Οδηγός RV σας για Martinsville Speedway

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το RVing σε Martinsville Speedway

Δεν θα ήταν ωραίο αν κάποιος σας έδωσε ένα ρολόι παππού για να είναι ένα φοβερό RVer; Δυστυχώς, δεν έχουμε ακούσει για ένα τέτοιο βραβείο, αλλά μπορούμε να σκεφτούμε το επόμενο καλύτερο πράγμα, ένα ταξίδι RV στην Martinsville Speedway για να παρακολουθήσετε αυτοκίνητα να ουρλιάζουν γύρω από την πίστα. Ο νικητής των αγώνων Martinsville απονέμεται σε ρολόι παππού και παρόλο που αμφιβάλλω ότι ο νικητής του NASCAR θα το μεταβιβάσει, θα είστε ακόμα σε θέση να παρακολουθήσετε μια μεγάλη κούρσα και ένα μεγάλο τρόπαιο με το τρόπαιο σας ενός RV που σας περιμένει.

Ας δούμε το RVing στο Martinsville Speedway. Θα σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την πίστα, πού θα μείνετε κοντά στην Martinsville Speedway, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα για να σας βάλουμε μπροστά από το πακέτο. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Μια σύντομη ιστορία της πλατφόρμας Martinsville

Το Martinsville έχει μια μακρά και καθιερωμένη ιστορία με το NASCAR. Αυτό το κομμάτι έχει τη διάκριση να είναι και το μικρότερο κομμάτι της σειράς NASCAR Sprint Cup καθώς και ένα από τα πρώτα πλακόστρωτα οβάλ κομμάτια σε όλο το NASCAR. Το NASCAR διεξάγει αγώνες στο ιστορικό Martinsville από το 1948, καθιστώντας το το παλαιότερο κομμάτι της NASCAR που φιλοξενεί ακόμα αγώνες. Η Martinsville της Βιρτζίνια φιλοξενεί επί του παρόντος έναν ανοιξιάτικο και πτώση αγώνα για τη σειρά NASCAR Sprint Cup.

RVing σε Martinsville Speedway

Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για κατασκήνωση RV στο Martinsville Speedway. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να απαριθμήσουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το RVing στο Martinsville Speedway αλλά εδώ υπάρχουν μερικές επιλογές για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι να περιμένετε όταν RVing σε Martinsville Speedway.

Το Martinsville είναι τόσο σύντομο κομμάτι. δεν υπάρχουν τοποθεσίες RV εντός του πεδίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κάμπινγκ RV στο Martinsville, επισκεφτείτε τη σελίδα κατασκήνωσης.

Γενική εισαγωγή

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για το γενικό κάμπινγκ εισόδου στο Martinsville Speedway:

Διατηρούμενο Camping

Υπάρχουν κάποιες κρατημένες θέσεις κάμπινγκ κατά μήκος της τρίτης στροφής, πλάτης, βόρεια πλευρά, είσοδος και άλλες περιοχές. Μαζί με τις γενικές ανέσεις εισόδου, εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους ιστότοπους:

RVing Κοντά στο Martinsville Speedway

Η διαδρομή προς την τροχιά δεν είναι η σωστή επιλογή για όλους. Εδώ είναι μερικά μεγάλα κοντινά πάρκα RV με περισσότερα χαρακτηριστικά και ανέσεις σε σύγκριση με το Martinsville.

Ινδικό Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Martinsville, VA

Το Indian Heritage RV Park είναι ένα μεγάλο πάρκο RV που βρίσκεται μέσα σε ένα hop, παραλείψτε και πηδήξτε στο Martinsville Speedway. Πλήρεις τοποθεσίες RV με συνδέσμους 30 και 50 amp, καθώς και δαχτυλίδι πυρκαγιάς. Το Camping at Indian Heritage σας προσφέρει κοντινή πρόσβαση σε παντοπωλεία, υπηρεσίες πλυντηρίου, εστιατόρια και αναπλήρωση προπανίου. Άλλες παροχές και χαρακτηριστικά του Indian Heritage RV Park περιλαμβάνουν σαλόνι, αίθουσα παιχνιδιών, θερμαινόμενη μπανιέρα και ντους και γρήγορη πρόσβαση στο ποτάμι για τη διασκέδαση του νερού. Με λιγότερο από 3 χιλιόμετρα ανάμεσα σε εσάς και την ταχύτητα, μπορείτε να περπατήσετε από και προς το αν επιθυμείτε την ημέρα του αγώνα.

Κάστρο Point Goose: Bassett, VA

Δεν είναι τόσο κοντά όσο η Ινδική κληρονομιά, αλλά το Goose Point Campground βρίσκεται σε απόσταση 20 μιλίων από την πίστα. Το Goose Point βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή κοντά σε πολλά από τα εξαιρετικά υπαίθρια χαρακτηριστικά του τοπικού χώρου. Υπάρχουν 53 θέσεις με νερό και ηλεκτρικές συνδέσεις και το Goose Point φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις ντους / μπανιέρας, παιδική χαρά, υπαίθριο αμφιθέατρο, αποθήκη, σταθμό νερού, προβλήτα αλιείας και εγκαταστάσεις ομαδικής χρήσης. Το Goose Point Campground είναι κοντά σε 5,300 στρέμματα δημόσιων εκτάσεων, ώστε να έχετε πολλά να εξερευνήσετε την περιοχή. Απέχει 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Goose Point στο Martinsville, φροντίστε να φύγετε νωρίς και αφήστε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στο Σαββατοκύριακο του Speedway και του πάρκου.

Fairy Stone State Park, Stuart, VA

Το Fairy Stone State Park βρίσκεται λιγότερο από 25 μίλια βορειοδυτικά από την ταχύτητα και είναι γνωστό για το κυνήγι, το ψάρεμα και την πεζοπορία.

Αυτό το τεράστιο πάρκο προσφέρει χώρο στάθμευσης RV, κάμπινγκ σκηνών και καταλύματα τύπου "κουκέτα". 50 τοποθεσίες προσφέρουν επίσης νερό και ηλεκτρικό. Ένας χώρος αποσκευών βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου, μαζί με τουαλέτες και ντους. Μια περιοχή παραχώρησης είναι επίσης διαθέσιμη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στους ταξιδιώτες. Εάν μείνετε στο Fairy Stone, σκεφτείτε το ταξίδι 30 λεπτών με το αυτοκίνητο στο Martinsville και σχεδιάστε να φύγετε νωρίς για να αποφύγετε να κολλήσετε στην κυκλοφορία στις ημέρες του αγώνα.

Συμβουλές και κόλπα για RVing σε Martinsville Speedway

Πάρτε μπροστά από το πακέτο με αυτές τις συμβουλές και κόλπα για RVing να Martinsville Speedway:

RVing σε αυτό το ιστορικό σύντομο κομμάτι είναι ένας σίγουρος τρόπος να έχουμε ένα καλό παλιό NASCAR χρόνο. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον πόρο σε συνδυασμό με φόρουμ και πληροφορίες από το Martinsville για να απολαύσετε τα αγώνά σας Σαββατοκύριακα στη Βιρτζίνια.