Πού να βρείτε τα κορυφαία ιρλανδικά παμπ του Σιάτλ

Το Σιάτλ και η μπύρα πάνε μαζί σαν δύο μπιζέλια σε ένα κορμό, οπότε η εξεύρεση της τέλειας πίντας του Γκίνες στο Σιάτλ για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου δεν πρέπει να είναι καθόλου πρόβλημα. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος - οι ιρλανδικές παμπ είναι διασκεδαστικές οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου! Η εύστοχα ονομαζόμενη Emerald City στεγάζει τον μεγαλύτερο αριθμό ιρλανδικών παμπ και εστιατορίων ανά κάτοικο - μια επιζήμια 2,19 ανά 100.000 κατοίκους, σύμφωνα με μια μελέτη WalletHub του 2016.

Η μεγαλύτερη πρόκληση;

Περιορίστε από πού να πάρετε το buzz σας. Ξεκινήστε από αυτά τα 10 αγαπημένα.

Fado Irish Pub & Εστιατόριο

Ο Fado (προφέρεται f'doe) προσφέρει pints σε μια υπερ-φιλική ατμόσφαιρα, η οποία στοχεύει να παραλληλιστεί η περίφημη παμπ της Ιρλανδίας. Είναι δημοφιλές με το πλήθος μετά την εργασία και τους λάτρεις της Guinness. Αλλά αυτό που κάνει το Fado τόσο ξεχωριστό (γιατί είναι πραγματικά δροσερό) είναι ότι θα βρείτε όχι μόνο μια μεγάλη πίντα εδώ, αλλά και ψάρια και μάρκες, ένα πλήρες μενού από γευστικά ορεκτικά, σάντουιτς, σαλάτες, επιδόρπια και ακόμη και γλυκά, και ποδόσφαιρο (ή ποδόσφαιρο ...) στις τηλεοράσεις και τη ζωντανή μουσική πολλά βράδια.

Τοποθεσία: 801 First Avenue

Owl N 'Thistle Ιρλανδική Pub και Εστιατόριο

Αυτό το ορόσημο του Σιάτλ άνοιξε αρχικά το 1930 και σήμερα είναι μια δημοφιλής ιρλανδική παμπ και εστιατόριο. Οι κηλιδωμένοι τοιχοποιίες και τα φιλόξενα τραπέζια συμπληρώνονται από ζωντανή μουσική και διασκέδαση. Είναι ένα καυτό σημείο οποτεδήποτε το χρόνο με το έντονο ευχάριστο μενού με το στιφάδο βοείου κρέατος Guinness, ψάρια και τσιπς, πατάτες τηγανητές και μια μεγάλη ποικιλία μπύρας, αλλά ένα τέλειο τοπικό μέρος για να περάσετε το St.

Ημέρα του Πάτρικ.

Τοποθεσία: 808 Post Avenue

Το Buckley

Αυτό το μπαρ της Ιρλανδίας έχει δύο τοποθεσίες: το ένα βρίσκεται στην Queen Anne και το άλλο στο Belltown. Είναι και οι δύο pub παμπ που προσφέρουν ένα περιβάλλον χωρίς καπνό καθώς και νόστιμα ψάρια και μάρκες. Το υπόλοιπο μενού περιλαμβάνει ιρλανδικά φαγητά καθώς και μη ιρλανδική κουζίνα.

Οι παμπ είναι οικογενειακές και φιλοξενούν βραδιές και παιχνίδια στις οθόνες προβολής τους.

Τοποθεσίες: 232 First Avenue W (Queen Anne) και 2331 Second Avenue (Belltown)

Kells Irish Restaurant & Pub

Φωλιασμένο στο Post Alley πάνω από την ιστορική αγορά Pike Place, ο Kells αναπηδάει πάντα με crawlers. Η ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα και η εξωτερική αυλή το κάνουν να καλεί και τους τουρίστες. Το μενού περιλαμβάνει κάποιες πιο ασυνήθιστες ιρλανδικές τροφές, όπως το farl, μια ποικιλία από πασπαλίτσα, πατατάκι και πίτα βοσκοτόπων, καθώς και τη μεγαλύτερη συλλογή scotch malt single στην πόλη. Κάθε χρόνο, αυτή η παμπ γιορτάζει με μεγάλη θέρμη την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Τοποθεσία: 1916 Post Alley

Blarney Stone ιρλανδικό μπαρ και εστιατόριο

Το Blarney στο Belltown έχει μια σειρά από μπύρες στη βρύση. Ενώ πίνετε μια πίντα, μπορείτε να παίξετε πισίνα και βελάκια, να παρακολουθήσετε αθλήματα στις τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν Wi-Fi και πολλά άλλα. Το μενού έχει ένα καλό μείγμα ιρλανδικών φαγητών, από κουλουριασμένο βοείου κρέατος και μπαχαρικά και πολτό, καθώς και μη ιρλανδικά τρόφιμα. Τα τσιπ σπίτι είναι αρκετά φαινομενικά και αξίζει μια δοκιμή!

Τοποθεσία: 1416 1η Λεωφόρος

Wilde Rover Ιρλανδικό Pub & Εστιατόριο

Σε παραδοσιακή μορφή, αυτή η ιρλανδική παμπ στο Kirkland διαθέτει ιρλανδικούς χώρους, όπως τζάκι, βιβλιοθήκη και μπιλιάρδο.

Η παμπ είναι μια εξαιρετική θέση στην Ημέρα του Αγίου Παύλου, αλλά και ένα ωραίο εστιατόριο brunch ή ευχάριστο σημείο. Να είστε ιρλανδικά όλο το χρόνο!

Τοποθεσία: 111 κεντρικό δρόμο, Kirkland

Η ιρλανδική παμπ Molly Maguire

Αυτή η μικρή παμπ έχει ιρλανδούς ιδιοκτήτες με πιστό πελάτη που ακολουθεί. Προσφέρουν πάνω από δώδεκα μπύρες με βρύση και εβδομαδιαία ζωντανή μουσική, καθώς και βελάκια, τραπέζι μπιλιάρδου, καραόκε νύχτες και μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, αν ψάχνετε για ιρλανδικό φαγητό, αυτό δεν είναι το μέρος για εσάς. Είναι περισσότερο από ένα μπαρ και είναι γνωστό για την επιλογή του ποτού και τη διασκέδαση από το φαγητό του.

Τοποθεσία: 610 NW 65th Street

Παλιό Πεκουλιαρ

Φτηνά τρόφιμα και ποτά κρατούν τους ντόπιους στο Ballard τόσο ευτυχείς όσο ένας εγχώριος Ιρλανδός. Το μενού είναι αρκετά ποικίλο ώστε να βρείτε κάτι νόστιμο και μερικά από τα είδη διατροφής είναι αρκετά γενναιόδωρα (Macho Nachos, σας κοιτάω). Η ατμόσφαιρα δεν είναι φρεσκάδα και το μενού είναι συνήθως πολύ.

Ελάτε εδώ για την εμπειρία του παμπ και δεν θα απογοητευτείτε.

Τοποθεσία: 1722 NW Market Street

Ενημερώθηκε από τον Kristin Kendle.