Πού να μείνετε στη Φιλαδέλφεια

Όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποια γειτονιά θέλετε να παραμείνετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στη Φιλαδέλφεια, αυτό που σκοπεύετε να κάνετε στις διακοπές σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Ενώ κάθε γειτονιά έχει τις δικές της ανέσεις, ορισμένες περιοχές είναι πολύ πιο βολικές για να εξερευνήσετε διάφορα μέρη της πόλης.

Οι ταξιδιώτες αναψυχής θα απολαύσουν την εξερεύνηση των ιστορικών ορόσημων της Παλιάς Πόλης ή των καταστημάτων ισχίων και των εστιατορίων του Fishtown και των Βόρειων Ελευθεριών, ενώ οι επαγγελματίες ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν πιθανώς τον εύκολο χρόνο μετακίνησης από το Κέντρο Πόλης ή το University City.

Όποια γειτονιά να επιλέξετε, υπάρχουν σίγουρα πολλά αφιερώματα, συμπεριλαμβανομένων των καταχωρήσεων Airbnb. Ο επίσημος ιστοχώρος επισκεπτών της Greater Philadelphia είναι μια εξαιρετική πηγή για την εξεύρεση περιγραφών, κρατήσεων και εκπτώσεων, όπως το πακέτο Philly Overnight Hotel, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις, δωρεάν χώρο στάθμευσης και άλλα προνόμια. Αν ψάχνετε για ένα πιο ήσυχο μέρος για να πείτε, μπορείτε να ελέγξετε το Bed & Breakfast Connection της Φιλαδέλφειας για μοναδικά καταλύματα που είναι διαθέσιμα προς το παρόν.

Οι καλύτερες γειτονιές για ταξιδιώτες αναψυχής

Είτε είστε fan της σύγχρονης τέχνης ή προτιμάτε να σκάβετε vintage ρούχα για μοναδικά αντικείμενα, η Φιλαδέλφεια φιλοξενεί μια διαφορετική ομάδα γειτονιών. Ανάλογα με το είδος της χαλαρής δραστηριότητας που απολαμβάνετε, θα απολαύσετε κάθε μία από αυτές τις γειτονιές λίγο πολύ:

Οι καλύτερες γειτονιές για επαγγελματίες ταξιδιώτες

Εάν επισκέπτεστε τη Φιλαδέλφεια για επαγγελματικό ταξίδι, πιθανότατα θα είστε έτοιμοι σε ξενοδοχείο στο Centre City ή στο University City, αν όχι κοντά στο αεροδρόμιο, λίγα μίλια νότια της Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα για να μείνετε σε κάθε μέρος της πόλης.