Οδηγός επισκεπτών του ξενοδοχείου Schwabisch Hall

Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ελκυστικά μεσαιωνικά χωριά του Κάστρου

Το Schwabisch Hall είναι μια πολύ ελκυστική πανεπιστημιακή πόλη με ένα μεσαιωνικό χωριό στο κέντρο, που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Kocher στην πολιτεία Baden-Württemberg στη νότια Γερμανία, κοντά στο τουριστικό αγαπημένο Rothenburg. Το Schwabisch Hall είναι μια στάση στη δημοφιλή οδό Castle Road της Γερμανίας. Μερικές φορές το όνομα της πόλης είναι συντομευμένο απλά στο "Hall", αναφερόμενο σε μια βρύση αλατιού. η παραγωγή αλατιού ήταν καθοριστική για την πρώιμη ιστορία της αίθουσας Schwabisch Hall.

Το άλας αποστάχθηκε από τους Κέλτες ήδη από τον πέμπτο αιώνα π.Χ.

Πληθυσμός

Στην αίθουσα Schwabisch ζουν περίπου 36.000 άνθρωποι. Είναι εύκολο να ξεφύγεις. έχοντας ένα αυτοκίνητο στην αίθουσα Schwabisch Hall δεν είναι πρόβλημα.

Bahnhof Schwäbisch Hall - Hessental είναι το όνομα του σιδηροδρομικού σταθμού.

Αεροδρόμια

Το Schwabisch Hall είναι προσβάσιμο είτε από το μεγάλο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης / Main είτε από το μικρό αεροδρόμιο της Στουτγάρδης. Μπορείτε να πάρετε το γρήγορο τρένο - το τρένο ICE Express απευθείας από το σιδηροδρομικό σταθμό "Frankfurt-Flughafen Fernbahnhof" στο αεροδρόμιο - στη Στουτγάρδη. Από τον κεντρικό σταθμό της Στουτγάρδης μπορείτε να πάρετε το Regional Express στην Schwäbisch Hall-Hessental. Το συνολικό ταξίδι είναι περίπου τρεις ώρες.

Μετάβαση στην αίθουσα Schwäbisch

Το Schwäbisch Hall βρίσκεται στο λεωφορείο A6 Heilbronn-Nuremberg. Αναζητήστε την έξοδο του Kupferzell-Schwäbisch Hall και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το "zentrum".

Για να μεταβείτε στην αίθουσα Schwabisch Hall από το Μόναχο , η διαδρομή θα σας οδηγήσει στη Νυρεμβέργη Hbf.

Δείτε τις επιλογές για αυτό το ταξίδι. Από Karlesruhe θα φτάσετε στο Schwäbisch Hall της Γερμανίας περνώντας από το Heilbronn Hbf

Τουριστικές πληροφορίες

Θα βρείτε τουριστικές πληροφορίες πίσω από το σιντριβάνι στο Am Markt 9, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ.

Που να μείνω

Το Schwabisch Hall είναι μια μικρή πόλη, οπότε θα θέλατε να κάνετε κράτηση για ένα ξενοδοχείο νωρίς αν πάτε το καλοκαίρι ή κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ.

Το HomeAway προσφέρει μερικές εξοχικές εξοχικές κατοικίες στο Schwäbisch Hall County, εάν επιθυμείτε να μείνετε στο δρόμο του κάστρου και να απολαύσετε την αγροτική πλευρά της Γερμανίας.

Τι να δεις

Το Schwabisch Hall είναι μια πολύ ελκυστική πόλη για να περπατήσετε μέσα. Θα θελήσετε να ξεκινήσετε στην εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ, η οποία κυριαρχεί στον ορίζοντα, όπως χτίστηκε το 1156. Πηγαίνετε στον πύργο για να πάρετε μια καλή αεροφωτογραφία της πόλης. Πλατεία αγοράς, μπροστά από την εκκλησία, είναι όπου η δράση είναι, και περιλαμβάνει ένα θέατρο, γκαλερί, πολλά εστιατόρια, ένα ξενοδοχείο, και πολλά καταστήματα. Από εκεί μπορείτε να κάνετε βόλτα στην κατεύθυνση του ποταμού, ακολουθώντας τη διαδρομή του και να επιλέξετε από μία από τις επτά καλυμμένες γέφυρες για να περάσετε σε ένα από τα νησιά. Σε ένα νησί είναι ένα αντίγραφο του σφαιρικού θεάτρου του Σαίξπηρ που ονομάζεται θέατρο Haller Globe, το οποίο έχει μπροστά του έναν πολύ ευχάριστο κήπο μπίρας, με τραπέζια διάσπαρτα πάνω στο γκαζόν.

Κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού το Schwäbisch Hall γιορτάζει τη νύχτα των νυχτών. Το εκτεταμένο πάρκο της πόλης κατά μήκος του ποταμού αλλάζει σε μια θάλασσα φανών και υπάρχουν πυροτεχνήματα.

Το Schwabisch Hall είναι μια θαυμάσια και χαλαρωτική αλλαγή από το πιο τουριστικό Rothenburg αλλά γεμίζει με τους τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του φεστιβάλ. Στο Whitsunday (Πεντηκοστή, 50 ημέρες μετά το Πάσχα) οι ντόπιοι ντύνονται στην ιστορική ενδυμασία για ένα φεστιβάλ χορού που γιορτάζει τα παλιά μέσα παραγωγής αλατιού, γεγονός που έκανε το Schwabisch Hall ένα πλούσιο χωριό στην αρχαιότητα.

Είναι ένα φεστιβάλ που συνεχίζεται από τον 14ο αιώνα!

Η αίθουσα Schwabisch είναι μια αρκετά ελκυστική πόλη!