Η Αυστραλιανή δουλειά του Backpacker

Πώς να αποκτήσετε τη βίζα εργασίας της Αυστραλίας

Θέλετε να εργαστείτε, να ταξιδέψετε και να παίξετε στην Αυστραλία;

Στη συνέχεια, χρειάζεστε μια βίζα εργασίας (και οι Αμερικανοί φοιτητές μπορούν τώρα να λάβουν άδεια εργασίας του backpacker της Αυστραλίας από τον Οκτώβριο του 2007 - διαβάστε εκείνες τις ειδήσεις εδώ). Ξεκινήστε τη διαδικασία υποβολής αίτησης θεώρησης εργασίας Αυστραλιανού Εργάτη για διακοπές στην περιοχή της αυστραλιανής κυβέρνησης. Μπορείτε να κάνετε μεγάλο μέρος της διαδικασίας online.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, "Το πρόγραμμα διακοπών εργασίας παρέχει ευκαιρίες για άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 30 ετών σε διακοπές στην Αυστραλία και να συμπληρώνουν τα ταξιδιωτικά τους κεφάλαια μέσω τυχαίας απασχόλησης".

Η αυστραλιανή θεώρηση εργασίας του backpacker σας επιτρέπει να μείνετε στην Αυστραλία για ένα χρόνο. μπορείτε να φύγετε από την Αυστραλία και να επιστρέψετε εκείνη τη στιγμή. Η βίζα έχει σκοπό να σας επιτρέψει να ταξιδεύετε στην Αυστραλία, να βλέπετε τα αξιοθέατα και να απολαμβάνετε τη χώρα κάνοντας λίγα δολάρια για να συνεχίσετε - να μην ξεκινήσετε μια σοβαρή δουλειά. Η λογική φαίνεται να είναι ότι η σοβαρή απασχόληση θα σας κρατούσε σε ένα μέρος - και η κυβέρνηση θέλει να απολαύσετε το ταξίδι στη χώρα. Είναι επίσης δύσκολο να αποκτήσετε εργασία σε επαγγελματικές θέσεις εργασίας που απαιτούν εμπειρία εμπειρογνώμονα. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να εκτελέσετε απλή εργασία (γεωργική εργασία ή να ασχοληθείτε με το λεγόμενο Trail Trail, είναι μακριά και πιο δημοφιλής στους σπουδαστές) για έναν μόνο εργοδότη για διάστημα έως και έξι μηνών και στη συνέχεια πρέπει να προχωρήσετε σε μια άλλη εργοδότης.

Απαιτήσεις για τις εργασίες και τις διακοπές Visa

Οι φοιτητές των ΗΠΑ που υποβάλλουν αίτηση για θεώρηση Εργασίας και Διακοπών πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις: Ναι, τι σημαίνουν όλα αυτά; Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Βουλγαρίας για τις θεωρήσεις εργασίας και διακοπών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Αυστραλιανές θεωρήσεις εργασίας

Ποιες εθνικότητες είναι επιλέξιμες για βίζα εργασίας; Δείτε τις 20 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ.

Μπορώ να πάρω μια Αυστραλιανή θεώρηση εργασίας ως φοιτητής;

Εκτός από τη θεώρηση εργασίας του backpacker, οι Αμερικανοί φοιτητές μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση ειδικού προγράμματος, η οποία δεν προορίζεται για βραχυπρόθεσμη εργασία για casual backpacker. Από τον Απρίλιο του 2008, οι φοιτητές από ορισμένες χώρες μπορούν να αποκτήσουν αυτομάτως θεώρηση εργασίας μαζί με μια φοιτητική βίζα, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι κάτοχοι βίζας σπουδαστών δεν χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση για άδεια εργασίας στην Αυστραλία ... φοιτητικές θεωρήσεις.

Καλό για σένα, φίλε!