Κρασιά στο Σαν Χοσέ

Κρασιά και ζευγάρια κρασιών στο Σαν Χοσέ

Ψάχνετε να δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά της Βόρειας Καλιφόρνιας αλλά δεν έχετε χρόνο να βγείτε για να επισκεφθείτε τη χώρα του κρασιού Εδώ είναι έξι μπαρ που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε κρασιά από τις τοπικές αμπελουργικές περιοχές (κοιλάδα της Santa Clara και τα βουνά Santa Cruz), Napa, Sonoma και σε όλο τον κόσμο.

Wine Affairs , 1435 Η Alameda, Σαν Χοσέ

Ένα κατάστημα κρασιών στη γειτονιά του Rose Garden που διαθέτει μικρά και μπουτίκ κρασιά από όλο τον κόσμο.

Το κατάστημα προσφέρει ένα μενού τροφίμων τύπου τάπας από τις 4μμ έως το τέλος. Το Wine Affairs είναι μοναδικό στο γεγονός ότι προσφέρει επίσης μια πολύ εντυπωσιακή επιλογή βιοτεχνικής μπίρας και φιλοξενεί γευστικές δοκιμές μπύρας τόσο για την εβδομάδα μπύρας της Silicon Valley όσο και για τις εβδομάδες μπίρας του Σαν Φρανσίσκο . Ανοιχτά κάθε μέρα. Ευχάριστη ώρα από τις 3-8μμ την Πέμπτη και όλη την ημέρα την Τετάρτη και τις Κυριακές.

Vino Vino , 87 San Pedro St, San Jose

Νόστιμη γευσιγνωσία κρασιού στην πλατεία San Pedro της Σαν Χοσέ. Το σύνθημά τους είναι "κρασί χωρίς στάση" και το μπαρ φαίνεται και αισθάνεται σαν μια παμπ γειτονιά. Έχουν περίπου δώδεκα τοπικά και περιφερειακά κρασιά στη βρύση και περίπου 30 περισσότερα από το μπουκάλι, μια υπαίθρια αίθουσα καθισμάτων στην οδό San Pedro και ένα πλήρες μενού φαγητού. Ανοιχτά κάθε μέρα. Καλή ώρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, 4-6μμ και όλη την Κυριακή.

Το Village Bistro & Wine Bar της Καλιφόρνια , 378 Santana Row, Σαν Χοσέ

Ένα wine bar και ένα εστιατόριο με μια βραβευμένη λίστα κρασιών που ειδικεύεται σε μικρά οινοποιεία παραγωγής (2000 περιπτώσεις ή λιγότερο) και κυρίως τοπικά κρασιά της Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένων πολλών σπάνιων και δύσκολο να βρει κρασιά.

Το μπιστρό προσφέρει ένα ποικίλο μενού από φρέσκα τρόφιμα που προέρχονται από τοπικές πηγές και υπαίθρια καθίσματα στην καρδιά της Santana Row . Ανοιχτά κάθε μέρα. Ευχάριστη ώρα (μόνο μπαρ) από τις 3-5:00.

Vintage Wine Bar, 368 Santana Row, Σαν Χοσέ

Το wine bar στο κατάστημα κρασιών της Santana Row , Vintage Wine Merchants. Το μπαρ προσφέρει περίπου δώδεκα θεματικές γευσιγνωστικές πτήσεις (Pinot Paradise, Party Chardy, Bold & Jammy), μενού με μικρά πιάτα και αγοράστε ένα ποτήρι, πάρτε μία ώρα ελεύθερης γυαλιού, από Δευτέρα έως Τετάρτη.

20Twenty Cheese Bar , 1389 Lincoln Ave., Σαν Χοσέ

Ένα μοναδικό τυρί, μπύρα και μπαρ κρασιού στην καρδιά της γειτονιάς Willow Glen. Το μπαρ προσφέρει 20 μπίρες βιοτεχνίας και 20 κρασιά στη βρύση και ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μενού από τυρί χειροτεχνίας, αλλαντικά και μικρά πιάτα. Εκπτώσεις σε μπουκάλια κρασιού και μπύρας προς τα έξω κάθε μέρα. Happy hour την Κυριακή από τις 1-7μμ. Κλειστά τη Δευτέρα.