Πότε είναι οι ψώνια στο Χονγκ Κονγκ;

Το εσωτερικό κομμάτι στις εποχές πωλήσεων του Χονγκ Κονγκ

Πότε πωλούνται ψώνια στο Χονγκ Κονγκ; Κοιτάζοντας γύρω από την πόλη με τις λαμπερές διαφημίσεις νέον και 50% από τις πινακίδες, νομίζετε ότι οι πωλήσεις αγορών του Χονγκ Κονγκ ήταν μόνιμα - δεν είναι. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές αφιερωμένες εποχιακές πωλήσεις, όταν οι τιμές θα μειωθούν. Παρακάτω είναι οι βασικές πληροφορίες σχετικά με το πότε και πού θα βρείτε τις πωλήσεις του Χονγκ Κονγκ.

Η κύρια εποχή των πωλήσεων αγορών αγκαλιάζει τα Χριστούγεννα στα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά πραγματικά πηγαίνει στην πορεία προς την Κινεζική Πρωτοχρονιά στα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου.

Εδώ θα δείτε πολλές πινακίδες πωλήσεων και θα μειώσετε τις τιμές και δύο για μία προσφορά. Αξίζει επίσης να αναζητήσετε κουπόνια στα κόκκινα πακέτα που βλέπουν τα παραδοσιακά πακέτα που διατίθενται από τα καταστήματα κατά την προετοιμασία του νέου έτους - αυτά έχουν μερικές φορές μεγάλη εξοικονόμηση μέσα. Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε είναι οι λίγες μέρες λίγο πριν τα Χριστούγεννα και λίγο πριν το κινεζικό νέο έτος, όταν οι τιμές συνήθως μειώνονται ακόμα περισσότερο.

Οι πωλήσεις βρίσκονται κυρίως στα εμπορικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ και στις πιο φτηνές μπουτίκ και καταστήματα σχεδιαστών. Τα μαγαζιά στο Χονγκ Κονγκ και τα μαμά και ποπ καταστήματα συνήθως δεν εμπλέκονται, αλλά θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να διαπραγματευτείτε σε αυτά τα καταστήματα και στις αγορές. Οι τιμές στην οθόνη είναι πάντα διογκωμένες και αναμένονται διαπραγματεύσεις. Είναι το ίδιο με τους διάσημους ράφτες της πόλης, μην απορροφείτε από θαυμαστές προσφορές. Διαπραγματευτείτε για να πάρετε την καλύτερη τιμή.

Θερινές πωλήσεις στο Χονγκ Κονγκ

Η πιο σοβαρή περίοδος πωλήσεων πέφτει το καλοκαίρι (Ιούλιος-Αύγουστος) και συμπληρώνεται πλέον από ένα αφιερωμένο φεστιβάλ του Χονγκ Κονγκ Τουριστικού Συμβουλίου.

Οι πινακίδες πωλήσεων σαρώνουν την πόλη και τα καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους για μερικές επιπλέον ώρες τη νύχτα, τουλάχιστον μέχρι τις 10 μ.μ. Μεγάλες εκπτώσεις κατά 50% συν, ιδιαίτερα στα είδη μόδας της περιόδου της σεζόν, μπορούν εύκολα να ληφθούν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα βρείτε τα μεγάλα πολυκαταστήματα ονομασιών, όπως η Shanghai Tang και η Lane Crawford , που θα μειώσουν τις τιμές τους.

Ορισμένα εμπορικά κέντρα θα έχουν επίσης αφιερωμένα κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα καταστήματα. Πέρα από τη μόδα στο Causeway Bay, μερικοί από τους τοπικούς σχεδιαστές προσφέρουν επίσης κίνητρα για να πάρουν τα αντιλαϊκά αντικείμενα μακριά από τα χέρια τους σε σημαντικά μειωμένες τιμές.

Κοιτάξτε έξω για τα καταστήματα που δείχνουν το σημάδι του Χονγκ Κονγκ Φεστιβάλ Αγορών, και θα πρέπει να οσφραίνομαι μια συμφωνία. Το Συμβούλιο Τουρισμού εκδίδει επίσης έναν ετήσιο οδηγό και μια σφήνα κουπονιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια. Θα είστε συχνά σε θέση να παραλάβετε αυτά τα κουπόνια από το γραφείο πληροφοριών σε μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Έξω από τις πωλήσεις του Χονγκ Κονγκ

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις εποχές των πωλήσεων τότε εξετάστε το ενδεχόμενο να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εμπορικά κέντρα . Θα βρείτε ετικέτες σχεδιαστών, καθώς και εγχώρια ονόματα που πωλούν απόθεμα του περασμένου έτους σε τιμές knockdown. Οι περισσότεροι επικεντρώνονται στη μόδα, συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών και των αξεσουάρ.

Ή, πηγαίνετε στο Shenzhen . Για την ηλεκτρονική και την τοπική ένδυση, η κινεζική πόλη πέρα ​​από τα σύνορα με το Χονγκ Κονγκ είναι φθηνότερη. Μπορείτε εύκολα να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή στο Shenzhen - είναι λιγότερο από μία ώρα από το Χονγκ Κονγκ - και να φορτώσετε τα απαραίτητα.