Ανακαλύψτε τη Φιλαδέλφεια με αυτές τις εφημερίδες

Οι τοπικές εφημερίδες και δημοσιεύσεις είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους πόρους για τουρίστες κάθε πόλης, οπότε αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Φιλαδέλφεια, θα πρέπει να ελέγξετε τις τοπικές καταχωρήσεις σε αυτές τις δημοσιεύσεις προτού να πάτε έτσι θα ξέρετε τι συμβαίνει μέσα και γύρω από την πόλη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Από την καθημερινή Philadelphia Inquirer έως τη συνύπαρξη συγκεκριμένων εβδομαδιαίων περιοδικών και ειδικών ενδιαφερόντων, μπορείτε να περιηγηθείτε σε οποιοδήποτε αριθμό δημοσιεύσεων που προέρχονται από τη Φιλαδέλφεια για να παραμείνετε σε αρμονία με αυτό που συμβαίνει στην πόλη της αδελφικής αγάπης.

Αν και πολλοί σε αυτή τη λίστα είναι ελεύθεροι, μερικές από τις μεγαλύτερες δημοσιεύσεις προσφέρουν μόνο περιορισμένο αριθμό άρθρων ανά μήνα πριν ζητήσουν από εσάς να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε τους πόρους του στο διαδίκτυο. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να παραλάβετε φυσικά αντίγραφα ορισμένων από αυτές τις δημοσιεύσεις σε τοπικά καταστήματα παντοπωλείων και convenience stores καθώς και στα γραφεία των εκδόσεων.