Χρήση της προπληρωμένης κάρτας GSM της StarHub στη Σιγκαπούρη

Λήψη κλήσεων, κειμένων και δεδομένων στο κινητό σας τηλέφωνο GSM στη Σιγκαπούρη

Η χρήση του κινητού σας στη Σιγκαπούρη δεν πρέπει να είναι μια ακριβή πρόταση. εάν διαθέτετε τηλέφωνο GSM που μπορεί να έχει πρόσβαση στις ζώνες 900/1800 (δείτε το άρθρο μας σχετικά με την Περιαγωγή κινητής τηλεφωνίας στη Νοτιοανατολική Ασία για πιο λεπτομερείς προϋποθέσεις) αγοράστε απλώς μια κάρτα προπληρωμένης κάρτας SIM από μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Σιγκαπούρης και είστε έτοιμοι να κρατήσετε τη γιαγιά πίσω το σπίτι ενημερώθηκε για τις μεγάλες ευκαιρίες για ψώνια στο Orchard Road.

Η Σιγκαπούρη είναι μοναδική ανάμεσα σε όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας που διαθέτει προπληρωμένη κάρτα SIM ειδικά για τους τουρίστες. Η προνομιακή κάρτα προπληρωμένης κάρτας της StarHub προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τους ταξιδιώτες που την ανοίγουν σε κινητά τηλέφωνα GSM: εκτός από φωνητικές κλήσεις, SMS και δεδομένα, η κάρτα προπληρωμένου τουρισμού επιτρέπει την πρόσβαση στην εφαρμογή κινητού οδηγού του τουριστικού γραφείου της Σιγκαπούρης (για χρήστες Android και iPhone μόνο) και δωρεάν κλήσεις IDD 018 προς τις ΗΠΑ και άλλες δεκαεπτά χώρες.

Οι εκπτώσεις και οι ειδικές τιμές σε επιλεγμένους εμπόρους και σημεία ενδιαφέροντος διατίθενται επίσης στους κατόχους του Tourist Prepaid Card.

Όλα αυτά τα προνόμια στην άκρη, αξίζει να αγοράσετε; Παίρνετε ασταμάτητη κάλυψη όπου κι αν πάτε στη Σιγκαπούρη; Το εύρος ζώνης δεδομένων είναι αρκετά καλό; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Αγοράζοντας την προπληρωμένη κάρτα κινητής τηλεφωνίας του τουρισμού και συμπληρώνοντας το

Η εύρεση της προπληρωμένης κάρτας είναι αρκετά εύκολη για τους ταξιδιώτες που έρχονται μέσα από το "> Changi Airport - αναζητήστε ένα μετρητή ξένου συναλλάγματος UOB κατά την έξοδο από την περιοχή άφιξης.

Αυτοί οι μετρητές πωλούν προπληρωμένες κάρτες τουριστών και διαφημίζουν τόσο πολύ. Ο οδηγός σας αγόρασε ένα κιτ για περίπου 33 SGD, ή περίπου US $ 26: Το SGD 15 πήγε στην κάρτα SIM και το SGD 18 πήγε σε μια κάρτα ξυστό που κορυφώνει την SIM με ισοδύναμη αξία σε πιστώσεις.

Η κάρτα προπληρωμένου τουρισμού είναι ένα αεράκι για την εγκατάσταση. Απλά ανοίξτε το στο κινητό σας τηλέφωνο GSM και το τηλέφωνο θα ρυθμιστεί αυτόματα για χρήση.

Η κάρτα SIM είναι έτοιμη για χρήση από το πρώτο λεπτό, καθώς η κάρτα περιλαμβάνει SGD 18 σε πιστώσεις.

Αν εξαντλήσετε πιστώσεις, μπορείτε να αγοράσετε μια συμπληρωματική κάρτα σε οποιαδήποτε 7-Eleven στη Σιγκαπούρη, στα καταστήματα Starhub, ακόμα και στα περίπτερα. Ακριβώς μηδενίστε την κάρτα για να υπολογίσετε τον αριθμό της κάρτας και τον κωδικό PIN και ακολουθήστε τις οδηγίες στην κάρτα (γραμμένη με προσοχή στα Αγγλικά) για να αναπληρώσετε τις πιστωτικές σας κάρτες .

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την Τουριστική Προκαταβολή Κάρτας, οι κλήσεις και τα κείμενα είναι διαθέσιμα σε εσάς. η κάρτα έρχεται με τιμή SGD 18 (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το πακέτο SGD 17) και 20 δωρεάν κείμενα SMS.

SMS Μηνύματα: SMS SMS από το κόστος του κινητού τηλεφώνου του Tourist Prepaid Card αξίας 0,25 δρχ. (Ή περίπου 0,11 δολάρια ΗΠΑ), εκτός από τα δωρεάν κείμενα που δικαιούται κάθε χρήστης. Εάν κάνετε πέντε κείμενα SMS σε μια μέρα, όμως, το Starhub σας απονέμει δέκα δωρεάν κείμενα που ισχύουν μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα εκείνης της ημέρας.

