμούς του δέρματος, αλίευση στη φωτιά και άλλες δυσλειτουργίες.

Ηθική πλασματική αγορά και νομικές επιπτώσεις

Οι Knockoffs αντιγράφουν ένα προϊόν της καθιερωμένης μάρκας, αλλά δεν διαφημίζουν ψευδώς το λογότυπο ή την ετικέτα του συγκεκριμένου σήματος. Για παράδειγμα, το Adidas Yeezy Boost, ένα παπούτσι που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Kanye West, έφτασε γρήγορα στο status icon μετά την κυκλοφορία του το 2015. Μια knockoff θα προσπαθούσε να μιμηθεί το ύφος του πάνινα παπούτσια, αλλά δεν θα προσπαθούσε να το διαθέσει ως Yeezy. Ένα πλαστό, ωστόσο, θα έδειχνε το όνομα και το λογότυπο του Yeezy, προσπαθώντας να το περάσει ως αυθεντικό προϊόν. Ορισμένες παραποιήσεις φαινομενικά μοιάζουν με το πραγματικό πράγμα που δυσκολεύει κάποιον με ανεκπαίδευτο μάτι να εντοπίσει το ψεύτικο. Ένας ευρέως αποδεκτός γενικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε όταν αγοράζετε εμπορικά σήματα στο εξωτερικό: Μια συμφωνία που φαίνεται "πολύ καλή για να είναι αλήθεια" είναι συνήθως.

Ενώ κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι η αγορά knockoffs πονάει νόμιμες εταιρείες, κανένας νόμος δεν σας εμποδίζει από την αγορά ή την κατοχή τους για προσωπική σας χρήση. Ωστόσο, οι Αμερικανοί τελωνειακοί και συνοριοφύλακες μπορούν να κατασχέσουν τα εμπορεύματα αποσκευών από τις αποσκευές σας και θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε αστικές ή ακόμη και ποινικές κυρώσεις για τη μεταφορά τους πέρα ​​από τα σύνορα.