Οκτώ Μεγάλη Μαμά και Pop θέσεις για να μείνετε στο δρόμο σας 66 Περιπέτεια

Εάν σχεδιάζετε να κάνετε το εκπληκτικό οδικό ταξίδι κατά μήκος της διαδρομής 66, τότε θα έχετε πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε τον πολιτισμό και την ατμόσφαιρα στις πόλεις που θα περάσετε μέσα από το δρόμο. Υπάρχουν πολλά αλυσίδες ξενοδοχείων και μοτέλ που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής, αλλά για να πάρετε πραγματικά μια γεύση για τους ανθρώπους κατά μήκος του ταξιδιού, τίποτα δεν κτυπά διαμονή σε ένα από τα μικρότερα και πιο φιλόξενο mom-and-pop μέρη που πραγματικά έχουν ιστορία .

Είτε μένετε κάθε βράδυ κατά μήκος του δρόμου, είτε παίρνετε ένα RV και απλά θέλετε μερικές στάσεις για να σας προσφέρουμε μια πιο άνετη διαμονή για μια νύχτα ή δύο, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα οικογενειακά ιδρύματα κατά μήκος Route 66.

Hill Top Motel, Kingman

Αυτό το μοτέλ είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Kingman από τη δεκαετία του 1950 και ο σημερινός ιδιοκτήτης Dennis Schroeder τρέχει το χώρο από το 1981, εκσυγχρονίζοντας μερικά από τα ντεκόρ και την τεχνολογία διατηρώντας παράλληλα τη γοητευτική ατμόσφαιρα. Το μοτέλ διαθέτει μια πισίνα και ένα υπέροχο πανόραμα της κοντινής οροσειράς και διαθέτει δωμάτια για όσους ταξιδεύουν με σκύλους, μαζί με ένα πλυσταριό και μεγάλα άνετα κρεβάτια για ανακούφιση μετά από μια μέρα στο δρόμο.

Το Δικαστήριο Μπότες, Καρχηδόνα

Ένα άλλο ιστορικό κλασικό στη διαδρομή, αυτό το μοτέλ χτίστηκε το 1939 από τον επιχειρηματία Arthur Boots, ο οποίος έδωσε το όνομά του στο μοτέλ και άνοιξε τα απλά αλλά άνετα δωμάτια που αποτελούσαν το μοτέλ.

Η ατμόσφαιρα εδώ είναι πολύ ρετρό και αντί μιας τηλεόρασης σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ένα ραδιόφωνο για να δώσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα παλιάς εποχής και με την αυθεντική πινακίδα νέον και ρετρό διακόσμηση είναι ένα πραγματικά υπέροχο μέρος για να μείνετε, να γνωρίζετε και να αγαπάτε το μοτέλ και την περιοχή.

Munger Moss Motel, Λίβανος

Δεν θα μπορείτε να το χάσετε καθώς οδηγείτε στο κέντρο του Λιβάνου, καθώς το τεράστιο σημάδι ρετρό νέον έχει αποκατασταθεί και φαίνεται εκπληκτικό καθώς πλησιάζετε στο μοτέλ.

Η Ramona, που ανήκει στους Bob και Ramona Lehman, έχει διακοσμηθεί προσωπικά σε όλα τα δωμάτια και ενώ διατηρεί μια ατμόσφαιρα ρετρό, υπάρχουν και κάποια σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως το ασύρματο internet και μια καλή επιλογή των αναμνηστικών Route 66.

Route 66 Motel, Afton

Τοποθετήστε μια καλή απόσταση από άλλα καταλύματα με πολλά μίλια σε κάθε κατεύθυνση προς την επόμενη πόλη, πολλοί άνθρωποι θα σκοντάψουν σε αυτό το μοτέλ καθώς ταξιδεύουν μέσω της Οκλαχόμα , αλλά τα θεματικά δωμάτια και οι φθηνές τιμές τους σημαίνουν ότι πολλοί άνθρωποι θα το βρούν να είναι μια μεγάλη έκπληξη . Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε διάφορα θέματα, όπως το Elvis και ένα δωμάτιο Safari, αλλά είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να μείνετε και η υποδοχή από το ζευγάρι είναι ζεστή και φιλική.

Το Blue Swallow Motel, το Tucumcari

Ένα οικογενειακό μοτέλ, το Blue Swallow είναι μία από τις εικόνες της «Μητέρας Οδού» με το διακριτικό σύμβολο νέον με μια απεικόνιση του πουλιού, μαζί με μια πραγματική αυθεντική ατμόσφαιρα που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1940 και του 1950 όταν το οδικό ταξίδι στην ακμή της. Σήμερα, σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως σημεία φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα, ασύρματο internet και μοντέρνα στρώματα σε μεγάλα κρεβάτια, βοηθούν να γίνει αυτό ένα άνετο και όμορφο μέρος για να μείνετε.

La Loma Motel, Σάντα Ρόζα

Η ίδια οικογένεια ανήκε σε αυτό το vintage motel από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1930, και η οικογένεια Campos εξακολουθεί να προσφέρει αυτό το θερμό καλωσόρισμα στους επισκέπτες σήμερα.

Τα παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα στα δωμάτια και τα παραδοσιακά έπιπλα σε καλή κατάσταση βοηθούν στο μοτέλ να προσφέρει μια καλή ρετρό ατμόσφαιρα, ενώ είναι επίσης ένα άνετο και βολικό μέρος για να μείνετε.

Bonanza Motel, Τέξας

Η ήσυχη πόλη του Vega είναι ένα από τα μέρη που θα συναντήσετε κατά μήκος της διαδρομής 66 και αυτό το μικρό μοτέλ είναι αυτό που έχει μια τυπική αρχιτεκτονική της πόλης, με χαμηλές μονάδες ενιαίας ιστορίας με απλή αλλά άνετη επίπλωση. Τα μπάνια με την αρχική ροζ πλακιδωτή δουλειά είναι επίσης αρκετά ενδιαφέροντα και είναι ένα λείψανο από παλαιότερη εποχή.

9 Αριζόνα Motor Hotel, Ουίλιαμς

Η πόλη του Williams είναι το σημείο εκκίνησης για το σιδηροδρομικό σταθμό Grand Canyon , οπότε η στάση εδώ έχει νόημα αν σκοπεύετε να κάνετε το ημερήσιο ταξίδι μέχρι το πιο διάσημο φυσικό αξιοθέατο της χώρας. Αυτό το μοτέλ προσφέρει value for money και παραδοσιακά δωμάτια μοτέλ με ένα απλό κρεβάτι και μπάνιο, ενώ τα δωμάτια είναι επίσης αρκετά ευρύχωρα.