Πώς να βρείτε ένα χαμένο κατοικίδιο στο Mecklenburg County

Τι να κάνετε όταν το κατοικίδιο σας τρέχει μακριά στη Σαρλόττα

Η απώλεια ενός οικογενειακού κατοικίδιου μπορεί να είναι μια θλιβερή και αγχωτική εμπειρία. Για πολλούς ανθρώπους, ένα κατοικίδιο ζώο είναι σαν μέλος της οικογένειας. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας λείπει στο Charlotte ή σε άλλο μέρος του Mecklenburg County, έχετε στην πραγματικότητα ορισμένες επιλογές για την παρακολούθηση του κατοικίδιου ζώου σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν χάσατε το κατοικίδιο ζώο σας στο Mecklenburg County είναι να καλέσετε τη γραμμή πληροφοριών νομού στο 311. Θα σας φέρουν σε επαφή με τον έλεγχο των ζώων του Mecklenburg County.

Θα θελήσετε επίσης να επισκεφθείτε το Charlotte-Mecklenburg Animal Control στο προσωπικό σας στο 8315 Byrum Drive και να δείτε τα προστατευμένα ζώα εκεί. Ο έλεγχος των ζώων συνιστά ανεπιφύλακτα να μην στέλνεται ηλεκτρονικό μήνυμα σχετικά με το κατοικίδιο ζώο σας. Λόγω περιορισμών χώρου, τα κατοικίδια ζώα κρατούνται μόνο για τρεις ημέρες και συχνά μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο από αυτό για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν βλέπετε το κατοικίδιο ζώο σας στο καταφύγιο, θα χρειαστεί να δείξετε κάποιο είδος απόδειξης (φωτογραφία ή άλλη τεκμηρίωση) ότι το κατοικίδιο ζώο είναι δικός σας, πριν μπορέσετε να το διεκδικήσετε. Οι πόλεις Davidson, Huntersville, Matthews και Cornelius έχουν όλα τα ζώα ελέγχου τους. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας λείπει σε μία από αυτές τις πόλεις, επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα αστυνομίας.

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να διατηρήσετε ταυτοποίηση πληροφοριών σχετικά με το κατοικίδιο ζώο σας. Εάν ένας αδέσποτος ασχολείται με τον έλεγχο ζώων στο Charlotte με πληροφορίες επικοινωνίας ή μικροτσίπ, ο έλεγχος των ζώων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη πριν από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Ο έλεγχος των ζώων περιλαμβάνει επίσης έναν ιστότοπο που περιλαμβάνει τα κατοικίδια ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία. Ελέγχετε συχνά αυτόν τον ιστότοπο, καθώς ενημερώνεται πολλές φορές την ημέρα. Το κατοικίδιο ζώο που βρέθηκε μπορεί να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα και είναι σημαντικό να εργάζεστε γρήγορα. Κάντε κλικ στο κατάλληλο ζώο για να αναζητήσετε αδέσποτα και βρεθεί κατοικίδια ζώα στο Charlotte.

Εάν βλέπετε το κατοικίδιο ζώο σας σε αυτόν τον ιστότοπο, σημειώστε τον αριθμό ταυτότητας και το παίρνετε προσωπικά στον έλεγχο των ζώων. Θα χρειαστείτε επίσης την απόδειξη ότι το ζώο είναι δικός σας (αυτό μπορεί να είναι τα αρχεία κτηνιάτρων ή ακόμα και οι φωτογραφίες σας με το ζώο). Υπάρχει μια διαδικασία για την ανάκτηση του κατοικίδιου ζώου σας από τον έλεγχο των ζώων που περιλαμβάνει την παροχή ταυτοποίησης, τις πληροφορίες εμβολιασμού κατά της λύσσας και πολλά άλλα. Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία ανάκτησης ενός κατοικίδιου ζώου από τον έλεγχο των ζώων.

Εκτός από την επαφή με τον έλεγχο των ζώων εδώ στο Charlotte, υπάρχουν διάφορα άλλα βήματα που μπορείτε να πάρετε. Για εκκινητές, μπορείτε να φτιάξετε ένα φυλλάδιο εδώ. Στείλτε το φυλλάδιο στο accfacebook6@gmail.com και θα αναρτηθεί στη σελίδα ελέγχου του ζώου στο νομό Facebook.

Όταν το κατοικίδιο ζώο σας λείπει, τα δοκιμασμένα και αληθινά φυλλάδια γύρω από τη γειτονιά σας είναι συχνά το καλύτερο στοίχημα, αλλά χάρη στην τεχνολογία, μια θέση στην ομάδα αγορών / πωλήσεων της πόλης σας είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή.