Επιλέξτε τα δικά σας σταφύλια στη Βόρεια Καρολίνα

Όταν πρόκειται για σταφύλια από μασκάνι, μερικοί άνθρωποι τους απολαμβάνουν για τα οφέλη για την υγεία τους, μερικοί απλώς απολαμβάνουν τη μοναδική τους γεύση και μερικοί αγαπούν το δυναμικό του κρασιού, αλλά όποιος κι αν είναι ο λόγος, η συλλογή μουσκαδινών είναι μια απίστευτα δημοφιλής δραστηριότητα γύρω από τις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά στη Βόρεια Καρολίνα.

Περίπου τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο είναι συνήθως όταν τα σταφύλια Muscadine είναι ώριμα για τη συλλογή, και όχι πολύ καιρό μετά, θα τα δείτε να εμφανίζονται στις αγορές των αγροτών, στις οδικές στάσεις, στα παντοπωλεία και σε άλλες τοποθεσίες όχι μόνο στο νότο, Αμερική. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης πολλά μέρη για να επιλέξετε το δικό σας για να πάρετε τα καλύτερα φρέσκα φρέσκα σταφύλια που μπορείτε να βρείτε.

Παρακάτω αναφέρονται μερικές θέσεις για να ξεκινήσετε, μια δειγματοληψία μερικών από όσα έχει να προσφέρει το κράτος για τους τουρίστες, τους επισκέπτες και τους κατοίκους. Σημειώστε ότι αν και δεν περιλαμβάνονται όλοι οι αμπελώνες στον κατάλογο αυτό, θα πρέπει να περιέχει μια αξιοπρεπή δειγματοληψία των θέσεων που μπορείτε να πάτε ανεξάρτητα από το μέρος του κράτους που επισκέπτεστε.

Επιπλέον, οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους προσφέρουν άλλα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ μερικοί έχουν ακόμη και άλλα "pick your own" τρόφιμα.