Πώς να καλέσετε και να περιηγηθείτε στο Smartphone σας στην Ινδονησία

Λήψη κλήσεων, κειμένων και δεδομένων στο τηλέφωνο GSM σας στο Μπαλί και την υπόλοιπη Ινδονησία

Οι ταξιδιώτες που εγκαταλείπουν την Ινδονησία δεν χρειάζεται να αφήσουν πίσω τα iPhone τους. η χώρα είναι εκπληκτικά καλά συνδεδεμένη με ένα ευρύ δίκτυο GSM.

Μπορείτε ακόμη και να σηκώσετε σήματα κινητών τηλεφώνων σε εκπληκτικά εκτός δρόμου μέρη όπως το Banten Lama και το Εθνικό Πάρκο Komodo. οι φίλοι σας στο Facebook και οι οπαδοί του Instagram θα είναι σε θέση να συμβαδίζουν με τις περιπέτειες σας καθώς πηγαίνετε.

Η αγορά μιας τοπικής κάρτας SIM είναι πολύ καλύτερη επιλογή από την περιαγωγή στο δίκτυο χρησιμοποιώντας το δικό σας σχέδιο τηλεφώνου.

Το τελευταίο μπορεί να είναι καταστροφικά δαπανηρό. το πρώτο είναι εξαιρετικά βολικό και εκπληκτικά φθηνό. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση μιας προπληρωμένης κάρτας SIM στην περιοχή, διαβάστε αυτό το άρθρο σχετικά με την περιαγωγή κινητής τηλεφωνίας στη Νοτιοανατολική Ασία .

Εάν το πρότυπο GSM είναι κάτι που δεν είστε εξοικειωμένοι, διαβάστε αυτό: Πώς να μείνετε συνδεδεμένοι ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό .

Υπάρχουν πάνω από δώδεκα τοπικοί παροχείς GSM στην Ινδονησία, αλλά η Telkomsel επιτυγχάνει την ιδανική ισορροπία μεταξύ χαμηλού κόστους, καλής σύνδεσης και ευρέως διαδεδομένου δικτύου. Ο οδηγός σας έχει χρησιμοποιήσει σταθερά την προπληρωμένη κάρτα SIM της Telkomsel - το SIMpati. η κάρτα εκτελεί αξιοθαύμαστα τους τουριστικούς προορισμούς όπως το Μπαλί και η Γιογκιακάρτα .

Αγοράζοντας την προπληρωμένη κάρτα SIMPati και τη συμπλήρωση

Η χρήση προπληρωμένης κάρτας Telkomsel SIMpati προϋποθέτει ότι έχετε εισάγει την Ινδονησία με τη δική σας κινητή τηλεφωνία ή smartphone GSM. (Δεν είναι όλα τα τηλέφωνα των ΗΠΑ συμβατά με τα δίκτυα GSM της Νοτιοανατολικής Ασίας, σκεφτείτε.)

Από που να αγοράσω. Μπορείτε να αγοράσετε μια προπληρωμένη κάρτα αμέσως μόλις εισέλθετε στη χώρα. περίπτερα στην περιοχή άφιξης των περισσότερων ινδονησιακών αερολιμένων πωλούν τα περισσότερα εμπορικά σήματα προπληρωμένων καρτών GSM.

Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε κάρτες SIM ή πρόσθετες πιστώσεις κλήσεων από μικρούς σταθμούς ( streetside eateries) και convenience stores.

Η κάρτα SIM έρχεται (φυσικά) σε μια παχιά πλαστική κάρτα τυλιγμένη σε ένα φάκελο χαρτιού. η κάρτα SIM μπορεί να αποσυνδεθεί από την υπόλοιπη κάρτα για χρήση στο τηλέφωνό σας. Οι κάρτες SIM βαθμολογούνται έτσι ώστε το τσιπ να μπορεί να χωρέσει σε οποιοδήποτε συμβατό κινητό τηλέφωνο, μέχρι τις υποδοχές μικρο-SIM στα αργά μοντέλα iPhones.

Φόρτωση προπληρωμένων πιστώσεων. Όταν αγοράζετε μια προπληρωμένη κάρτα SIM της Telkomsel SIMP, αγοράστε και επιπλέον πιστωτικές κάρτες, οι οποίες διατίθενται σε ξεχωριστή κάρτα ξυστότητας. Όσο πιο σέρφινγκ σκοπεύετε να κάνετε ενώ στην Ινδονησία, τόσο περισσότερες πιστωτικές κάρτες θα πρέπει να προγραμματίσετε να αγοράσετε.

