Καλύτερο Brunch στη Λούισβιλ

Εάν είστε σοβαροί για τα Σαββατοκύριακα σας, πιθανότατα είστε σοβαροί για brunch. Το γαλλικό τοστ, οι Bloody Marys, οι ομελέτες και πάρα πολλά φλιτζάνια καφέ ... Τι δεν αγαπάς;

Καλέστε τους φίλους σας και σχεδιάστε ένα σημείο συνάντησης, εδώ είναι μια χούφτα από τα καλύτερα σημεία για brunch στη Λούισβιλ:

Γκαράζ μπαρ

700 E Market St.
Ένα σημείο ισχίου με τραπέζι πινγκ πονγκ έξω (μαζί με υπαίθρια καθίσματα). Γνωστή για τις πίτσες τους, σερβίρουν μια πίτσα πρωινού μαζί με κλασικά brunch, όπως το ζαμπόν και τα σιτηρά, τα αυγά, το Bloody Marys και πολλά άλλα.

Αναζητήστε τα αυτοκίνητα που έχουν κολλήσει μπροστά. Μην ανησυχείτε, είναι μια εγκατάσταση τέχνης. Εάν σας αρέσει η τέχνη με το γεύμα σας, ξέρετε ότι οι ιδιοκτήτες του Garage Bar είναι επίσης ιδιοκτήτες του 21c στην Main Street .

Συγκομιδή
624 E Market St.

Αυτός ο τόπος είναι γνωστός για την εξυπηρέτηση τοπικών αγροτικών φρέσκων τροφίμων . Το Brunch διαθέτει φανταχτερά κοκτέιλ σε βάζα μασίφ σε συνδυασμό με τυροκομικά, καπνιστό μπέικον, σάντουιτς πρωινού και πολλά άλλα. Η υπηρεσία είναι αργή, αλλά είναι brunch. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε.

North Cafe

1722 Ave Frankfort
2116 Bardstown Rd.
Ένα κλασικό Louisville, αυτό το κοινό έχει δύο θέσεις και είναι ένα go-to επιλογή για πολλούς που αναζητούν brunch. Μετά από όλα, το North End σερβίρει πρωινό όλη την ημέρα. Δοκιμάστε μια μιμόζα, το huevos rancheros, ή τηγανίτες. Επιπλέον, εάν είστε πεινασμένοι, οι ομελέτες είναι τεράστιες. Αν βιάζεστε, έρχεστε νωρίς. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένετε ένα τραπέζι.

Παρακαλώ ευχαριστώ

800 East Market St.
Εντάξει, είναι ένα καφενείο όχι εστιατόριο.

Αλλά το P & TY είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε φίλους, να έχετε ένα σνακ (ή γεύμα) και να καλύψετε τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου. Εάν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να ακολουθήσετε brunch με μια βόλτα στις γκαλερί τέχνης του Nulu. Αυτό το σημείο γυρίζει και πωλεί άλμπουμ ρεκόρ.

Το Cafe του Ramsi στον κόσμο

1293 Bardstown Rd.
Είστε fan των μπουφέδων;

Προχωρήστε στο Ramsi. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού ομελέτας. Αλλά μην γεμίζετε μόνο τα αλμυρά είδη, γιατί υπάρχει και ένας μπουφές επιδόρπιο. Βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή Bardstown Road με πολλά εστιατόρια . Η περιοχή είναι γεμάτη με ντόπιους και επισκέπτες για ψώνια, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για το κατάστημα παράθυρων πριν ή μετά το γεύμα σας.

Το Ασημένιο Δολάριο

1761 Ave Frankfort.
Αυτό το σημείο χαρακτηρίζει τις επιλογές στο σπίτι brunch. Σκεφτείτε huevos rancheros, γαρίδες και σιταρέντια, μπισκότα και σάλτσα με ένα honky vibe tonk. Είναι μοντέρνο και διασκεδαστικό, συν το φαγητό ικανοποιεί. Οι ιδιοκτήτες του Silver Dollar κατέχουν επίσης το El Camino στο Bardstown Rd., Το οποίο εξυπηρετεί επίσης ένα μέσο brunch. Περισσότερες επιλογές για το Frankfort - Top 10 Frankfort Ave. Εστιατόρια .

Το χωριό Anchor Pub & Roost

11507 Park Rd., Anchorage, KY
Επισήμως αυτή η θέση φαγητού δεν βρίσκεται στη Λούισβιλ, αλλά το Village Anchor είναι ένα από τα αγαπημένα των πολλών τόσο μέσα όσο και γύρω από το Louisville, KY. Το εστιατόριο αναφέρεται συχνά σε καταλόγους κηδειών γύρω από την πόλη. Έχω ακούσει σπουδαία πράγματα σχετικά με τις κόκκινες κέικ βελούδου, τα κέικ βοείου κρέατος και τα κοκτέιλ σκάφη. Και αν και το Anchor είναι γνωστό ότι είναι λίγο pricy, αν κάθονται έξω για brunch οι mimosas είναι μόνο $ 1 το καθένα.

Άγρια αυγά

3985 Dutchmans Ln.
121 S Floyd St.
1311 Herr Ln.
Πρέπει να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για πρωινό. Αλλά, παραδόξως, είναι ένα από τα αγαπημένα των πολλών έτσι προσθέτω στη λίστα. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι το μενού είναι ΜΕΓΑΛΗ, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα άγρια ​​αυγά κάνουν πολυάσχολο πρωινό όλη την εβδομάδα, έχουν υπηρεσία κάτω. Υπάρχει ένα πλεονέκτημα για την τοποθεσία Dutchmans εάν σκοπεύετε να κάνετε μια οικογενειακή μέρα γι 'αυτό. Το Dutchmans Wild Eggs βρίσκεται κοντά στο κινηματοθέατρο Village 8 , ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε τις οικογενειακές ταινίες δεύτερης διαδρομής σε τιμή έκπτωσης.