Πότε είναι η πρώτη ημέρα της πτώσης;

Η πρώτη μέρα του φθινοπώρου αναμένεται με ανυπομονησία στη Νέα Αγγλία, όπου η ένδοξη φύση του φθινοπωρινού φθινοπώρου είναι ένα απαράμιλλο ετήσιο θέαμα. Αλλά πότε ακριβώς είναι η πρώτη ημέρα του φθινοπώρου;

Η πτώση αρχίζει επίσημα με την εσθονική ισημερία: η ημερομηνία του Σεπτέμβρη όταν οι ώρες της ημέρας και της νύχτας είναι σχεδόν ίσες. Ακολουθούν οι ημερομηνίες για την πρώτη μέρα πτώσης για το 2017 έως το 2021:

Ημερομηνίες Φθινοπωρινής Ισημερίας

Αλλά είναι πραγματικά πτώση;

Φυσικά, μόνο επειδή το ημερολόγιο λέει ότι είναι η πρώτη μέρα της πτώσης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Νέα Αγγλία θα βιώσει θερμοκρασίες πτώσης - ούτε πτώση των χρωμάτων - εκείνη την ημερομηνία. Υπάρχουν πολλοί φυσικοί παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη της σεζόν φύλλωμα πτώσης. Μάθετε λίγο για το γιατί τα φύλλα αλλάζουν το χρώμα και εάν ελπίζετε να δείτε θεαματικές αποχρώσεις του φθινοπώρου, αυτές οι συμβουλές για το πώς να δείτε το φύλλωμα πτώσης στο αποκορύφωμά της θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε ένα ταξίδι έτσι ώστε οι πιθανότητες να στοιβάζονται υπέρ σας.

Συμβουλή: Η πρώτη μέρα πτώσης είναι πιθανό να είναι πολύ νωρίς για την εποχή για να δείτε έντονο χρώμα οπουδήποτε αλλού, αλλά τις πιο βόρειες περιοχές της Νέας Αγγλίας, όπως το North Woods του Maine.

Πρώτη ημέρα γεγονότων πτώσης και ιδέες ταξιδιού στη Νέα Αγγλία