Εξερευνώντας τις πόλεις και τις πόλεις κατά μήκος του κόλπου Chesapeake

Ένας οδηγός για τις κοινοτικές παραθαλάσσιες περιοχές στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια

Ο κόλπος Chesapeake εκτείνεται 200 ​​μίλια από τον ποταμό Susquehanna στον Ατλαντικό Ωκεανό και περιβάλλεται από το Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια. Γνωστή για τις ιστορικές πόλεις και το όμορφο τοπίο, η περιοχή κατά μήκος του κόλπου Chesapeake είναι διασκεδαστική για να εξερευνήσετε και να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων όπως βαρκάδα, κολύμβηση, ψάρεμα, παρακολούθηση πουλιών, ποδηλασία και γκολφ. Οι πόλεις κατά μήκος του κόλπου έχουν μια ποικιλία από καταλύματα, εστιατόρια, μουσεία, αξιοθέατα για παιδιά, χώρους αγορών και επιλογές νυχτερινής διασκέδασης.


Δείτε ένα χάρτη του κόλπου Chesapeake.

Πόλεις και Πόλεις στο Μέριλαντ

Annapolis, MD - Η πρωτεύουσα της πολιτείας του Maryland είναι ένα όμορφο ιστορικό λιμάνι που βρίσκεται κατά μήκος του κόλπου Chesapeake. Είναι η έδρα της Αμερικανικής Ναυτικής Ακαδημίας και είναι γνωστή ως το "ιστιοπλοϊκό κεφάλαιο". Η Αννάπολις είναι μία από τις πιο γραφικές πόλεις της μεσογειακής ατλαντικής ζώνης και διαθέτει ποικιλία από μουσεία και ιστορικά αξιοθέατα καθώς και καταστήματα, εστιατόρια και ειδικά εστιατόρια γεγονότα.

Βαλτιμόρη, MD - Το εσωτερικό λιμάνι του Βαλτιμόρη είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να περπατήσετε κατά μήκος των αποβάθρων, να ψωνίσετε, να φάτε και να προσέξετε τους ανθρώπους. Τα κορυφαία αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Εθνικό Ενυδρείο, το Camden Yards, το Port Discovery, τα ιστορικά πλοία του Βαλτιμόρη, το Επιστημονικό Κέντρο του Maryland και το Pier Six Pavilion.

Cambridge, MD - Η έδρα νομού του County Dorchester είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις στο Μέριλαντ. Το Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής Blackwater, ένα 27.000 στρεμμάτων χώρος αναψυχής και σίτισης για τη μετανάστευση υδρόβιων πτηνών, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εντοπίσετε τους φαλακρούς αετούς.

Το Ναυτικό Μουσείο Richardson παρουσιάζει μοντέλα πλοίων και αντικείμενα κατασκευής πλοίων. Το Hyatt Regency Resort, το Spa και η Μαρίνα, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς απόδραση της περιοχής, βρίσκεται ακριβώς πάνω στον κόλπο Chesapeake και έχει τη δική του απομονωμένη παραλία, ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών και μια μαρίνα 150 διαφανειών.



Chesapeake Beach, MD - Στην ιστορική πόλη Calvert, Maryland, στη δυτική όχθη του κόλπου Chesapeake, η ιστορική πόλη έχει απομονωμένες παραλίες, παραθαλάσσια εστιατόρια, μαρίνες και ένα πάρκο νερού. Το σιδηροδρομικό μουσείο του Chesapeake Beach προσφέρει στους επισκέπτες μια ματιά στην ιστορία του σιδηροδρόμου και στην ανάπτυξη της πόλης.

Chesapeake City, MD - Η γοητευτική μικρή πόλη που βρίσκεται στο βόρειο άκρο του κόλπου Chesapeake, είναι γνωστή για τη μοναδική θέα των ωκεανών πλοίων. Η ιστορική περιοχή βρίσκεται νότια του Canal Chesapeake & Delaware, ενός καναλιού μήκους 14 μιλίων που χρονολογείται από το 1829. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν γκαλερί τέχνης, παλιά εμπορικά καταστήματα, υπαίθριες συναυλίες, εκδρομές με σκάφος, εκδρομές ιπποδρομιών και εποχιακά γεγονότα. Υπάρχουν πολλά ωραία εστιατόρια και ξενώνες κοντά στο ξενοδοχείο. Το Μουσείο C & D Canal παρέχει μια ματιά στην ιστορία του καναλιού.

