Μέμφις για έναν προϋπολογισμό

Καλώς ήλθατε στο Μέμφις:

Αυτό δεν είναι πραγματικά μια ιστορία για το τι να δείτε και να κάνετε στο Μέμφις. Πρόκειται για μια προσπάθεια να σας φτάσουμε στην πόλη χωρίς να καταστρέψετε τον προϋπολογισμό σας. Όπως και με τις περισσότερες μεγάλες τουριστικές περιοχές, Memphis προσφέρει πολλούς εύκολους τρόπους να πληρώσετε κορυφαίο δολάριο για πράγματα που δεν θα ενισχύσουν πραγματικά την εμπειρία σας.

Πότε να επισκεφθείτε:

Η άνοιξη προσφέρει κυνήγια σε άνθιση και σχετικά ήπιους καιρούς. Οι φημισμένες εορταστικές εκδηλώσεις "Memphis in May" προσελκύουν μεγάλα πλήθη και αυξάνουν τις τιμές κατά περιόδους.

Μια άλλη δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε είναι τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας του Ελβις Συναυλίες, προβολές ταινιών και άλλες ειδικές εκδηλώσεις φέρνουν τους οπαδούς του Elvis στο Graceland από όλο τον κόσμο.

Που να φάω:

Οι λάτρεις του αγώνα υποστηρίζουν συνεχώς ποια θέση στην Αμερική εξυπηρετεί το καλύτερο μπάρμπεκιου, αλλά το Μέμφις αναφέρεται συνήθως μεταξύ των καλύτερων. Λίγα μέρη για να το δοκιμάσετε χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό: Το Rendezvous, στο κέντρο της δεύτερης οδού, είναι γνωστό αλλά λίγο τουριστικό. Το Corky's, με πολλαπλές τοποθεσίες στο Μέμφις και αλλού, παίρνει επίσης καλές επιδόσεις. Λιγότερο γνωστός αλλά και πολύ καλός είναι ο Επιμελητής στο προαστιακό Germantown. Ψάχνετε για κάτι άλλο εκτός από μπάρμπεκιου; Ελέγξτε επιπλέον συνδέσεις για φαγητό και ποτό στο Μέμφις.

Που να μείνω:

Υπάρχει μια συλλογή ξενοδοχείων με μέτριες τιμές στις εξόδους κατά μήκος του I-55, ακριβώς νότια της γραμμής του κράτους στο Μισισιπή. Θα αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα επισκεψιμότητας, αν κατευθυνθείτε προς την καρδιά της πόλης από αυτές τις τοποθεσίες, επομένως ίσως θελήσετε να εξετάσετε τοποθεσίες με υψηλότερες τιμές στο κέντρο ή στο κέντρο της πόλης.

Τέσσερα αστέρων ξενοδοχείο για λιγότερο από $ 150 / νύχτα: Homewood Suites στο Germantown έρχεται συχνά σε περίπου $ 120 / νύχτα. Υπάρχουν και μερικές επιλογές μεσαίας τιμής σε προαστιακό Bartlett και Cordova, επίσης. Βρείτε ξενοδοχείο σε Μέμφις.

Τριγυρίζω:

Οι περισσότεροι επισκέπτες φτάνουν με αυτοκίνητο ή νοικιάζουν ένα στο αεροδρόμιο. Το I-240 χτυπά τη λεγόμενη περιοχή "Midtown", συνδέοντάς την με το αεροδρόμιο προς τα νότια.

Το I-40 παίρνει μια βόρεια διαδρομή στο κέντρο της πόλης. Το I-55 συνδέει τα προάστια του Μισισίπι με το Μέμφις. Εάν πάρετε τα λεωφορεία της Memphis Area Transit Authority , θα βρείτε τις τιμές λογικές: μπορείτε να αγοράσετε ένα ναύλο $ 1.50 σε οποιοδήποτε λεωφορείο. Εάν είστε στην πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα δελτίο $ 28 αγοράζει 21 λεωφορεία.

Το σπίτι του Elvis Presley:

Η Graceland κατατάσσεται ως ένα από τα πιο επισκέψιμα αρχοντικά του κόσμου. Οι άνθρωποι έρχονται να δουν πού έζησε, δούλεψε και χαλάρωσε ο θρυλικός Elvis Presley. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας. Η είσοδος έρχεται σε πολλά επίπεδα τιμών, τα φθηνότερα από τα οποία είναι $ 27 USD ανά ενήλικα. Πληρώστε περισσότερα και κερδίστε περισσότερα προνόμια, όπως τα ιδιωτικά αεροπλάνα του Elvis και ακόμη και η VIP περιποίηση που περιλαμβάνει την παράκαμψη προς τα εμπρός των μεγάλων γραμμών.

Άλλα σημαντικά αξιοθέατα του Μέμφις:

Σχεδιάστε να περάσετε λίγο χρόνο στο Εθνικό Μουσείο Πολιτικών Δικαιωμάτων. Αυτή η σημαντική σειρά εκθεμάτων βρίσκεται στη θέση του πρώην μοτέλ της Λορένης, όπου ο δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δολοφονήθηκε το 1968. Η κοντινή οδός Beale έπαθε μια φορά από την καταστροφή, αλλά έκτοτε αναπτύχθηκε σε μια περιοχή ψυχαγωγίας που αποτελεί μοντέλο αστικής ανανέωσης . Ελάτε εδώ για να δοκιμάσετε την κουζίνα του Μέμφις ή να ακούσετε ζωντανή μουσική σε ένα κλαμπ. Η μουσική είναι ένα κλειδί για την κατανόηση της Beale, η οποία θεωρείται η ίδια ως "σπίτι των μπλε και η γενέτειρα του rock n 'roll."

Περισσότερες Συμβουλές του Μέμφις: