Οδηγίες στο Θέατρο Harvey στην Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν

Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο θέατρο Harvey, μέρος του πολιτιστικού συγκροτήματος της BAM, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Φυσικά, αυτό είναι το Μπρούκλιν, μπορείτε να κάνετε ποδήλατο στο BAM - και να κλειδώσετε το ποδήλατό σας στις κλειδαριές ποδηλάτων του David Byrne.

Οδηγίες για το μετρό στο Θέατρο Harvey

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι η λεωφόρος DeKalb: B, D, N, Q, και R τρένα. Η στάση 2,3 στην οδό Nevins βρίσκεται επίσης κοντά. Οι ακόλουθες γραμμές πάνε στο Atlantic Terminal, το οποίο είναι μόλις δυόμισι τετράγωνα με τα πόδια από το Harvey Theatre: το Long Island Railroad (LIRR) και το B, D, M, N, Q, R 2,3,4 και 5 γραμμές μετρό.

Τέλος, η οδό G στην οδό Fulton Street βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Οδηγίες οδήγησης

(Σημείωση: Χάρη στην BAM για τις παρακάτω οδηγίες. )

Οδήγηση στο θέατρο Harvey του BAM από το κέντρο του Μανχάταν ή το αυτοκίνητο FDR: Πάρτε τη γέφυρα του Μπρούκλιν. Στρίψτε αριστερά στην Tillary Street. Στρίψτε δεξιά στην λεωφόρο Flatbush. Στρίψτε αριστερά στην οδό Fulton και οδηγείτε ένα μπλοκ. Το θέατρο BAM Harvey θα βρίσκεται στα αριστερά. ο χώρος στάθμευσης είναι στα δεξιά.

Οδήγηση στο θέατρο Harvey του BAM από τη δυτική πλευρά του Μανχάταν : Πάρτε την εθνική οδό West Side στην Canal Street. Έξοδος αριστερά στην Canal Street. Η Canal Street τρέχει κατευθείαν στη Γέφυρα του Μανχάταν. Στη γέφυρα, συνεχίστε κατευθείαν στην Λεωφόρο Flatbush. Στρίψτε αριστερά στην οδό Fulton και οδηγείτε ένα μπλοκ. Το θέατρο BAM Harvey θα βρίσκεται στα αριστερά. ο χώρος στάθμευσης είναι στα δεξιά.

Οδήγηση στο Θέατρο Harvey του BAM από το BQE (Ανατολή ή Δύση): Έξοδος στην Tillary Street. Στο δεύτερο φως, στρίψτε αριστερά στην λεωφόρο Flatbush.

Στρίψτε αριστερά στην οδό Fulton και οδηγείτε ένα μπλοκ. Το θέατρο BAM Harvey θα βρίσκεται στα αριστερά. ο χώρος στάθμευσης είναι στα δεξιά.

Εδώ είναι ένας κατάλογος των χώρων στάθμευσης κοντά στο BAM .

Barclays Center Traffic Alert : Όλοι οι οδηγοί (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παίρνουν ταξί) πρέπει να γνωρίζουν ότι η κυκλοφοριακή συμφόρηση μπορεί να αναμένεται σε περιόδους όπου το Barclays Center , το οποίο είναι πολύ κοντά στο Harvey Theatre της BAM, έχει ένα μεγάλο παιχνίδι ή show.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να ελέγξουν το πρόγραμμα επιδόσεων του Κέντρου Barclays κατά την εκπόνηση σχεδίων ταξιδιού για να οδηγήσουν σε BAM. Αν είναι δυνατόν, συνιστάται να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς εάν ο χρόνος εμφάνισής σας συμπίπτει με ένα δημοφιλές γεγονός στο Barclays Center.