Βιβλιοθήκη του Ronald Reagan

Επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη του Ronald Reagan

Για ένα λεπτό, ξεχάστε ότι το όνομα της βιβλιοθήκης του Ronald Reagan περιλαμβάνει τη βιβλιοθήκη λέξεων και το όνομα ενός νεκρού προέδρου. Μπορεί να σας ξεγελάσουν να παρακάμψετε ένα συναρπαστικό μέρος για να επισκεφθείτε.

Αντ 'αυτού, σκεφτείτε να περπατήσετε μέσα σε ένα πραγματικό αλλά αποσυρμένο προεδρικό Air Force One αεροπλάνο, βλέποντας ένα κομμάτι του τείχους του Βερολίνου, και να περπατήσετε μέσα σε ένα αντίγραφο πλήρους μεγέθους του Οβάλ Γραφείου.

Θα βρείτε όλα τα αναμενόμενα εκθέματα εδώ, καταγράφοντας την παιδική ηλικία του Προέδρου, τη σταδιοδρομία και τα πολιτικά επιτεύγματα του Προέδρου.

Αλλά όπως λένε σε μια κακή τηλεοπτική διαφήμιση αργά το βράδυ, υπάρχουν περισσότερα. Και το "περισσότερο" είναι το διασκεδαστικό μέρος. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα χερσαίο πυραύλων κρουαζιέρας, ένας από τους λίγους που απομένουν μετά τη Συνθήκη INF για το 1987, και να δείτε ένα αντίγραφο του Σιδηροδρομικού Ναυτικού της Γενεύης, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη διάσκεψη κορυφής Ρήγκαν-Γκορμπατσόφ.

Εκτός από το αεροπλάνο, το αεροσκάφος Air Force One παρουσιάζει επίσης το ελικόπτερο Marine One του Προέδρου Johnson και μια προεδρική αυτοκινητοκέφαλη που περιλαμβάνει την λιμουζίνα του 1982 με προεδρικές παραστάσεις.

Έξω, θα βρείτε τον τάφο του Reagan στην πίσω αυλή. Σε κοντινή απόσταση θα δείτε το κομμάτι του τείχους του Βερολίνου, το οποίο δόθηκε στο μουσείο για να τιμήσει τον ρόλο του Ρέιγκαν στην πτώση του κομμουνισμού. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους υπαίθριους χώρους της Βιβλιοθήκης του Ronald Reagan, καθώς και το κατάστημα δώρων, χωρίς να πληρώσετε εισιτήριο εισόδου.

Η βιβλιοθήκη φιλοξενεί επίσης προσωρινά εκθέματα που κυμαίνονται από τα αρχεία της Disney έως τους θησαυρούς του Βατικανού. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα εκθέματα του παρελθόντος ή να μάθετε ποια είναι η παρούσα έκθεση εδώ.

Θα σας αρέσει η βιβλιοθήκη Reagan;

Οι οπαδοί του πρώην προέδρου απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη βιβλιοθήκη του Ronald Reagan, και πολλοί επισκέπτες φαίνεται αρκετά συγκινημένοι από αυτό. Οι περισσότεροι σε απευθείας σύνδεση αναθεωρητές το δίνουν πολύ υψηλές βαθμολογίες. Συχνά αναφέρουν την Air Force One ως επίκεντρο και οι περισσότεροι λένε ότι είναι κατάλληλος για όλες τις ηλικίες. Για να μάθετε περισσότερα για το τι πιστεύουν άλλοι άνθρωποι, ελέγξτε τις κριτικές για το Yelp ή περιηγηθείτε μερικές από τις χιλιάδες κριτικές στο Tripadvisor.

Είναι ενδιαφέρον, ακόμη και οι άνθρωποι που δεν είναι μεγάλοι οπαδοί του Reagan όπως αυτό το μέρος. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο εύρος των εκθεμάτων και στις γνώσεις που παρέχει στην Προεδρία.

Άνθρωποι που δεν του αρέσουν πιστεύουν ότι το δοκίμασε πολύ περισσότερο από τον Reagan. Άλλοι πιστεύουν ότι υπάρχει πάρα πολύ σκληρή πώληση για να αγοράσετε φωτογραφίες και μέλη. Αλλά ακόμα και αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν τις απόψεις και βλέπουν την Air Force One.

Για μια διαφορετική άποψη της ζωής του Προέδρου, δοκιμάστε τον γενέτειρα και τη βιβλιοθήκη Richard M. Nixon στη Yorba Linda.

Τι πρέπει να ξέρετε για τη βιβλιοθήκη του Reagan

Η βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή καθημερινά εκτός από μερικές διακοπές. Χρεώνουν για την είσοδο, αλλά δεν υπάρχει τέλος στάθμευσης. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα εισαγωγή και τις ώρες και να αγοράσετε εισιτήρια μπροστά από το χρόνο στην ιστοσελίδα τους.

Αφήστε τουλάχιστον μια ώρα για μια γρήγορη περιήγηση και αναμείνετε να περάσετε μέχρι μισή ημέρα για να δείτε όλα τα εκθέματα και να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες. Στις πολυάσχολες ημέρες, προσπαθήστε να φτάσετε εκεί πριν ανοίξει για να λάβετε εισιτήρια χωρίς να χρειάζεται να σταθείτε στη γραμμή. Ή απλά να τους παραγγείλετε στην ιστοσελίδα τους πριν πάτε. Το καλοκαίρι, φτάνετε εκεί πριν γίνει πολύ ζεστό - και εξερευνήστε τους λόγους πριν μπείτε μέσα.

Όλα τα εκθέματα είναι προσβάσιμα σε άτομα με κινητικά προβλήματα, εκτός από το εσωτερικό της Air Force One. Επιτρέπονται μόνο καροτσάκια στις γκαλερί.

Οι προσωρινές εκθέσεις ενδέχεται να έχουν διαφορετικές πολιτικές.

Ακριβώς έτσι δεν απογοητεύεστε από την αναμονή του λάθους, η βιβλιοθήκη δεν είναι το ίδιο μέρος με το ράντσο του Ρέιγκαν που ονομάζεται Rancho del Cielo. Το αγρόκτημα αυτό βρισκόταν βόρεια της Santa Barbara και πωλήθηκε από τον Πρόεδρο και την κ. Reagan το 1998.

Μετάβαση στη βιβλιοθήκη του Ronald Reagan

Η βιβλιοθήκη Ronald Reagan βρίσκεται στο Presidential Drive 40 στην κοιλάδα Simi, CA, βορειοδυτικά του κέντρου του Λος Άντζελες.