Πώς να φτάσετε από το Άμστερνταμ στη Μπριζ (Μπριζ), Βέλγιο

Η γραφική μεσαιωνική πόλη της Μπριζ (ολλανδική ονομασία: Brugge), το Βέλγιο είναι μια δημοφιλής επιλογή για ημερήσιους ταξιδιώτες από την Ολλανδία και μόλις λίγες ώρες 'ταξίδι από το Άμστερνταμ. Μάθετε πώς να ταξιδεύετε μεταξύ των δύο πόλεων.

Άμστερνταμ προς Μπριζ με το τρένο

Οι ταξιδιώτες μπορούν να μεταφέρουν το τρένο Thalys στη Μπριζ με μία μεταφορά στο Bruxelles-Midi. Το ταξίδι μεταξύ Κεντρικού Σταθμού του Άμστερνταμ και Μπριζ διαρκεί τρεις ώρες.

Σημειώστε ότι οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια στην ιστοσελίδα του NS Hispeed.

Άμστερνταμ στη Μπριζ με λεωφορείο

Το διεθνές λεωφορείο είναι η πιο προσιτή επιλογή για ταξίδια μεταξύ Άμστερνταμ και Μπριζ. Σε πέντε ώρες, το λεωφορείο μπορεί να πάρει δύο ώρες περισσότερο από το τρένο, αλλά είναι αρκετά φθηνότερο. Η Eurolines, η μόνη εταιρεία που εξυπηρετεί αυτή τη διαδρομή (κατά τη στιγμή της δημοσίευσης), προσφέρει ναύλους από € 14 ($ 19.26) σε κάθε τρόπο. (Σημειώστε ότι οι τιμές των λεωφορείων μπορούν επίσης να αυξηθούν καθώς η ημερομηνία αναχώρησης πλησιάζει.) Να γνωρίζετε ότι η στάση Eurolines Amsterdam βρίσκεται έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό Amstel του Άμστερνταμ, περίπου 10 λεπτά με το τρένο από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ. η στάση Bruges βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μπροστά από τον σταθμό της πόλης, στο Busstation De Lijn στο Stationsplein.

Άμστερνταμ στη Μπριζ με αυτοκίνητο

Οι οικογένειες, οι ταξιδιώτες με μειωμένη κινητικότητα και άλλοι μπορεί να επιθυμούν να οδηγούν μεταξύ Άμστερνταμ και Μπριζ.

Η διαδρομή μήκους 155 μιλίων (250χλμ.) Διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Επιλέξτε από διάφορες διαδρομές, βρείτε αναλυτικές οδηγίες και υπολογίστε το κόστος ταξιδιού στο ViaMichelin.com.

Μπριζ Τουριστικές πληροφορίες

Ανακαλύψτε περισσότερα για την πόλη της Μπριζ με αυτό το ταξιδιωτικό οδηγό της Μπριζ , το οποίο διαθέτει πρακτικές πληροφορίες και πρέπει να δείτε αξιοθέατα και στη συνέχεια να μάθετε πού να μείνετε .

Μια ξεχωριστή περιήγηση σκιαγραφείται σε αυτή την Πεζοπορική Περιήγηση της Μεσαιωνικής Μπριζ .