Ο οδηγός επιβίωσης σας για τα μπάνια του ξενώνα

Ξενώνες μπάνια μπορεί να είναι αηδιαστικό. Εδώ είναι πώς να τους επιζήσει.

Είμαι ένας μεγάλος οπαδός της διαμονής σε ξενώνες όταν ταξιδεύω, αλλά αν υπήρχε ένα πράγμα που θα μπορούσα να αποφύγω από την εμπειρία θα ήταν το μπάνιο μπάνια. Εάν μένετε σε ένα δωμάτιο dorm με κοινόχρηστο μπάνιο, μπορεί να είναι ιδιαίτερα κακό - οκτώ άτομα που αγωνίζονται για το ντους και έχουν ένα ή δύο ημερησίως - είναι ότι πολλοί backpackers πλένουν το βρωμιά τους στον ίδιο χώρο όπως εσείς.

Δυστυχώς, τα μπάνια ξενώνα είναι ένα απαραίτητο κακό όταν πρόκειται για ταξίδια με προϋπολογισμό.

Εδώ είναι πώς να επιβιώσουν.

Φορέστε τα σαγιονάρες στο ντους

Ντους μπορεί να είναι πραγματικά αηδιαστικό στους ξενώνες, και η σύλληψη μυκήτων ποδιών είναι κοινή. Δεν θέλετε να βαδίζετε σε όλο το πάτωμα του ντους όταν δεν ξέρετε ποιος το έκανε πριν από σας. Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε τα σαγιονάρες σας στο ντους μαζί σας και τα φορέστε ενώ βρίσκεστε εκεί. Τα πόδια σας με ευχαριστώ.

Ντους γρήγορα και να έχετε υπομονή

Οι ώρες αιχμής στον ξενώνα περιλαμβάνουν 8-10πμ και 6-8μμ. Εάν πρόκειται να ντους σε αυτές τις στιγμές, θα θελήσετε να το κάνετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αποφύγετε το θυμό σας dormmates. Εάν είστε οπαδός μακριών καυτών ντους, περιμένετε μέχρι τις ώρες εκτός αιχμής. Δεν θα κάνετε φίλους εάν χρησιμοποιήσετε όλο το ζεστό νερό.

Ομοίως, αν όλοι στο κοιτώνα σας θέλουν να κάνουν ντους ταυτόχρονα με εσάς, έχετε υπομονή. Δεν μπορείτε να περιμένετε να μπορείτε να ντους όταν θέλετε, όταν έχετε πολλούς άλλους ανθρώπους να σκεφτούν.

Πάρτε τη πετσέτα και τα ρούχα σας εκεί με σας

Ακούγεται σαν κοινή λογική, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσοι άνθρωποι δεν συνηθίζουν να μοιράζονται ένα ντους και κατά λάθος ξεχνούν να πάρουν μαζί τους την πετσέτα και τα ρούχα τους στο μπάνιο. Έχω κάνει αρκετές φορές! Και όσο διασκεδαστικό είναι να καλέσετε κάποιον να σας φτιάξει τα πράγματα για εσάς ή να προσπαθήσει να στεγνώσει με χαρτί υγείας, είναι καλύτερο να πάρετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε.

Μάθετε ποιος τύπος πετσετών ταξιδιού είναι καλύτερο για ταξίδια !

Μην αφήνετε τα πράγματα σας εκεί μετά την αναχώρησή σας

Ακριβώς όπως δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε τα πράγματα σας μαζί σας, δεν πρέπει να ξεχάσετε να τα βγάλετε και αυτά. Οι ταξιδιώτες του προϋπολογισμού παραμένουν σε ξενώνες και αναζητούν πάντα τρόπους για να εξοικονομήσουν χρήματα. Αφήστε το σαμπουάν σας ή το τζελ αφρόλουτρο στο μπάνιο ένα πρωί, και θα χρησιμοποιηθεί μέχρι το βράδυ. Κοιτάξτε τα πράγματα σας και μην τα αφήνετε εκεί που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν άλλοι άνθρωποι.

Σημείωση: Πιστεύουμε ότι οι ξενώνες είναι πολύ ασφαλή μέρη και τα πράγματα οποιασδήποτε πραγματικής αξίας σπάνια κλαπούνται.

Αγοράστε μια τσάντα για καλλωπισμούς

Μια κρεμαστή τσάντα για τα είδη ταξιδίου σας μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν χρησιμοποιείτε ξενώνες μπάνιου. Διατηρεί τα πράγματα σας όλα σε ένα μέρος για να σας εμποδίσει να αφήσετε τίποτα πίσω, κρατά τα πάντα στεγνά γιατί δεν χρειάζεται να βάζετε τίποτα στο πάτωμα και κρατά τα πάντα οργανωμένα στο σακίδιο σας. Ως μπόνους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το άγκιστρο της τσάντας για να κρατήσετε και τα ρούχα και την πετσέτα σας στο πάτωμα.