Χρησιμοποιώντας τα μακρινά σας μίλια για πτήσεις στη Χαβάη

Συνεχίζω να διαβάζω πόσο αδύνατο είναι να χρησιμοποιείς τα μίλια των συχνών πτήσεων. Λέω, ταύρος. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα χρησιμοποιώντας τα μίλια μου για να βρω πτήσεις στη Χαβάη .

Saver Βραβεία για Πτήσεις προς Χαβάη

Μπορεί να μην είστε πάντα σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα μίλια ασφαλείας για τις πτήσεις στη Χαβάη, όπου θα σας κοστίσει μόλις 45-50.000 μίλια για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής. Ωστόσο, με το να είμαι ευέλικτο με τις ημερομηνίες μου, να ταξιδεύω στα μέσα της εβδομάδας και με λίγη τύχη, μπορώ γενικά να κερδίσω ένα βραβείο αποταμίευσης για πτήσεις στη Χαβάη για περίπου το ήμισυ του χρόνου.

Εξετάστε ένα πρότυπο Βραβείο Χιλιόμετρα

Τα πιο συχνά προγράμματα αερομεταφορών, ωστόσο, σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερο αριθμό μιλίων για να κάνετε κράτηση εισιτηρίου κάθε μέρα, ανά πάσα στιγμή. Αυτό περιλαμβάνει τις American Airlines και United Airlines, τους δύο μεγαλύτερους αερομεταφορείς στη Χαβάη. Γιατί θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε 90.000 μίλια για πτήσεις προς Χαβάη; Εάν θεωρείτε ότι τα 100 μίλια ισούνται με $ 1, ένα εισιτήριο από την ανατολική ακτή που χρησιμοποιεί μίλια αξίζει περίπου 900 δολάρια.

Εάν η χαμηλότερη διαθέσιμη έκθεση για τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε είναι πάνω από $ 1000 μετ 'επιστροφής, η χρήση των μιλίων σας έχει πολύ νόημα.

Κερδίστε Μίλια με Άλλους Τρόπους

Λάβετε υπόψη ότι τα μίλια μπορούν να κερδηθούν όχι μόνο πετώντας με ένα εισιτήριο.

Χρησιμοποιώ την πιστωτική μου κάρτα για τις περισσότερες αγορές. Με τα συχνά μίλια μπόνους για ορισμένους τύπους αγορών τα μίλια συγκεντρώνονται με ωραίο, σταθερό ρυθμό.

Το κλειδί, φυσικά, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, είναι να πληρώνετε το υπόλοιπό σας ολόκληρο κάθε μήνα για να αποφύγετε τα έξοδα χρηματοδότησης.

Παρακολουθήστε αυτές τις χρεώσεις αποσκευών

Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι σχεδόν κάθε αεροπορική εταιρεία (εκτός από τη Νοτιοδυτική από τον Νοέμβριο του 2015) χρεώνει για αποσκευές.

Τα τέλη ποικίλλουν, αλλά μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε τουλάχιστον $ 25 για την πρώτη σας τσάντα και $ 50 για τη δεύτερη τσάντα σας. Ένα τρίτο στοιχείο μπορεί να κοστίσει έως και $ 100.

Αυτό γίνεται πολύ ακριβό αν δύο από εσάς θέλετε να πάρετε δύο τσάντες το καθένα και ίσως ένα σύνολο γκολφ. Αυτό είναι τουλάχιστον 350 δολάρια μόνο για το ταξίδι μετρητών αποσκευών.

Σπάνια βλέπω κάποιον που πετά στη Χαβάη με λιγότερους από δύο ελεγμένους σάκους, αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, πατήστε το φως.

Εάν μένετε σε ένα ξενοδοχείο condo, θα έχετε πιθανώς εγκαταστάσεις πλυντηρίου στη μονάδα σας. Πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν εγκαταστάσεις πλυντηρίου. Ακολουθούν κάποιες περισσότερες ιδέες σχετικά με το φαγητό , το ποτό και τη διαμονή σε ξενοδοχεία ή καταλύματα πιο οικονομικά.

Ένα πεθαμένο εμπόρευμα, μην το πιστεύετε

Έχω ακούσει εδώ και χρόνια ότι τα συνηθισμένα μίλια των πτήσεων είναι στο δρόμο. Δεν το πιστεύω. Δεν έχω δει κανένα σημάδι ότι συμβαίνει αυτό. Ακόμα και όταν ορισμένες από τις αεροπορικές εταιρείες ήταν σε πτώχευση, συνεχίζουν να αποδίδουν αυτά τα μίλια.

Μέχρι το 2015, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες βασίζουν τα βραβεία τους στην τιμή του εισιτηρίου αντί των μιλίων που πραγματικά ταξίδευαν. Έγιναν οι ημέρες κατά τις οποίες θα μπορούσατε να κερδίσετε 10.000 μίλια για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής από την ανατολική ακτή προς τη Χαβάη.

Σίγουρα, τα βραβεία καθίστανται όλο και πιο ακριβά. Ορισμένοι μεταφορείς χρεώνουν περισσότερα μίλια για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής. Ορισμένοι εκτιμούν μια επιπλέον χρέωση για τη χρήση μιλίων ή αναβαθμίσεις κρατήσεων. Ακόμα, αν τα έχετε, χρησιμοποιήστε τα και μην φοβάστε να συνεχίσετε να τα κερδίζετε.