Overseas Calls: Οι επισκέπτες των ΗΠΑ που καλούν στο σπίτι μπορούν απλώς να χρησιμοποιήσουν το πρόθεμα "018" για να κάνουν δωρεάν κλήσεις IDD Stateside ή στις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Μπρουνέι, Μπανγκλαντές, Καναδά, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Τη Νέα Ζηλανδία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Ρωσία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρόθεμα 018 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις σε άλλες χώρες, αλλά ισχύουν οι τιμές.

Απλώς καλέστε τα παρακάτω για να καλέσετε τις ΗΠΑ δωρεάν στο κινητό σας τηλέφωνο: 018 (κωδικός χώρας) (κωδικός περιοχής) (αριθμός) (κουμπί κλήσης)

Περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με την κάρτα προπληρωμένου τουρισμού

Η κάρτα έρχεται με μια δέσμη δεδομένων 30 MB που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε στο 'Net με τρεις ημέρες από την πρώτη χρήση. Σε αντίθεση με τα κείμενα και τις κλήσεις, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα πρόσθετο σχέδιο δεδομένων αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο από 30 MB της χρήσης του Διαδικτύου.

Πρόσθετες δέσμες δεδομένων για την Τουριστική Προπληρωμένη Κάρτα σας μπορούν να αγοραστούν για SGD 2 (για δέσμη δεδομένων 30 MB ισχύουσα μόνο για 3 ημέρες) σε SGD 20 (για 1GB πακέτο για 30 ημέρες). Ο οδηγός σας αγόρασε ένα πακέτο 1GB καλό για μόνο 7 ημέρες, το οποίο κοστίζει μόνο SGD 7.

Για να αγοράσετε ένα σχέδιο δεδομένων, πληκτρολογήστε * 131 (κουμπί κλήσης) και ακολουθήστε τις οδηγίες κειμένου που μεταδίδονται ξανά στο τηλέφωνό σας.

Η κάλυψη των δεδομένων δεν είναι τέλεια. περίπου το 20% του χρόνου, το τηλέφωνο δεν μπόρεσε να συνδεθεί στο Διαδίκτυο παρά ένα ομοιόμορφα ισχυρό σήμα γύρω από το νησί. Σε δίκαιη κατάσταση, περίμενα μόνο λίγα λεπτά και προσπαθήστε ξανά, και συνήθως πήρε συνέχεια.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα δεδομένων διατίθενται στη βιβλιογραφία που συνοδεύει την αγορά της προπληρωμένης κάρτας τουριστών.

Δωρεάν οδηγός YourSingapore

Η δωρεάν εφαρμογή Guide YourSingapore (διαθέσιμη μόνο σε χρήστες Android και iPhone) είναι ίσως το καλύτερο πράγμα για την κάρτα προπληρωμένου τουρισμού. Χωρίς να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο δεδομένων σας, μπορείτε να συνδεθείτε στον Οδηγό και να λάβετε πληροφορίες για τουριστικά αξιοθέατα στη Σιγκαπούρη.

Η εφαρμογή δεν παρέχει μόνο πληροφορίες σχετικά με τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε γύρω από το νησί, αλλά προσφέρει και πληροφορίες για τις μεταφορές - προτάσεις διαδρομών, χάρτες και εκτιμήσεις εισιτηρίων, για να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη να καλέσετε ταξί στην τοποθεσία σας.

Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης σε συνεργασία με την επίσημη ιστοσελίδα της Σιγκαπούρης τουρισμού, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να προσαρμόσουν το ταξίδι τους ακόμη και πριν φτάσουν στην Changi. Όπως εξηγεί η Sophia Ng, Εκτελεστικός Διευθυντής της STB για το Brand & Marketing, οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη σχεδιάζοντας το δρομολόγιό τους στην ιστοσελίδα YourSingapore πριν φτάσουν στη Σιγκαπούρη και να χρησιμοποιήσουν τις μυριάδες υπηρεσίες που βρίσκονται στην εφαρμογή Guide YourSingapore, φθάνω."

Η εφαρμογή πρέπει πρώτα να γίνει λήψη (χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα δεδομένα σας) για να μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Η Χαμηλή Κίνηση στην Τουριστική Κάρτα Προκαταβολής της Σιγκαπούρης

Υπάρχει αφθονία για να σας αρέσει αυτή η προπληρωμένη κάρτα: μπορείτε να πάρετε δωρεάν κλήσεις στις ΗΠΑ, φθηνή πρόσβαση στο Internet όπου κι αν πάτε και μια δωρεάν εφαρμογή για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τη Σιγκαπούρη. Ενώ η κάλυψη των δεδομένων δεν ήταν τέλεια στην εμπειρία του οδηγού σας, το τηλέφωνο και η κάλυψη κειμένου του Starhub ήταν ομοιόμορφα ανθεκτικές όπου και αν πήγαινε ο οδηγός σας.