Chestertown, MD - Η ιστορική πόλη στις όχθες του ποταμού Τσέστερ ήταν ένα σημαντικό λιμάνι εισόδου για τους πρώτους αποίκους στο Μέριλαντ. Υπάρχουν πολλά αποκατεστημένα αποικιακά σπίτια, εκκλησίες και πολλά ενδιαφέροντα καταστήματα. Το Schooner Sultana προσφέρει ευκαιρίες για σπουδαστές και ομάδες ενηλίκων να ταξιδεύουν και να μαθαίνουν για την ιστορία και το περιβάλλον του κόλπου Chesapeake. Το Chestertown είναι επίσης το σπίτι στο Washington College, το δέκατο παλαιότερο κολέγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Crisfield, MD - Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του κόλπου Chesapeake off Tangier Sound, το Crisfield είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τα θαλασσινά του και έχει αναφερθεί ως "The Crab Capital of the World". Το Janes Island State Park βρίσκεται στον ποταμό Annemessex και προσφέρει 2.900 στρέμματα saltmarsh, πάνω από 30 μίλια διαδρομές νερού και μίλια απομονωμένων παραλιών.

Deal Island, MD - Η μικρή πόλη περιβάλλεται από τον κόλπο Chesapeake και τους παραποτάμους στο Somerset County, Maryland. Οι δημοφιλείς δραστηριότητες περιλαμβάνουν παρατήρηση πουλιών, κανό, ψάρεμα, καγιάκ, βαρκάδα και ιστιοπλοΐα. Αγορές, καταλύματα και άλλες παροχές είναι περιορισμένες.

Easton, MD - Βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής 50 μεταξύ Αννάπολις και Ocean City, Easton είναι ένα βολικό μέρος για να σταματήσετε να δειπνήσετε ή να κάνετε μια βόλτα. Η ιστορική πόλη κατατάσσεται στην 8η θέση στο βιβλίο "100 Καλύτερες Μικρές Πόλεις στην Αμερική". Τα κυριότερα αξιοθέατα περιλαμβάνουν καταστήματα με αντίκες, χώρο τέχνης τέχνης deco - το θέατρο Avalon και το κέντρο Audubon Pickering Creek.



Havre de Grace, MD - Η πόλη της Havre de Grace βρίσκεται στο βορειοανατολικό Μέριλαντ στο στόμα του ποταμού Susquehanna και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ Wilmington, Delaware και Βαλτιμόρη, Μέριλαντ. Η πόλη έχει μια γραφική περιοχή στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα, εστιατόρια, γκαλερί τέχνης και τα μουσεία, όπως το Concord Point Light & Keeper's House και το Havre de Grace Maritime Museum. Η αλιεία και η βαρκάδα είναι εύκολα προσβάσιμα με πολλές χάρτες διαθέσιμες.

Kent Island / Stevensville, MD - Βρίσκεται στη βάση της γέφυρας του Chesapeake Bay, η περιοχή αναπτύσσεται ραγδαία και προσφέρει πολλά θαλασσινά εστιατόρια, μαρίνες και καταστήματα πώλησης.

North East, MD - Βρίσκεται στην κορυφή του κόλπου Chesapeake, η πόλη προσφέρει παλιά, χειροτεχνικά και συλλεκτικά καταστήματα, καθώς και εστιατόρια για casual δείπνο. Το Upper Bay Museum προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές κυνηγετικών και αλιευτικών αναμνηστικών στην περιοχή. Το Elk Neck State Park προσφέρει κατασκήνωση, πεζοπορία, κολύμπι, ράμπα με βάρκα, παιδική χαρά και πολλά άλλα. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του πάρκου είναι το Point Point Lighthouse, ένα ιστορικό ορόσημο.

