Προφίλ γειτονιάς Σαν Ντιέγκο: Βόρειο Πάρκο

Τι να δείτε, να φάτε και να κάνετε στο North Park, Σαν Ντιέγκο

Το North Park είναι μια γειτονιά στο Σαν Ντιέγκο που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και γίνεται ένα ζεστό σημείο για τη νυχτερινή ζωή εκτός από την επιθυμητή κατοικημένη γειτονιά για να ζήσετε μέσα. Καλαίσθητες, τακτοποιημένες τσέπες των σπιτιών Craftsman στο βόρειο άκρο του Balboa Park (εξ ου και όνομα), τα πυκνά διαμερίσματα και τα προ-διακρατικά λιανικά τμήματα της Avenue University και της λεωφόρου El Cajon αποτελούν το North Park του Σαν Ντιέγκο.

Ιστορία του Βόρειου Πάρκου

Στα τέλη του 1800, η ​​οικογένεια James Hartley αγόρασε 40 στρέμματα βορειοανατολικά του πάρκου Balboa για την καλλιέργεια λεμονιών. Η ανάπτυξη στο Σαν Ντιέγκο τελικά εξαπλώθηκε στην ιδιοκτησία του Hartley, που έγινε το North Park του Hartley. Το 1911, ο γιος Jack Hartley ανέπτυξε την επιχειρηματική περιοχή στην 30η και την Πανεπιστημιακή Λεωφόρο, η οποία εξακολουθεί να είναι η καρδιά του North Park.

Τι κάνει το North Park Special;

Εκτός από την ποικιλομορφία της, το North Park είναι ειδικά για την αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στη γειτονιά. Το North Park φιλοξενεί κατοικίες Craftsman και μπανγκαλόου που αντικατοπτρίζουν την εποχή της Καλιφόρνιας της προαστιακής ανάπτυξης. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αναζωπύρωση του North Park και εξευγενισμός των υπο-γειτονιών του.

Τι ορίζει το βόρειο πάρκο

Το North Park είναι μια διαφορετική γειτονιά στο Σαν Ντιέγκο που αποτελείται από μονοκατοικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων, επιχειρήσεις και τέχνες. Έχει μια επιχειρηματική συνοικία που είναι σχεδόν μίνι-κέντρο στο εαυτό της - ασυνήθιστο για μια γειτονιά.

Η διασταύρωση του Πανεπιστημίου και η 30η είναι ένα πολυσύχναστο κεντρικό σημείο του North Park.

Δραστηριότητες σε Βόρειο Πάρκο

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο North Park, όπως εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τέχνες, διασκέδαση και ψώνια. Είναι αυτάρκης και είναι κοντά σε άλλες δημοφιλείς γειτονιές, όπως τα Πανεπιστημιακά Υψώματα, Hillcrest, Normal Heights και Balboa Park.

Καλύτερα στοιχήματα για τρώει

Το North Park έχει πολλά εστιατόρια γειτονιάς, αλλά το κοτόπουλο Pie Shop στο El Cajon Blvd. είναι ένα σεβαστό δείπνο. Κάτω από το δρόμο είναι το κλασικό εστιατόριο Rudford's. Το Red Fox Steak House στο ξενοδοχείο Lafayette είναι καθαρό παλιό σχολείο. Υπάρχουν πολλές ακόμα καλύτερες επιλογές και ίσως θελήσετε να αφιερώσετε πολλές νύχτες στο Σαν Ντιέγκο για να δοκιμάσετε τα εστιατόρια του North Park. Για μερικά γκουρμέ άνετα τρόφιμα σε μια ατμόσφαιρα ισχίου, ελέγξτε έξω West Coast Ταβέρνα ή Urban Solace.

Τα καλύτερα στοιχήματα για ποτά και ψυχαγωγία

Υπάρχει πιθανό μέρος για να ταιριάζει στο στυλ σας στο North Park. Το North Park είναι ένα εξαιρετικό μέρος για καταδύσεις, με δημοφιλή στάση Whistle Stop, Live Wire, Red Fox Lounge και Bar Pink. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να βρείτε πιο πολυτελή μπαρ όπως το Splash Wine Bar, το Steine ​​Wine και το Air Condition Lounge. Για τη μουσική ψυχαγωγία, το North Park Theatre είναι το σπίτι της Λυρικής Όπερας του Σαν Ντιέγκο, ενώ το καφέ lounge του Claire de Lune έχει τοπική μουσική.

Ψώνια στο Βόρειο Πάρκο

Στο North Park θα βρείτε φαρμακεία, καταστήματα τροφίμων, τράπεζες, καταστήματα εξυπηρέτησης και κάποια μοναδικά καταστήματα λιανικής πώλησης όπως οι κάμερες του George. Σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε είναι στο North Park. Η εξυγίανση έχει φέρει επίσης περισσότερες μπουτίκ τα τελευταία χρόνια.

Πώς να φτάσετε στο North Park

Από το I-805, πάρτε είτε τη λεωφόρο El Cajon ή τη λεωφόρο University Avenue και πηγαίνετε δυτικά. Η γειτονιά είναι χονδρικά οριοθετημένη από το Balboa Park στο νότο, το I-805 στα ανατολικά, τη λεωφόρο El Cajon στα βόρεια και τη Φλόριντα οδού στα δυτικά.