Εδώ είναι πώς να έχουμε την τέλεια Buffy Staycation

Δεν χρειάζεται να περάσετε αμέτρητες ώρες σε ένα αεροδρόμιο ή πτώση beaucoup bucks στις επόμενες διακοπές σας όταν υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο δικό σας κατώφλι.

Φαίνεται σαν να έχει κανείς την εντύπωση ότι για να απολαύσουν χρόνο μακριά από την εργασία ή το σχολείο ότι πρέπει να χτυπήσουν το δρόμο, ο μόνος τύπος διακοπών είναι αυτός που είναι μακριά. Αλλά εκείνοι που θέλουν να συσκευάσουν και να κατευθύνονται έξω μπορεί να λείπει μια μεγάλη ευκαιρία.

Η Δυτική Νέα Υόρκη είναι γεμάτη με σπουδαία πράγματα που δεν απαιτούν σημαντικό χρόνο ταξιδιού, ένα ξενοδοχείο ή ακόμα και πολλά χρήματα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι έξω από την περιοχή, σταματήστε για ένα λεπτό και σκεφτείτε να πάρετε ένα staycation αντ 'αυτού.

Πού να δειπνήσετε

Το Buffalo είναι γνωστό για τη σκηνή του φαγητού, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι αυτό που είχατε κατά νου. Ενώ ένα ταξίδι στη Δυτική Νέα Υόρκη δεν θα ήταν πλήρες χωρίς να σταματήσετε από μια τοπική παμπ για φτερούγες κοτόπουλου ή βοείου κρέατος σε Weck, πιθανώς ψάχνετε για μερικές καλές επιλογές για φαγητό. Θέλω να πω, ας είμαστε ειλικρινείς ότι υπάρχουν μόνο τόσα πολλά φτερά που μπορείτε να έχετε σε μία διακοπή (πιθανώς). Τυχερός για εσάς, αν και η σκηνή φαγητού στην πόλη είναι πολύ περισσότερο από τηγανητά πιάτα και γρήγορο φαγητό. Σε όλο το Elmwood Village θα βρείτε πολλά υπέροχα εστιατόρια με εντυπωσιακό πρωινό , brunch , γεύμα και δείπνο , καθώς και μουσική και υπαίθρια καθίσματα. Η περιοχή στο κέντρο της πόλης και το Βόρειο Μπάφαλο είδαν επίσης μερικά εστιατόρια να εμφανίζονται μέσα στα τελευταία χρόνια που αξίζει σίγουρα την επίσκεψη.

Για κάτι λίγο πιο περιστασιακό, η πλατεία Larkin στην πόλη Eastside φιλοξενεί το Food Truck Tuesday, ένα εβδομαδιαίο γεγονός στους καλοκαιρινούς μήνες. Περίπου 20 φορτηγά βγαίνουν να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο γνωστά πιάτα σε όλη την πόλη, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε λίγα από τα πάντα, αν είστε πιεσμένοι για το χρόνο ή απλά πεινασμένοι.

Πού να Πίνετε

Τυχερός για σας, το Μπάφαλο είναι πόσιμο πόλη. Αγαπάμε τις παμπ μας, τα ζυθοποιεία, τα οινοποιεία, τα οινοποιεία, περισσότερο ή λιγότερο οποιοδήποτε μέρος που εξυπηρετεί μια καλή πίντα ή στερεό πνεύμα. Με την ιστορία της πόλης τόσο σταθερά ριζωμένη στην παραγωγή τόσο μπύρας όσο και οινοπνευματωδών ποτών, είναι φανερό ότι αυτή η τάση έχει διαμορφώσει την ταυτότητα της πόλης. Σε όλη την πόλη θα βρείτε τοπικές ζυθοποιίες όπως η εταιρεία αναγέννησης ζυθοποιίας, οι οποίες θα φέρουν την ιστορία της πόλης στην καρδιά και θα εξυπηρετήσουν επιλογές όπως το Sponge Candy Stout - ένα ντόπια για την περίφημη τοπική καραμέλα. Μέσα στα όρια της πόλης υπάρχουν κοντά σε μια ντουζίνα μίνι και νανο-ζυθοποιεία, όλα κάνουν τοπικά crafter λαϊκή που υπαινίσσεται το βιομηχανικό παρελθόν της πόλης.

