Το Valravn Coaster του Cedar Point σπάζει πραγματικά 10 εγγραφές;

Ρύθμιση της ευθείας εγγραφής

Η βιομηχανία διασκέδασης έχει μια μακρά και καλαίσθητη ιστορία, όταν πρόκειται για σφεντόνα σφεντόνα. Σε μια προσπάθεια να προωθήσουν τις τελευταίες βόλτες της, να δημιουργήσουν βόμβες και να προωθήσουν τη συμμετοχή τους, τα πάρκα μπορούν να καταφύγουν σε hucksterism που συνορεύει (ή περιστασιακά καταλήγει σε) εξαπάτηση. Δείτε το άρθρο μου, "A Lotta Water," το οποίο περιγράφει τις αντίθετες αξιώσεις για το ποιος έχει τα μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού , για μερικά παραδείγματα.

Όταν πρόκειται για κυλιόμενες σούβλες, τα πάρκα μπορούν να χυθούν τις αμφίβολες αξιώσεις. Κάθε χρόνο, φαίνεται ότι χαιρόμαστε για το άνοιγμα του ταχύτερου κυματοδρομίου, του ψηλότερου κυλινδρικού περιπτέρου ή για την προσάρτηση κάποιου άλλου υπερκείμενου στην πιο πρόσφατη μηχανή συγκίνησης (και πάντα μεγαλύτερη). Αλλά δεν μπορούν όλοι να είναι ταχύτεροι. Ή μήπως μπορούν;

Τα πάρκα μερικές φορές καταφεύγουν στην τελειοποίηση των απαιτήσεών τους με τα προσόντα για να δικαιολογήσουν τα υπερθετικά. Πάρτε Cedar Point για παράδειγμα. Ανοιχτό το 2016, το Valravn είναι το 17ο πάρκο του πάρκου . Με όλους τους λογαριασμούς (συμπεριλαμβανομένης της δικής μου), είναι μια υπέροχη βόλτα. Διαβάστε μια αναθεώρηση του Valravn .

Το Cedar Point ισχυρίζεται ότι το πανηγύρι σπάει 10 παγκόσμια ρεκόρ. Από τεχνική άποψη, είναι σωστό. Αλλά τα αρχεία που κάνουν το σπάσιμο του Valravn είναι αρκετά συγκεκριμένα. Οι περιστασιακοί οπαδοί μπορεί να μην γνωρίζουν αρκετά για τον κλάδο για να κατανοήσουν πλήρως τι διεκδικεί το πάρκο. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης ενδέχεται να μην αναφέρουν όλες τις λεπτομέρειες για να παράσχουν το πλαίσιο για τα αρχεία. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι παραπλανητικές ή οι λανθασμένα αναφερθείσες αξιώσεις μπορεί να μην αμφισβητούνται.

Ας αναλύσουμε τις 10 αιτήσεις παγκόσμιου ρεκόρ του Cedar Point για το Valravn και να τις τοποθετήσουμε στο πλαίσιο.