Δώστε μια μέρα, Πάρτε μια μέρα Disney

Τι πρέπει να ξέρετε για να πάρει δωρεάν εισιτήρια Disney Park από τον εθελοντισμό

ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

"Δώστε μια μέρα, Πάρτε μια μέρα Disney" ήταν μια προώθηση που Disney έτρεξε στα πάρκα της στη Φλώριδα και την Καλιφόρνια το 2010. Ουσιαστικά, Disney World και Disneyland έδωσε δωρεάν εισιτήρια σε συμμετέχοντες που εγγράφηκαν στο πρόγραμμά της και εθελοντές τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσει αντάξια αιτίες. Ήταν μια προσφορά περιορισμένου χρόνου που έληξε όταν η Disney είχε μοιράσει ένα εκατομμύριο εισιτήρια πάρκων. Ο στόχος αυτός έφθασε στις αρχές Μαρτίου 2010.

Η Disney δεν διανέμει πλέον δωρεάν εισιτήρια πάρκων με αντάλλαγμα την υπηρεσία εθελοντισμού. (Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εξερευνήσετε ευκαιρίες εθελοντισμού, υπάρχουν πολλές θαυμάσιες οργανώσεις που θα εκτιμούσαν τη βοήθειά σας.) Αν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη σε πάρκα της Disney ή ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα σε εισιτήρια, πόροι:

Τα εισιτήρια της Disney 2010 για την προώθηση του εθελοντισμού

Παρακάτω είναι πληροφορίες σχετικά με Δώστε μια μέρα, Πάρτε μια ημέρα της Disney. Θυμηθείτε, ήταν μια προσφορά περιορισμένου χρόνου που δεν ισχύει πλέον. Παρέχω τις παρακάτω πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς λειτουργεί το πρόγραμμα.

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι εθελοντικά για μια καλή αιτία, συνήθως δεν ψάχνουν για κάθε είδους ανταμοιβή.

Η πράξη της δοσοληψίας είναι από μόνη της η δική της ανταμοιβή. Αλλά hey, να πάρει κάτι σε αντάλλαγμα για εθελοντισμό είναι πάντα εκτίμησα, έτσι; Και όταν κάτι τέτοιο είναι μια μέρα σε ένα θεματικό πάρκο Disney, με περάσματα που πηγαίνουν για buaucoup δολάρια, καλά που πραγματικά εκτιμάται. Αυτό ακριβώς έκανε η Disney το 2010 με το Give It a Day, πάρτε μια προωθητική ημέρα Disney.

Τι έδωσε μια μέρα, πάρτε μια ημέρα της Disney;

Με απλά λόγια, η Disney προσέφερε ένα εισιτήριο μονοήμερου εισιτηρίου για ένα από τα έξι θεματικά πάρκα των ΗΠΑ στα θέρετρα Disneyland και Walt Disney World σε όσους έδωσαν το χρόνο τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Όχι απλά δήλωσε, υπήρχαν ορισμένες προειδοποιήσεις, επιλογές και άλλα πράγματα που έπρεπε να εξετάσετε πριν ξεκινήσετε τον εθελοντισμό ή την κράτηση των διακοπών σας στο πάρκο Disney.

Πώς θα μπορούσα να συμμετάσχω στο Give a Day, πάρτε μια μέρα Disney;

Το πρόγραμμα ήταν ανοιχτό σε οποιονδήποτε, ηλικίας 6 ετών και άνω, που κατοικούσε στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Πουέρτο Ρίκο, καθώς και του Καναδά. Ένας καταχωρίζων πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτερος και θα μπορούσε να περιλαμβάνει μέχρι 8 μέλη του ή του νοικοκυριού του στο πρόγραμμα. Ένας ενήλικας έπρεπε να συνοδεύει παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών για την ευκαιρία εθελοντισμού.

Πώς θα μπορούσα να λάβω ένα δωρεάν εισιτήριο σε ένα Παγκόσμιο Πάρκο Disneyland ή Walt Disney από τον Εθελοντισμό;

Θα μπορούσα να εξοφλήσω το δωρεάν εισιτήριο Disney μου ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του 2010;

Οχι. Το πρόγραμμα έτρεξε από την 1η Ιανουαρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

Επίσης, υπήρχαν ημερομηνίες διακοπής λειτουργίας ως εξής:

Πρέπει να υπογράψω και να ολοκληρώσω το εθελοντικό έργο μου όσο το δυνατόν νωρίτερα;

Ναι. Η Disney περιοριζόταν στα δωρεάν εισιτήρια για το πρώτο εκατομμύριο ανθρώπους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Μόλις διανεμήθηκε ένα εκατομμύριο εισιτήρια, το πρόγραμμα τελείωσε. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν πολλά, αλλά να έχετε κατά νου ότι περίπου 47 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τον κόσμο Walt Disney κάθε χρόνο.