Η Δυτική Νέα Υόρκη και το Νότιο Οντάριο είναι επίσης γνωστές για την παραγωγή τους. Τα χλιαρά καλοκαίρια και οι κρύοι χειμώνες επιτρέπουν στο τέλειο κλίμα να καλλιεργούν ποιοτικά σταφύλια που είναι ιδανικά για την παραγωγή κρασιού. Στρογγυλεμένες σε όλη την περιοχή των Μεγάλων Λιμνών ακριβώς νότια του Ρότσεστερ, ακριβώς πάνω από τη Γέφυρα Ειρήνης στο Νότιο Οντάριο ή σε ολόκληρη τη συνοικία Νιαγάρα προς Βορρά, θα βρείτε δεκάδες αμπέλια που φιλοξενούν τους δρόμους της χώρας. Μπορείτε να σταματήσετε σε αυτούς τους τοπικούς πωλητές ενώ βρίσκεστε στο δρόμο ή να συμμετάσχετε σε μια περιοδεία κρασιού που παρέχει ένα λεωφορείο από το οινοποιείο στο οινοποιείο.

Είναι μια ασφαλέστερη επιλογή και μια μεγάλη επιλογή για να φέρει μαζί με μερικούς από τους φίλους σας? Είναι επίσης ένα δημοφιλές bachelor και bachelorette πάρτι επιλογή.

Αν δεν έχετε γεμίσει ήδη με κρασί και μπύρα, ή κάτι τέτοιο δεν είναι για σας, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση των αποστακτηρίων να ριζώνουν σε ολόκληρη την πόλη. Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αρχίσει να λειτουργούν ορισμένα τοπικά αποστακτήρια, προσθέτοντας την αυξανόμενη τάση τοπικής παραγωγής.

Εκτός από τις εκδρομές, τα ζυθοποιεία, τα οινοποιεία και τα οινοποιεία, έχετε μια μεγάλη ποικιλία από πραγματικά μπαρ και εστιατόρια που προσφέρουν μια πιο επίσημη ατμόσφαιρα πίνοντας. Το Downtown και το Chippewa προσανατολίζονται προς το μικρότερο πλήθος νυκτερινών κέντρων, ενώ το Allentown είναι πιο συγκρίσιμο με το East Village της Νέας Υόρκης - μια κοινότητα που είναι πιο μποέμικη, γεμάτη με γκαλερί τέχνης και μπαρ με ζωντανή μουσική.

Πού να Καλών Τεχνών και Πολιτισμού

Το ίδιο το Buffalo μπορεί να θεωρηθεί έργο τέχνης, καθώς το σύστημα πάρκου που υφαίνει σε όλη την πόλη έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο άνθρωπο που σχεδίασε το Central Park της Νέας Υόρκης, ώστε να μην βρίσκεστε ποτέ μακριά από κάτι όμορφο. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι πιο συγκεκριμένο υπάρχουν αρκετές παγκοσμίου φήμης γκαλερί και δεκάδες μικρότερες, ανεξάρτητες διαδρομές με ποικίλες εστίες. Το Albright Knox είναι αναμφισβήτητα η πιο γνωστή γκαλερί στην περιοχή με έργα τέχνης του Jackson Pollack, Paul Gauguin και Vincent van Gogh, για να αναφέρουμε μερικά.

Με επένδυση Allen, Grant, Main Street και Elmwood Avenue, θα βρείτε διάφορους μικρότερους χώρους που παρουσιάζουν ποικιλία ταλέντων, όπως ακουαρέλες, καμβά πετρελαίου και φωτογραφία. Η κεντρική αίθουσα CEPA Gallery είναι ένας άλλος διάσημος χώρος στο πρόσφατα ανακαινισμένο Market Arcade Complex που διαθέτει εκθέσεις από φωτογράφους τόσο κοντά όσο και μακριά. Εάν είστε πιεσμένοι για το χρόνο, το Market Arcade Complex είναι ένας εξαιρετικός προορισμός αφού ο χώρος μετατράπηκε σε διάφορα μικρότερα καταστήματα και γκαλερί, επιτρέποντας στους επισκέπτες να πάρουν άφθονα ταυτόχρονα.

Πέρα από τα σύνορα

Θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να φτάσετε ανάμεσα στη Δυτική Νέα Υόρκη και το Νότιο Οντάριο απλώς hopping στο αυτοκίνητό σας και σκάσιμο πάνω είτε από τη Γέφυρα της Ειρήνης ή τη γέφυρα Rainbow. Σε περίπου 20 λεπτά μπορείτε να κάνετε το άλμα, ανοίγοντας έναν εντελώς νέο κόσμο ευκαιριών για την παραμονή σας (και μπορείτε ακόμη και να πείτε ότι ταξιδεύσατε σε μια διαφορετική χώρα.)

Η Γέφυρα της Ειρήνης είναι πιθανότατα ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσετε στον Καναδά από το κέντρο του Μπάφαλο καθώς η γέφυρα συνδέει την Κάτω Δυτική Όχθη με το πάρκο Mather στο Παλιό Φρούριο Erie. Η κυκλοφορία το καλοκαίρι μπορεί να είναι λίγο τραχύ, αλλά όσο φύγετε νωρίς το πρωί για να δώσετε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο, μπορείτε γενικά να νικήσετε την κυκλοφορία. Κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών, μπορείτε επίσης να κάνετε ποδήλατο πάνω από τη γέφυρα για να πάρετε την θέα στην πόλη από την άλλη πλευρά του ποταμού Buffalo.

Η Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου είναι περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο Βόρεια από την πόλη και συνδέει τους Καταρράκτες του Νιαγάρα, Νέα Υόρκη με το Νιαγάρα, στο Οντάριο. Εάν τα Falls είναι ο τελικός προορισμός σας, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημα, αφού μπορείτε να πάρετε τις απόψεις των Falls από τα δύο σύνορα. Θα μπορούσατε ακόμη και να διαιρέσετε το χρόνο σας, ξοδεύοντας το πρώτο μέρος της ημέρας από τη μία πλευρά και το άλλο μέρος πέρα ​​από τα σύνορα.

Ειδικά αξιοθέατα

Θα εκπλαγείτε να μάθετε πόσα άτομα έχουν ζήσει στο Μπάφαλο για χρόνια, αν όχι ολόκληρη τη ζωή τους, αλλά δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Ενώ είναι μια τακτική στάση για τους μαθητές δημοτικών σχολείων σε εκδρομές στην ύπαιθρο, πολλοί ενήλικες δεν κάνουν ποτέ το ταξίδι - και αν το κάνουν συνήθως επειδή δείχνουν γύρω από έναν φίλο που επισκέπτεται έξω από την πόλη. Με χαλαρωτικές κρουαζιέρες, συναρπαστικές βόλτες με τζετ ποδήλατο, εκτεταμένες επιλογές για φαγητό, άφθονο περιποιημένο πάρκο, δεκάδες φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες και αμέτρητες εκπληκτικές απόψεις του φθινοπώρου, η περιοχή έχει πολλά να κάνει. Έτσι, εάν έχετε αναβάλει ένα ταξίδι στο Falls επειδή είναι τόσο κοντά θα μπορούσατε να πάτε οποιαδήποτε στιγμή, σκεφτείτε τελικά να πάρει εκείνη τη μικρή κίνηση για να το ελέγξετε έξω. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα απογοητευτείτε.

Αλλά οι καταρράκτες του Νιαγάρα δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει η Δυτική Νέα Υόρκη. Το Αίθουσα Μουσικής του Kleinhan, τα Buffalo Bills ή τα παιχνίδια Sabres, εκατοντάδες χιλιόμετρα μονοπατιών πεζοπορίας,

Πιάσε ένα παιχνίδι

Ενώ θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι το Μπάφαλο δεν είναι σπίτι σε καμία νίκη ομάδα που δεν σημαίνει ότι τα παιχνίδια δεν είναι ακόμα μια έκρηξη για να παρακολουθήσουν. Το προ-τυχερό παιχνίδι για ένα παιχνίδι λογαριασμών είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο, με πλήθη συγκεντρώνουν κάθε μέρα παιχνίδι Κυριακή στο χώρο στάθμευσης ήδη από τις 8 π.μ., ακόμη και αν είναι ένα παιχνίδι αργότερα.

Τα παιχνίδια του Sabres είναι λίγο πιο ξεκάθαρα αφού δεν υπάρχει χώρος προετοιμασίας, αλλά είναι και τόσο διασκεδαστικά. Αν δεν έχετε εισιτήρια θα μπορούσατε να κάνετε ταλάντευση από οποιοδήποτε τοπικό μπαρ που θα έχει σίγουρα το παιχνίδι σε όλες τις τηλεοράσεις τους. Απέναντι από το First Niagara Center, το νέο (716) Food and Sport προσφέρει τηλεοράσεις που τείνουν από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο, ώστε να είναι σχεδόν σαν να βρίσκεστε ακριβώς στον πάγο.

Το Buffalo Bisons είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα μπέιζμπολ της λίγκας της πόλης και είναι το καλύτερο μέρος για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Τα εισιτήρια είναι φθηνά (ξεκινώντας από $ 10) και θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε όλη την ημέρα χαλάρωση στον ήλιο.

Τριγυρίζω

Το Buffalo είναι κατά κύριο λόγο μια πόλη αυτοκινήτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η οδήγηση του ποδηλάτου σας γύρω ή η αλίευση του λεωφορείου δεν είναι επιλογή. Ενώ η οδήγηση είναι ο ευκολότερος τρόπος να διασχίσει τη Δυτική Νέα Υόρκη, υπάρχουν χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμων που μπορούν να σας οδηγήσουν στην πόλη, στο εξωτερικό λιμάνι, πέρα ​​από τα σύνορα και στα προάστια, για μια απίστευτα γραφική και ευχάριστη διαδρομή.