Πάρκα θεάτρου Χαβάης και υδάτινα πάρκα

Βρείτε Θέματα Πάρκα και Πάρκα Ψυχαγωγίας στη Χαβάη

Ως άτομο που γνωρίζει τα θεματικά πάρκα, οι άνθρωποι που σχεδιάζουν ταξίδια στη Χαβάη συχνά με ρωτούν για τα πάρκα ψυχαγωγίας των νησιών και τα υδάτινα πάρκα. Είναι συχνά έκπληκτοι να ανακαλύψουν ότι δεν υπάρχουν πάρκα ψυχαγωγίας ή θεματικά πάρκα. Υπήρχε ένα, το πάρκο Waikiki, που λειτουργούσε τη δεκαετία του 1920. Το μικρό πάρκο ψυχαγωγίας περιλάμβανε ένα ξύλινο κάστρο, The Big Dipper. Σήμερα, υπάρχει ένα υδάτινο πάρκο στο Oahu. Και το Aulani Resort της Disney, ενώ δεν είναι πάρκο νερού ή θεματικό πάρκο, έχει στοιχεία και από τα δύο.

Τα ακόλουθα πάρκα και ιδιότητες είναι ανοικτά στη Χαβάη:

Aulani
Kapolei στο νησί Oahu

Το θεματικό θέρετρο και το spa της Disney δεν αποτελεί θεματικό πάρκο, αυτό καθαυτό. Αλλά έχει θεματικά πάρκο στοιχεία, όπως νεροτσουλήθρες, διαδραστικές περιπέτειες και Mickey Mouse και την συμμορία.

Fun Factory
Οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν το κέντρο Waiakea στο μεγάλο νησί, το Kapaa στο Kauai, το Kahului στο Maui και το Aiea on Oahu

Η αλυσίδα των οικογενειακών ψυχαγωγικών κέντρων διαθέτει arcade παιχνίδια, μερικά από τα οποία προσφέρουν εισιτήρια για βραβεία.

Sea Life Park Χαβάη
Oahu (κοντά στην Waikiki)

Όπως και ο Sea World, αλλά χωρίς τις βόλτες. Κολυμπήστε με τα δελφίνια και τους καρχαρίες (!), Τροφοδοτήστε τα stingrays, παρακολουθήστε τις φάλαινες κάνουν μια μεγάλη βουτιά, και άλλα θαλάσσια αξιοθέατα της ζωής

Wet'n'Wild Χαβάη
Oahu

Μεγάλο εξωτερικό πάρκο νερού με υπέροχες διαφάνειες και αξιοθέατα. Ορισμένες από τις δραστηριότητες περιλαμβάνουν μια βόλτα με μισό σωλήνα, μια πισίνα με κύματα, μια βόλτα με κύλινδρο, μια βόλτα με χωνί, μια αλεξίπτωτο ματ, μια βόλτα με οικογενειακή σχεδία, έναν τεμπέλητο ποταμό, διαφάνειες σώματος, διαφάνειες σωλήνων και μια διαφάνεια.