Εθνικό Πάρκο Νησιών της Μάγχης

Επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο των Νησιών της Μάγχης

Το Εθνικό Πάρκο των νήσων Channel Islands μπορεί να είναι ένα από τα λιγότερο μιλάμε για μέρη στην Καλιφόρνια, αλλά δεν πρέπει να είναι. Εδώ γιατί: Τα πέντε νησιά κοντά στην ακτή κοντά Ventura είναι το πλησιέστερο πράγμα στην Καλιφόρνια με τους Γκαλαπάγκους.

Αυτά τα νησιά δεν ήταν ποτέ μέρος της ηπειρωτικής Καλιφόρνιας. Καθένας από αυτούς έχει διαφορετική εμφάνιση, με τα φυτά και τα ζώα που ζουν εκεί που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Οι περισσότεροι επισκέπτες πηγαίνουν στα νησιά χρησιμοποιώντας μια βάρκα ή αεροπορική υπηρεσία που είναι παραχωρησιούχους για την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου.

Άλλοι φτάνουν με ιδιωτική βάρκα. Περισσότεροι δύσμοιροι επισκέπτες μπορούν να φέρουν μαζί κάμπινγκ και φαγητό και να μείνουν σε ένα από τα πρωτόγονα campgrounds.

Το ταξίδι με βάρκα μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό όσο τα ίδια τα νησιά, ειδικά όταν βλέπετε τα δελφίνια ή τις φάλαινες στην πορεία.

Νήσοι των Νήσων των Νήσων των Καννών

Αυτά είναι τα νησιά που απαρτίζουν το πάρκο, προκειμένου η ηπειρωτική χώρα να δύσει. Το κεντρικό πάρκο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι Ventura, όπου υπάρχει κέντρο επισκεπτών.

Το Anacapa Island είναι ένας στενός, ανεμοδαρμένος βράχος με ετήσιες βροχοπτώσεις μικρότερες από 10 ίντσες και χωρίς δέντρα. Μεταξύ της άγριας ζωής στο Anacapa είναι η μεγαλύτερη αποικία αναπαραγωγής των δυτικών γλάρων στον κόσμο και η μεγαλύτερη περιοχή αναπαραγωγής για απειλούμενους καφέ πελεκάνους της Καλιφόρνιας. Άλλη μοναδική άγρια ​​φύση περιλαμβάνει το σπάνιο ποντίκι ελαφιών Anacapa και οκτώ είδη τραγουδιστών πτηνών.

Λόγω των απόκρημνων βράχων του, δεν υπάρχει κανάλι αποβάθρας στο Anacapa. Οι επισκέπτες πρέπει να αναρριχηθούν σε μια μεταλλική σκάλα μέχρι το βράχο από τη βάρκα τους.

Αλλά μην ανησυχείτε για αυτό πάρα πολύ. Τα πληρώματα είναι εξειδικευμένα για να πάρουν νευρικούς επισκέπτες από και προς τα σκάφη τους. Μόλις βρισκόμαστε στην ξηρά, μπορείτε να δείτε εκθέματα και να κάνετε μια εύκολη πεζοπορία γύρω από το νησί.

Το νησί Santa Cruz είναι το μεγαλύτερο κανάλι του νησιού. Η ανθρώπινη κατοίκηση και η κτηνοτροφία την άλλαξαν από τη φυσική της κατάσταση, αλλά καταβάλλονται προσπάθειες για την αποκατάσταση αυτού.

Ένα μεγάλο μέρος αυτού του νησιού ανήκει στην Conservancy της Φύσης. Η υπηρεσία Εθνικού Πάρκου διαθέτει τα υπόλοιπα, τα οποία είναι ανοικτά στο κοινό. Εννέα από τα 85 φυσικά φυτικά είδη των νησιών της Μάγχης ζουν μόνο στη Santa Cruz. Μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι με πλοίο στη Σάντα Κρουζ, αλλά για να αποβιβαστείτε, θα πρέπει να ανεβείτε σε μια σκάλα με χαλύβδινη σκάλα σε μια προβλήτα. Όταν οι προβλήτες είναι κλειστές, μικρές βάρκες μεταφέρουν τους επισκέπτες στην παραλία.

Το νησί Santa Rosa φιλοξενεί περισσότερα από 195 είδη πτηνών και τον ενδημικό κηλιδωμένο skunk. Είναι ανοικτό για το κοινό όλο το χρόνο, αλλά η υπηρεσία σκαφών πηγαίνει εκεί μόνο κατά τη διάρκεια των μηνών όταν ο καιρός επιτρέπει τη μεταφορά με πλοίο.

