Μια περιοδεία μιας αγοράς θαλασσινών στο La Libertad του Ελ Σαλβαδόρ

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι ένας γείτονας στη Γουατεμάλα, τη χώρα την οικογένειά μου και εγώ αποκαλώ σπίτι. Και οι δύο είναι αρκετά μικρές ώστε να μπορούν να κάνουν ένα σύντομο οδικό ταξίδι και να επισκεφθούν τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Εξαιτίας αυτού έχουμε ήδη επισκεφθεί το Ελ Σαλβαδόρ δύο φορές. Είναι μια μεγάλη διακοπές Σαββατοκύριακου.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού σε αυτή τη μικροσκοπική χώρα, η οικογένειά μου και εγώ εξερευνούσαμε τη διάσημη ακτή Balsamo. Αυτό ήταν ένα από τα κύρια μέρη που πραγματικά ήθελα να εξερευνήσουμε.

Πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν ως ένα πολύ γνωστό μέρος μεταξύ των surfers γιατί προσφέρει μερικά εκπληκτικά κύματα.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα για το ταξίδι για μένα είναι ότι ακόμα και μετά από όλο τον προγραμματισμό και την έρευνα καταλήγετε να ανακαλύψετε τόνους χώρων σχεδόν άγνωστοι για ταξιδιώτες. Τα μέρη που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι. Αυτή είναι ακριβώς η οικογένειά μου και βρήκα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Εμείς απροσδόκητα πήραμε μια ένεση τοπικής ζωής.

Σχετικά με το Puerto La Libertad στο Ελ Σαλβαδόρ και την αγορά του

Όταν φτάνετε για πρώτη φορά στο La Libertad, μπορείτε να το θεωρήσετε ως μια άλλη από αυτές τις σκιερές και βρώμικες παραλιακές πόλεις που βρίσκονται στην Κεντρική Αμερική. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κοιτάξετε όλα αυτά μέχρι να φτάσετε στην προβλήτα. Ίσως να είστε σε θέση να βρείτε ένα μέρος που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Γιατί η εξερεύνηση του προβλήτα είναι μια ανεκτίμητη εμπειρία για όλη την οικογένεια:

1. Μπορείτε να δείτε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο η αλιευτική βιομηχανία καταφέρνει να υπάρχει και ακόμη και ευδοκιμεί κάθε μέρα.

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να βλέπεις αλιείς να δουλεύουν από μικρή απόσταση.

2. Τα παιδιά μου δέχτηκαν να δουν τόσα ψάρια και πώς αυτά πιάστηκαν. Μπορεί ακόμη και να μετατραπεί σε μια εκπαιδευτική εμπειρία γι 'αυτούς.

3. Μπορείτε επίσης να δείτε πώς οι ψαράδες που έφυγαν από το σπίτι στις τρελές ώρες του πρωινού επιστρέφουν στα μικρά σκάφη τους γεμάτα με πολλά διαφορετικά είδη ψαριών.

4. Μετά από όλα τα τρελά στην προβλήτα με τα πόδια στην αγορά και θα δείτε τα ψάρια που πωλούνται και τους τόνους των τοπικών κυρίες διαπραγματεύονται για τα πιο φρέσκα ψάρια που θα μπορούσατε να φανταστείτε στα περίπτερα.

5. Μπορείτε ακόμη να δείτε, να ακούσετε και να μυρίσετε όλη τη φασαρία και την αναταραχή των ψαράδων, των πωλητών και των αγοραστών σε αυτή την αγορά ψαριών.

6. Μην ξεχάσετε να σταματήσετε από μία από τις στάσεις των τροφίμων. Σε αυτά τα μικρά εστιατόρια θα έχετε πιάτα με τα πιο φρέσκα θαλασσινά που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Τίποτα δεν χτυπά ένα ceviche και μια κρύα μπύρα στις 10 το πρωί.

7. Παρακολουθήστε τους ντόπιους να ζουν την καθημερινή τους ζωή και να αλληλεπιδρούν μαζί τους. Οι άνθρωποι εδώ είναι εξαιρετικά φιλικοί και πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για το τι συμβαίνει στην πόλη.

8. Αν συνεχίσετε να περπατάτε και να εξερευνήσετε την αγορά, θα βρείτε ακόμη και τοπικούς καλλιτέχνες που πωλούν το μοναδικό τους έργο, καθώς και περίπτερα με μερικές χειροτεχνίες.

Πάνω από όλα το La Libertad Pier ήταν ένας διασκεδαστικός και απροσδόκητος τρόπος να περάσετε το δωρεάν πρωινό μας. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, έξω από το μονοπάτι του ταξιδιώτη και να μάθουμε για την κύρια τοπική βιομηχανία.

Αυτά για μένα είναι τα καλύτερα είδη εμπειριών. Αν είστε ποτέ στην περιοχή μην χάσετε την τοπική διασκέδαση!

Βρείτε χαμηλές τιμές για τα ξενοδοχεία στο Santa Ana, Ελ Σαλβαδόρ.