Oxford, MD - Αυτή η ήσυχη πόλη είναι η παλαιότερη στην ανατολική ακτή, έχοντας χρησιμεύσει ως λιμάνι εισόδου για βρετανικά εμπορικά πλοία κατά τη διάρκεια των αποικιακών χρόνων. Υπάρχουν αρκετές μαρίνες και το πορθμείο Oxford-Bellevue διασχίζει τον ποταμό Tred Avon στη Bellevue κάθε 25 λεπτά. (κλειστό Δεκ - Φεβ)

Rock Hall, MD - Η παραθαλάσσια πόλη που κάθεται πέρα ​​από τον κόλπο Chesapeake από τη Βαλτιμόρη, MD είναι γνωστή για την αλιεία και τη βαρκάδα και χαλαρή γοητεία. Η περιοχή στο κέντρο της πόλης διαθέτει μοναδικά καταστήματα και εστιατόρια με θαλασσινά και φιλοξενεί πολλά φεστιβάλ δρόμων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Solomons Island, MD - Το ήσυχο παραθαλάσσιο ψαροχώρι βρίσκεται όπου ο ποταμός Patuxent συναντά τον κόλπο Chesapeake στο Calvert County Maryland. Απολαύστε μια μέρα στο νερό, ψώνια σε μερικά από τα μοναδικά καταστήματα της πόλης, ή μια περιστασιακή βόλτα στο Riverwalk. Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Calvert Cliffs State Park και το The Drum Point Lighthouse με βάση το μουσείο Calvert Marine.

Smith Island, MD - Ονομάστηκε για τον Capt John Smith, ο οποίος εξερεύνησε τον κόλπο Chesapeake το 1608, το νησί είναι το μοναδικό κατοικημένο παράκτιο νησί του Maryland. Το νησί είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα. Υπάρχουν περιορισμένες ανέσεις.

St. Mary's City, MD - Η ιστορική πόλη ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του Maryland και η περιοχή του τέταρτου μόνιμου οικισμού στη Βόρεια Αμερική. Τα εκθέματα της ιστορικής ζωής περιλαμβάνουν την ανακατασκευασμένη Κρατική Οικία του 1676, τον Απλό του Σμιθ και τη Θεοχρωστική Φύτευση Καπνού Godiah, μια εργατική αποικιοκρατική φάρμα.

St. Michaels, MD - Η γραφική ιστορική πόλη είναι ένας δημοφιλής προορισμός για boaters με τη μικρή γοητεία της πόλης και μια ποικιλία από καταστήματα δώρων, εστιατόρια, πανδοχεία και bed and breakfasts. Το κύριο αξιοθέατο εδώ είναι το Ναυτικό Μουσείο Chesapeake Bay, ένα μουσείο παραθαλάσσιο 18 στρεμμάτων που προβάλλει αντικείμενα του Chesapeake Bay και παρουσιάζει προγράμματα σχετικά με τη ναυτική ιστορία και τον πολιτισμό.

Tilghman Island, MD - Βρίσκεται στον κόλπο Chesapeake και στον ποταμό Choptank, το νησί Tilghman είναι γνωστό περισσότερο για αθλητικό ψάρεμα και φρέσκα θαλασσινά. Το νησί είναι προσβάσιμο με πλωτή γέφυρα και έχει αρκετές μαρίνες, συμπεριλαμβανομένων μερικών που προσφέρουν κρουαζιέρες με τσάρτερ.

Για καταλύματα, δείτε έναν οδηγό για τα 10 ξενοδοχεία και πανσιόν στο Great Chesapeake Bay

Πόλεις και κωμοπόλεις στη Βιρτζίνια

Cape Town, VA Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 10 μιλίων βόρεια από τη σήραγγα γέφυρας Chesapeake Bay και διαθέτει εμπορικό κέντρο με καταστήματα, εστιατόρια, αντίκες, μουσείο, γήπεδο γκολφ, λιμάνι, μαρίνες, B & B και Bay Creek Resort. Τα σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν το Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής της Ανατολικής Θάλασσας και το Κρατικό Πάρκο Kiptopeke. Το Cape Charles έχει τη μόνη δημόσια παραλία στο bayside της ανατολικής ακτής.

Hampton, VA - Στο νοτιοανατολικό άκρο της χερσονήσου της Βιρτζίνια, το Hampton είναι μια ανεξάρτητη πόλη και διαθέτει πολλά μίλια προκυμαία και παραλίες. Η περιοχή φιλοξενεί τη βάση αεροπορικής δύναμης του Langley, το ερευνητικό κέντρο της NASA Langley και το κέντρο αέρα και διαστήματος της Βιρτζίνια.

Irvington, VA - Βρίσκεται στο βόρειο λαιμό της Βιρτζίνια, Irvington κάθεται στην ακτή του Carter's Creek, ένας παραπόταμος στον ποταμό Rappahannock. Η πόλη διαθέτει μια ποικιλία από καταλύματα, καταστήματα, εστιατόρια και άλλα αξιοθέατα. Το Tides Inn and Marina είναι ένα εθνικό αναγνωρισμένο θέρετρο με παραθαλάσσιο κατάλυμα, εστιατόρια και ανέσεις.

Norfolk, VA - Η προκυμαία Norfolk προσφέρει Waterside Festival Marketplace με ποικιλία από εστιατόρια, καταστήματα και ψυχαγωγία. Τα κυριότερα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Chrysler Hall, το Μουσείο Τέχνης Chrysler, το Εθνικό Ναυτικό Κέντρο και το Στάδιο Harbor Park. Οι λάτρεις της υπαίθρου μπορούν να απολαύσουν ψάρεμα, βαρκάδα και σέρφινγκ στον κόλπο Chesapeake και τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Onancock, VA - Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο διχάλες ενός κολπίσκου στην ανατολική ακτή της Βιρτζίνια. Τα ψαροκάικα είναι διαθέσιμα για ψάρεμα ή αξιοθέατα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη βόλτα στην πόλη για να εξερευνήσουν τις γκαλερί τέχνης, τα καταστήματα και τα εστιατόρια. Υπάρχουν μισές νύχτες για να μείνετε, από τα αναπαλαιωμένα σπίτια βικτοριανού Bed & Breakfast σε ένα boutique ξενοδοχείο.

Πόρτσμουθ, VA - Το Portsmouth βρίσκεται στη δυτική πλευρά του ποταμού Ελίζαμπεθ απέναντι από την πόλη του Norfolk. Είναι το σπίτι των ναυπηγείων του Norfolk, του Παιδικού Μουσείου της Βιρτζίνιας και της Αίθουσας Φαντασίας και Μουσείου της Βιρτζίνιας. Το τμήμα Olde Town διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ιστορικά σημαντικών κατοικιών στην περιοχή.

Το νησί Ταγγέρη, VA - Το Ταγγέρη αναφέρεται συχνά ως η καστανή καστανιά πρωτεύουσα του κόσμου »και είναι γνωστή για την αλιεία, τις κρουαζιέρες με ηλιοβασίλεμα, το καγιάκ, το ψάρεμα, την παρατήρηση πουλιών, τα καβούρια και τις σπάνιες περιηγήσεις. Υπάρχει μια ποικιλία από παραθαλάσσια εστιατόρια.

Urbanna, VA - Βρισκόμενος σε ένα βαθύτατο κολπίσκο σε έναν παραπόταμο του κόλπου Chesapeake, η μικρή ιστορική πόλη είναι γνωστή ως το σπίτι του επίσημου φεστιβάλ στρείδι της Βιρτζίνια. Υπάρχουν πολλά μοναδικά καταστήματα, εστιατόρια και B & B.

Βιρτζίνια Μπιτς, Βιρτζίνια - Ως πρώην θέρετρο παραλίας με 38 μίλια shorelin, Virginia Beach προσφέρει πολλές ψυχαγωγικές, ιστορικές και πολιτιστικές ευκαιρίες. Δημοφιλή αξιοθέατα περιλαμβάνουν το First Landing State Park, το Ενυδρείο & Ναυτικό Επιστημονικό Κέντρο της Βιρτζίνια, το Cape Henry Lighthouses και το Aquapark Ocean Breeze.

Διαβάστε περισσότερα για την ανατολική ακτή της Βιρτζίνια