Τι είδους Εθελοντισμός Έχει Πιστοποιηθεί για το Πρόγραμμα;

Οι αποστολές εθελοντών συντονίστηκαν από το δίκτυο HandsOn. Για να αποκτήσετε μια αίσθηση των ειδών εργασίας που θα μπορούσατε να επιλέξετε, όπως ο εθελοντισμός για τη νεολαία και τον εθελοντισμό στο χώρο εργασίας, μεταβείτε στο δικτυακό τόπο του HandsOn Network.

Τι γίνεται αν έχετε ήδη περάσει μια εποχή ή έχετε ήδη αγοράσει πακέτα πολλαπλών ημερών για ένα επερχόμενο ταξίδι;

Δεν θα μπορούσατε να πάρετε χρήματα πίσω για τη ζύμη που έχετε ήδη πληρώσει, ούτε θα μπορούσατε να μεταφέρετε το δωρεάν εισιτήριο σε οποιονδήποτε άλλο, αλλά η Disney είχε ακόμα δωρεάν καλούδια για εσάς. Θα μπορούσατε να έχετε επιλέξει ένα από τα παρακάτω:

Θα μπορούσα να εφαρμόσω την αξία του δωρεάν εισιτηρίου μιας ημέρας σε ένα πέρασμα πολλών ημερών;

Ναί. Θα μπορούσατε επίσης να το εφαρμόσετε σε ένα ετήσιο πέρασμα.

Γιατί η Disney έδινε ελεύθερη είσοδο στα πάρκα της;

Σε αντίθεση με το πρόγραμμα ελεύθερης εισδοχής για τα γενέθλιά σας για το 2009, το οποίο επέτρεψε στους επισκέπτες να επισκέπτονται ένα πάρκο δωρεάν για τα πραγματικά γενέθλιά τους, μια ολόκληρη οικογένεια ή ομάδα φίλων θα μπορούσαν να επισκεφθούν δωρεάν ένα πάρκο της Disney την ίδια ημέρα συμμετέχοντας στο Δώστε μια Ημέρα, Πάρτε ένα πρόγραμμα Disney Day το 2010. Στην Καλιφόρνια, όπου πολλοί από τους επισκέπτες της Disneyland επισκέπτονται συνήθως μια επίσκεψη την ημέρα, η Disney έδωσε πολύ μακριά, χωρίς απαραίτητα να πάρει πολλά σε αντάλλαγμα. Στη Φλόριντα, ωστόσο, οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονται από έξω από την περιοχή και ξοδεύουν περισσότερο από μια μέρα στο μαζικό θέρετρο.

Χορηγήθηκε, ένα εισιτήριο διάρκειας ενός ημερών για ένα θεματικό πάρκο της Disney δεν ήταν φθηνό. Αλλά το κόστος για την είσοδο σε ένα πάρκο της Disney είναι μόνο ένα κλάσμα των πιθανών εσόδων που μπορεί να συγκεντρώσει η Disney από τους καλεσμένους της. Οι επισκέπτες της ημέρας αφήνουν γενικά μια μικρή περιουσία στα γεύματα και τα δώρα στα πάρκα και οι νυχτερινοί επισκέπτες αφήνουν συνήθως μια τεράστια περιουσία στα ξενοδοχεία, πολλά γεύματα και δώρα και όλα τα άλλα πράγματα που λιπαίνουν τα ταμεία του ποντικιού.

Πέρα από τα έσοδα που δημιούργησε, η Disney δημιούργησε επίσης αρκετή καλή θέληση και δημοσιότητα με το giveaway σε μια δύσκολη περίοδο στην οικονομία. Και, ας μην ξεχνάμε, το πρόγραμμα παρήγαγε εκατομμύρια ημέρες εθελοντικής υπηρεσίας. Θα ήταν ωραίο να σκεφτόμαστε ότι η Disney είχε κάτι περισσότερο από έναν βασικό λόγο πίσω από το πρόγραμμα.