Κοιμάστε με τα πουλιά σε αυτό το δέντρο της Αλάσκας

Ποιο παιδί, σε κάποιο σημείο της ζωής του, δεν φανταζόταν να ζει σε ένα δέντρο; Ίσως να είχε κάποιος στο κατώφλι σας μεγαλώνοντας, ή ίσως να είχατε την τύχη να γνωρίσετε κάποιον στην γειτονιά που έκανε. Τα δέντρα παρουσιάζουν το πνεύμα της περιπέτειας και την επιθυμία για μια σύνδεση με τη φύση, ακόμα κι αν βρίσκονται λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος, το περιβάλλον έρχεται και περιβάλλει το ένα με την ηρεμία και τη μοναξιά που μπορεί να προσφέρει μόνο το μεγάλο ύπαιθρο.

Ως ενήλικες, οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι τόσο τυχεροί που μπορούμε να ζήσουμε ανάμεσα στα πουλιά, τους σκίουρους και τα ρακούν, αλλά περιστασιακά ένα μέρος όπως το Reveal Treehouse του Raven στο Sitka της Αλάσκας έρχεται μαζί μας και μας θυμίζει ότι και εμείς μπορούμε να ξαναβλέψουμε τις επιθυμίες της παιδικής ηλικίας με πολύ ενήλικα τρόπο.

Μια μικροσκοπική, αυτόνομη ενοικίαση διακοπών με βάση το ήδη εκπληκτικό Raven's Peek Bed and Breakfast που βρίσκεται πέντε μίλια από το κέντρο της πόλης Sitka, το Raven's Reveal είναι ακριβώς αυτό, μια ολονύκτια ευκαιρία για να επιτρέψετε στο ύπαιθρο να αποκαλυφθεί, μέσα. Σε λίγες εκατοντάδες τετραγωνικά πόδια, το δέντρο δεν είναι πραγματικά ολοκληρωτικά κατασκευασμένο ώστε να είναι ανεξάρτητο είδος καταλυμάτων, αλλά μάλλον εν μέρει, και εν μέρει ενσωματωμένο στην απότομη όχθη του ιδιοκτήτη του ιδιοκτήτη Mike Wise. Δεν έχει σημασία, όμως, να διαμαρτύρονται για τις μικρές λεπτομέρειες, διότι μόλις περάσετε το κατώφλι, είστε στον αέρα.

Κατασκεύασε με μια προφανή αγάπη για γωνίες και crannies, και γεμάτα πράγματα πράγματα, το Raven's Reveal στέκεται με μια σαφή προσωπική αίσθηση για το μοναδικό.

Σοφός, ένας πρώην εκτελεστικός υπολογιστής, που έκανε το σεφ και καφετιέρα, πήγε για έξυπνη χρήση του χώρου για να δημιουργήσει το δέντρο. Ο τετράκλινος ύπνος, με ένα πλήρες μπάνιο, ιδιωτική σάουνα, κουζίνα υψηλής απόδοσης και ζεστό υπαίθριο κατάστρωμα, το treehouse είναι ιδανικό για μια μικρή οικογένεια ή ζευγάρι που θέλει να χαλαρώσει για λίγες μέρες μετά τον συνηθισμένο φρενήρη ρυθμό των περισσότερων επισκεπτών της Αλάσκας.

Διαθέτοντας γρήγορο ασύρματο internet, απίστευτη θέα στο κοντινό Sitka Sound, ζεστό πρωινό που μαγειρεύεται στο κύριο κατάλυμα από το Wise κάθε πρωί και τόνοι πρόσβασης σε όλες τις αγαπημένες δραστηριότητες της Νοτιοανατολικής Αλάσκας, το treehouse είναι μακράν μία από τις πιο σοφούς επιλογές για διαμονή σε αυτή την ιστορική κοινότητα.

Ο σοφός γνώριζε ότι οι επισκέπτες θα ήθελαν να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με τα χέρια-ξυλόγλυπτα κιγκλιδώματα ενδιαφέροντα ένθετα του εσωτερικού μέρους του δέντρου, ή να παρακολουθήσουν ταινίες στο εσωτερικό σύστημα ψυχαγωγίας, έτσι πρόσθεσε πολλαπλά στρώματα wifi. Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα καγιάκ, πεζοπορία ή εξερεύνηση του ιστορικού παρελθόντος της Sitka; Βγείτε έξω στο κατάστρωμα και μοιραστείτε ένα ποτήρι κρασί ή κοκτέιλ με τα κοπάδια πτηνών που σταματούν δίπλα και κάθονται σε κοντινά κλαδιά δέντρων ή παρακολουθούν προσεκτικά τις νωρίς το πρωί ή τις βραδινές ώρες για τον περιστασιακό καφέ αρκούδα επισκέπτη, κάτω. Μόλις πέντε μίλια από την πόλη, το δέντρο προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε επιλογές για φαγητό , επίσης, και είναι μια εύκολη διαδρομή από κρατικά πάρκα και μονοπάτια πεζοπορίας.

Φτάνοντας μέσω της ακτοπλοϊκής γραμμής Αλάσκα ; Έχετε τύχη. Το Raven's Reveal είναι πιο κοντά στην προβλήτα των πορθμείων από το κέντρο της πόλης και ακόμη και αν το πλοίο σας φτάσει αργά τη νύχτα, το Wise θα φροντίσει να έχει το φως της βεράντα και τα κρεβάτια να μην είναι καλά.

GoTip: Να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο αν θα μείνετε στο Raven's Reveal Treehouse. Τα ταξί είναι ακριβά και θα εκτιμήσετε την ανεξαρτησία του δικού σας οχήματος για τη μακρά λίστα δραστηριοτήτων που θα θέλετε να δοκιμάσετε. Το ακίνητο δεν προσφέρει μεταφορά.

Σχετικά με τη Sitka

Βρίσκεται στο νησί Baranof στην εξωτερική ακτή του Inside Passage της Αλάσκας, η Sitka είναι γνωστή ως η πρώην πρωτεύουσα της Αλάσκας και η επίσημη μεταβίβαση ιδιοκτησίας της Αλάσκας από τη Ρωσία το 1867. Μέρος της γοητείας της Sitka βρίσκεται στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, Ορθόδοξες παραδόσεις της Ρωσίας με τους εγγενείς δεσμούς Tlingit με αιώνες. Μην χάσετε: