Τι είναι το Ιατρικό Κέντρο Spa;

Ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε όταν επιλέγετε ένα Medi Spa

Ένα ιατρείο spa είναι ένα υβριδικό κέντρο μεταξύ ιατρικής κλινικής και ημερήσιου spa που λειτουργεί υπό την επίβλεψη ιατρού. Οι πιο συνηθισμένες υπηρεσίες που παρέχονται σε ιατρείο είναι οι θεραπείες με λέιζερ, η αποτρίχωση με λέιζερ, οι θεραπείες IPL (έντονο παλμικό φως), η μικροκαμψία , οι φωτοφαξίες , τα ενέσιμα όπως το Botox και τα πληρωτικά, οι χημικές φλούδες , η σύσφιξη του δέρματος ή η αναζωογόνηση του δέρματος και η θεραπεία της κυτταρίτιδας.

Τα ιαματικά ιαματικά λουτρά μπορούν να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις στο πρόσωπο και το σώμα σας όπως καφετί κηλίδες, ερυθρότητα και σπασμένα τριχοειδή που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν καθόλου ή αποτελεσματικά από έναν παραδοσιακό αισθητικό. Τείνουν να έχουν ένα πιο κλινικό ατμόσφαιρα από τις ημερήσιες ιαματικές πηγές , αλλά πολλοί προσφέρουν επίσης χαλαρωτικές υπηρεσίες όπως μασάζ και θεραπείες σώματος. Ορισμένα ιαματικά ιαματικά λουτρά έχουν μια εστίαση ευεξίας και περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως βελονισμός, διατροφική συμβουλευτική και ιατροφαρμακευτικές συμβουλές για το γιατρό.

Με άλλα λόγια, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ιαματικών λουτρών έξω εκεί, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που έχουν ανοιχτεί από επιχειρηματίες που δεν έχουν ιατρικό υπόβαθρο και συνεργάτες με γιατρό για να «επιβλέπουν» την κλινική

Ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε πριν επιλέξετε ένα ιατρικό σπα

Η καλύτερη προσέγγιση είναι να εντοπίσετε τι σας ενοχλεί και στη συνέχεια να δείτε ποιο είναι το ιατρικό σπα ή ο γιατρός που συνιστά να το μεταχειριστείτε.

Η πραγματοποίηση ανεξάρτητης έρευνας είναι καλή, διότι το ιατρείο ή ο γιατρός θα συστήσει τα μηχανήματα στα οποία έχει ήδη επενδύσει. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.