Γερμανική οδός παραμυθένων

Επισκεφθείτε την περιοχή Brothers Grimm στη γερμανική οδό Fairy Tale

Η Γερμανία είναι η χώρα των παραμυθιών από τους συμπατριώτες Γερμανούς όπως οι αδελφοί Grimm. Κοκκινοσκουφίτσα, ομορφιά του ύπνου, Snow White, Rapunzel και οι μουσικοί της πόλης της Βρέμης είναι μερικά από τα πιο διάσημα παραμύθια τους. Το αρχικό βιβλίο Kinder- und Hausmärchen είναι πλέον γνωστό ως " Παραμύθια του Grimm " και το 1812 εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε από τον Jacob και τον Wilhelm Grimm. Σήμερα μπορείτε να επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις αυτών των υπέροχων μύθων κατά μήκος της Deutsche Märchenstraße Δρόμος).

Ο δρόμος συνδέει τις πόλεις και τα τοπία που ήταν η έμπνευση για τα κλασικά παραμύθια. Η γραφική διαδρομή είναι ένα μάθημα ιστορίας των αδελφών Jacob και Wilhelm, που σας φέρνει στο παιδικό σπίτι τους στο Steinau σε όλες τις πόλεις όπου οι αδελφοί Grimm μελέτησε και εργάστηκε. Κατά μήκος του δρόμου μπορείτε να θαυμάσετε τα μεσαιωνικά χωριά με στενούς λιθόστρωτους δρόμους και σπίτια με μισό ξύλο, ρομαντικά κάστρα και πυκνά δάση, όπου μπορείτε ακόμα να φτιάξετε πρίγκιπες, μάγισσες και νάνοι.

Ωστόσο, το ίδιο το αξιοθέατο δημιουργήθηκε αρκετά πρόσφατα το 1975. Από τότε, οι άνθρωποι έχουν συρρέσει στη διαδρομή και όλο και περισσότερα αξιοθέατα και γυαλιά προστίθενται για να προσελκύσουν επισκέπτες. Η εταιρεία Verein Deutsche Märchenstraße , με έδρα το Kassel, παρακολουθεί τη διαδρομή.

Μια παραμυθένια διακοπές για όλη την οικογένεια

Μια διαδρομή κατά μήκος Fairy Tale Road είναι ένα θαυμάσιο ταξίδι για όλη την οικογένεια. Σχεδόν όλες οι πόλεις που επισκέπτεστε προσφέρουν δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια, όπως εκδηλώσεις μαριονέτας, εκδηλώσεις αφήγησης και θεατρικά έργα (πολλές στα γερμανικά αλλά με παγκόσμια έκκληση), παρελάσεις, συναυλίες, μουσεία παραμυθιού, ιστορικές χριστουγεννιάτικες αγορές και υπέροχα αγάλματα τους αγαπημένους σας παραμυθιούς χαρακτήρες.

Στιγμιότυπα από τη γερμανική οδό Fairy Tale

Travel Essentials για τον παραδεισένιο δρόμο