Φεστιβάλ σιρόπι σφενδάμου

Ντεμοντέ οικογενειακή διασκέδαση στους Leane και Michael Sugarbush

Κάθε άνοιξη, ο Leane και ο Sugarbush του Michael είναι ανοικτοί στο κοινό. Το ετήσιο Φεστιβάλ Σιρόπι Maple είναι ΔΩΡΕΑΝ και διαθέτει μουσική, κερί, φαγητό, κυνήγι θησαυρών, περιηγήσεις στα δέντρα, ένα μάθημα σε σιρόπι και, φυσικά, άφθονο νόστιμο σιρόπι σφενδάμου για αγορά.

Παρόλο που η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν, θα εξακολουθήσετε να θέλετε να φέρετε το πορτοφόλι σας. Χειροποίητες χειροτεχνίες, δώρα και νόστιμα γεύματα είναι διαθέσιμα για αγορά.

Επιπλέον, θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ένα μπουκάλι (ή τρία) σιρόπι για να φέρει μαζί σας. Είναι το σωστό μέρος για να αποθηκεύσετε σιρόπι σφενδάμου, υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες διαθέσιμες, μερικές για το μαγείρεμα άλλων για τηγανίτες.

Δραστηριότητες στο Φεστιβάλ Σιρόπι Maple

• Περιηγήσεις του ζαχαροκαλάμου κάθε ώρα από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Παρακολουθήστε τη ζαχαρωμένη γλυκύτητα του μαγειρεμένου σίτου στο σιρόπι σφενδάμου που γνωρίζετε και αγαπάτε.
• Δείγματα ινδικών & Pioneer σιροπιών, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
• Βόλτες με βαγονέτες για όλη την οικογένεια.
• Πριόνισμα. Προκάλεσε τα παιδιά (ή έναν φίλο) και δείτε ποιος μπορεί να δει μέσα από το ημερολόγιο ταχύτερα. Επιπλέον, μπορείτε να μαρκάρετε τη φέτα σας με το φύλλο σιροπιού σφενδάμου και να το πάρετε στο σπίτι ως αναμνηστικό.
• Μίνι μουσείο αρχαιοτήτων σχετικών με το σφένδαμνο.
• ρίχνοντας Tomahawk.
• Κερί για τα παιδιά με διάφορα χρώματα κεριών.
• Οι πωλητές βιοτεχνών που πωλούν σαπούνια, κοσμήματα, ρούχα, όργανα, χειροποίητα παιχνίδια, μαρμελάδες και πολλά άλλα.


• Παιδική περιοχή παιχνιδιού και κέντρο δραστηριοτήτων με διασκέδαση που στροβιλίζεται στο σπίτι, όπως ένας λαβύρινθος θησαυρών.
• Περιοχή χάιδεμα λάμα.
• Μουσική, υπάρχουν μουσικοί που παίζουν μουσική bluegrass, λαϊκά όργανα και άλλα περιφερειακά αγαπημένα.

Περισσότερα φαγητά της περιοχής!

Ναι, υπάρχουν τρόφιμα προς πώληση στο Φεστιβάλ Σιρόπι Maple

Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα, εάν εμφανιστούν πεινασμένοι.

Σκεφτείτε τηγανίτες ή βάφλες με την επιλογή σας από φράουλες, βατόμουρα ή μήλα, τσιπς σοκολάτας, παγωτό, σαντιγύ και, βεβαίως, καθαρό σιρόπι σφενδάμου. Ή επιλέξτε κοτόπουλο μπριζόλα σφενδάμου, μπριζόλες χοιρινού κρέατος ή ένα τραβηγμένο σάντουιτς χοιρινού κρέατος. Επιλέξτε ένα από τα τρία και απολαύστε το με κολοκύθα, φασόλια σφενδάμου, ρολό, ποτό και επιδόρπιο. Επιπλέον, οι πωλητές στους χώρους έχουν σνακ από καιρό σε καιρό.

Πότε είναι το φεστιβάλ;

Το Φεστιβάλ Syrup Maple είναι ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο κάθε χρόνο. Το φεστιβάλ είναι πάντα προγραμματισμένο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Προγραμματίστε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ή όλες τις ημέρες, δωρεάν. Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ.-5 μ.μ. κάθε μέρα.

27 και 28 Φεβρουαρίου, 5 και 6 Μαρτίου 2016.
28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, 7 Μαρτίου και 8 του 2015.
22 και 23 Φεβρουαρίου και 1 και 2 Μαρτίου 2014.

Πού είναι αυτό το φεστιβάλ σιροπιού Maple;

Leane και Sugarbush του Michael
321 Ν. Garrison Hollow Rd.
Salem, IN 47167
(877) 841-8851
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Pro tip: Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε το σιρόπι σφενδάμου σας για να πάρετε σπίτι νωρίς στην επίσκεψή σας. Με όλο το σιρόπι σφενδάμου που ρέει, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα τελειώσει ... αλλά το κάνουν! Υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες σιροπιού για αγορά. Διαφορετικές ποιότητες σιροπιού σφενδάμνου φέρουν διαφορετικά προφίλ γεύσης.

Οι πιό γλυκείς ελαφρύτερες ποιότητες χρησιμοποιούνται συχνά στις κορυφαίες στοίβες των τηγανιών, ενώ οι σκοτεινότερες ποιότητες χρησιμοποιούνται συχνά για το μαγείρεμα. Αυτά τα πιο σκούρα σιρόπια είναι παρόμοια με τη μελάσσα στην υφή και τη γεύση.