Στη Santa Rosa, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία και να εξερευνήσετε. Θα βρείτε δύο βουνά - Black Mountain, 1298 ft (396 μ.)? και η λεωφόρος Soledad 1574 πόδια (480 μ.) - αλλά το μεγαλύτερο μέρος του νησιού καλύπτεται από κυλιόμενους λόφους. Θα βρείτε επίσης μερικές όμορφες παραλίες λευκής άμμου.

Το νησί San Miguel είναι το δυτικότερο και πιο επίπεδες νησί, με ένα φάντασμα δάσος Caliche (στάζει άμμο χυτοί από παλιές ρίζες φυτών και κορμούς). Το χειμώνα, είναι κατ 'οίκον σε περίπου 50.000 σφραγίδες ελέφαντα, που γεννούν και κουβαλούν εδώ. Μπορείτε να πετάξετε με την Channel Islands Aviation. Αν πάτε με βάρκα, ετοιμαστείτε για μια φουσκωτή μεταφορά με βάρκα στην παραλία, η οποία μπορεί να σας πάρει υγρή.

Θα χρειαστείτε έναν οδηγό για να δείτε το εσωτερικό του νησιού Σαν Μιγέλε: έναν κυβερνήτη νησιών, έναν υπάλληλο του Island Packer ή έναν εθελοντή φυσιοδίτη του Εθνικού Πάρκου. Αν ταξιδεύετε στο San Miguel με Island Packers, το Εθνικό Πάρκο έχει προσωπικό στο νησί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Συμβουλές για την επίσκεψη Εθνικού Πάρκου Νησιών των Καννών

Κάντε κράτηση πλοίων μπροστά από το χρόνο. Ειδικά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, πολλά χρονικά διαστήματα γεμίζουν με τους μαθητές σε εκδρομές πεδίου.

Η βόλτα με σκάφος μπορεί να είναι τραχύ. Εάν είστε επιρρεπείς σε ασθένεια κίνησης, ετοιμαστείτε.

Δεν υπάρχουν παραχωρήσεις τροφίμων όταν φεύγετε από την ηπειρωτική χώρα. Πάρτε αρκετό νερό και φαγητό για να κρατήσετε το ταξίδι.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα Νησιά της Μάγχης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Βεντούρα ή τη Σάντα Μπάρμπαρα. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους οδηγούς για να μάθετε πώς μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ημερήσιο ταξίδι (ή ένα Σαββατοκύριακο) στη Σάντα Μπάρμπαρα - και πώς να περάσετε λίγο χρόνο στην Ventura .

Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αλλά το κέντρο επισκεπτών είναι κλειστό για μερικές αργίες. Αν σκοπεύετε να κατασκηνώσετε, θα χρειαστείτε μια άδεια.

Ο ουρανός και οι απόψεις είναι πιο ξεκάθαρες το χειμώνα. Κίτρινο-ανθοφορία γιγαντιαίο coreopsis κουβέρτες τα νησιά την άνοιξη, αλλά νωρίς το φθινόπωρο είναι το καλύτερο συνολικά, όταν μπλε και humpback φάλαινες linger και σφραγίδες ελέφαντα συγκεντρώνουν σε ροκέρες τους. Οι ομαλές θάλασσες και τα καθαρά νερά του φθινοπώρου προσελκύουν επίσης θαλάσσια καγιάκ και δύτες.

Να φτάσετε στο Εθνικό Πάρκο των Νήσων των Καναλιών

Τα νησιά της Μάγχης είναι περίπου 70 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες κοντά στην Ventura. Αφήστε μια ολόκληρη μέρα να επισκεφτεί ένα νησί.

Για να φτάσετε στα νησιά της Μάγχης με πλοίο, το Aquatics Truth Aquatics και το Island Packers είναι οι επίσημοι παραχωρησιούχοι του Εθνικού Πάρκου των Channel Islands, παρέχοντας τακτική υπηρεσία σκαφών, τόσο μονοήμερες εκδρομές όσο και μεγαλύτερες εκδρομές. Η εταιρεία Santa Barbara Adventure Company προσφέρει εκδρομές με καγιάκ και Channel Islands Aviation παρέχει αεροπορικές υπηρεσίες από το αεροδρόμιο Camarillo μέχρι το νησί Santa Rosa.

Το Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου των Νησιών της Μάγχης βρίσκεται στο τέλος του Spinnaker Drive στο λιμάνι Ventura. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στον χώρο στάθμευσης της παραλίας.

Εθνικό Πάρκο Νησιών της Μάγχης
1901 Spinnaker Drive (έδρα)
Ventura, CA
Ιστοσελίδα Εθνικού Πάρκου των Νησιών της Μάγχης