Οι οδηγίες για την επαναφόρτωση πιστώσεων κλήσεων είναι δυστυχώς, μόνο στην Bahasa Indonesia. Μπορείτε να ζητήσετε από τον πωλητή της κάρτας SIM να φορτώσει τις πιστώσεις κλήσεων για εσάς.

Αφού φορτωθούν οι κλήσεις κλήσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο για να καλέσετε και να κειμένου στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Μπορείτε ακόμη να καλέσετε στο εξωτερικό. πληκτρολογήστε 01017 συν το υπερπόντιο αριθμό για να επωφεληθείτε από μειωμένο επιτόκιο (καλώντας το κόστος ΗΠΑ IDR 360, ή περίπου 3 σεντς ΗΠΑ το λεπτό).

Περιήγηση στο Internet με SIMpati. Ακόμα και με τις πρόσθετες πιστώσεις που έχουν φορτωθεί, η σύνδεσή σας δεν είναι ακόμα έτοιμη να σερφάρει ακόμα. Πρέπει να αγοράσετε "flash" ή μπλοκ χρηστικών δεδομένων ανά megabyte, τα οποία θα αφαιρεθούν από το προπληρωμένο υπόλοιπό σας.

Χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες πιστώσεις ως υπόλοιπο, μπορείτε να αγοράσετε "φλας" καλώντας το * 363 # και στέλνοντας ως εντολή υπηρεσίας στο τηλέφωνό σας GSM. Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα μενού που σας επιτρέπει να επιλέξετε το μέγεθος του "flash" που θέλετε να αγοράσετε. 5 gigabytes είναι αφθονία για ταξίδια δύο εβδομάδων!

Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να ποικίλουν ακόμη και από τοποθεσία σε τοποθεσία (τείνουν να είναι φθηνότερες στη Σουμάτρα, τη Java και το Μπαλί, τότε προοδευτικά ακριβότερες καθώς μετακινείστε προς τα απομεμακρυσμένα εδάφη της Ινδονησίας).

Για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα τιμολόγια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Telkomsel.

Έλεγχος και ανανέωση Telkomsel SIMpati Κλήσεις κλήσης / Διαδικτύου

Για να ελέγξετε πόση προπληρωμένη πίστωση έχετε αφήσει, η Telkomsel παρέχει δύο διαφορετικούς αριθμούς: έναν για πιστώσεις κλήσεων και τον άλλο για πιστώσεις στο Διαδίκτυο (ή "φλας").

Κλήσεις: κλήση * 888 # και αποστολή ως εντολή υπηρεσίας στο τηλέφωνό σας GSM. Αυτό επιτρέπει ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας δείχνει πόσα έχετε αφήσει, στην ινδονησιακή ρουπία.

Για την ανανέωση των πιστώσεων κλήσεων, πρέπει να αγοράσετε κάρτες στο πλησιέστερο κατάστημα πώλησης και να συμπληρώσετε ακολουθώντας τις οδηγίες. μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον πωλητή να φορτώσει τις πρόσθετες πιστώσεις για εσάς.

Πιστωτικές κάρτες Διαδικτύου: πληκτρολογήστε * 889 # και στείλτε την ως εντολή υπηρεσίας στο τηλέφωνό σας GSM. Αυτό επιτρέπει ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας δείχνει πόσα MB έχετε αφήσει να χρησιμοποιήσετε.

Για να το συμπληρώσετε, ανατρέξτε στο "Βήμα 2" στην προηγούμενη επικεφαλίδα "Surfing στο Internet με SIMpati".

Η Χαμηλή Κάρτα στην κάρτα SIM SIM prep prepaid

Οι φτηνές διεθνείς κλήσεις, η ισχυρή τηλεφωνική κάλυψη και η κάλυψη κειμένου και η φθηνή και σχετικά γρήγορη περιήγηση στο Διαδίκτυο καθιστούν την Telkomsel την πρώτη επιλογή για τους ταξιδιώτες στο Μπαλί και την υπόλοιπη Ινδονησία.

Η Telkomsel είναι αρκετά καλά εδραιωμένη στην Ινδονησία. στο Μπαλί, ο οδηγός σας θα μπορούσε να πάρει μια σύνδεση σχεδόν παντού, με περιστασιακά νεκρά σημεία σε απομακρυσμένες περιοχές ή στις ανοιχτές θάλασσες (αυτοί που αναρριχηθείτε στον Anak Krakatau θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να επιστρέψετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας). Ο οδηγός σας δεν καλύπτει το πλάτος της Ινδονησίας με ένα smartphone που διαθέτει τηλέφωνο Telkomsel, ωστόσο, τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.