Θα έπρεπε να πάρετε το Botox και άλλα ενέσιμα σε ένα spa;

Τι να ψάξω

Το Botox και άλλα ενέσιμα όπως το Dysport έχουν γίνει ευρύτερα διαθέσιμα στα ιαματικά λουτρά, όχι μόνο σε ιαματικά ιαματικά λουτρά, αλλά και σε κάποια ιαματικά λουτρά και ακόμη και ιαματικά λουτρά . Αλλά θα πρέπει να τα φτάσετε εκεί ενώ βρίσκεστε σε διακοπές; Τι πρέπει να αναζητήσετε;

Πρώτον, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι είναι το Botox και το Dysport: οι καλλυντικές μορφές τοξίνης αλλαντίασης οι οποίες εγχέονται γύρω από τις γραμμές έκφρασης (οι τσακίσεις που προκαλούνται από φρενίτιδα, σκορπίζοντας, χαμογελώντας ή κοιτάζοντας έκπληκτοι) για να μειώσουν την εμφάνισή τους ή να τους κρατήσουν.

Το Botox και το Dysport δρουν εμποδίζοντας τα νευρικά ερεθίσματα που λένε σε ένα μυ να συστέλλεται και όσο περισσότερο εισάγεται, τόσο λιγότεροι είναι οι μύες που μπορούν να κινηθούν.

Οι τρεις πιο κοινές περιοχές για ενέσεις Botox είναι μεταξύ των φρυδιών, το μέτωπο και δίπλα στα μάτια, όπου σχηματίζονται τα «πόδια του κοράκι». Το Botox μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σας και να αποτρέψει το σχηματισμό βαθιών γραμμών έκφρασης που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερα. Το Botox δεν θα βοηθήσει τις λεπτές γραμμές ή τις ρυτίδες που δεν οφείλονται σε εκφράσεις του προσώπου.

Εάν συνηθίζετε να σκοντάρετε ή να κάνετε μια άλλη έκφραση που προκαλεί γραμμές έκφρασης, σκεφτείτε το Botox να ανακατασκευάσει τους μυς σας ξεκινώντας από τα 20 σας. Αλλά δεν μπορείτε να αποτρέψετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ξεκινώντας από τους νέους.

Είναι ασφαλές να πάρετε το Botox στο Spa;

Αυτές είναι απλές ενέσεις και δεν υπάρχει πολύς κίνδυνος εάν ο άνθρωπος που χορηγεί την ένεση είναι κατάλληλος και το κάνει αρκετά συχνά. Εάν το Botox εγχυθεί πολύ κοντά στο βλέφαρο, μπορεί να πέσει, αλλά αυτό δεν είναι συνηθισμένο.

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε:

Πόσο κοστίζει το κόστος Botox;

Οι τιμές ποικίλλουν σημαντικά. Ορισμένα ιατρεία χρεώνουν τη μονάδα - $ 12 - $ 15 είναι κοινά - και το κόστος θα εξαρτηθεί από το πόσο χρησιμοποιούν. Ο Δρ Γιανγκ ακολουθεί μια συντηρητική προσέγγιση και ξεκινά με 8 έως 10 μονάδες μεταξύ των φρυδιών και 10 έως 20 μονάδες στο μέτωπο. Άλλα ιαματικά λουτρά χρεώνουν ανά περιοχή - $ 300 για ένα, $ 575 για δύο, και $ 800 για τρία, για παράδειγμα. Γενικά, η πληρωμή από τη μονάδα είναι πιο αποδοτική από πλευράς κόστους.

Πόσο διαρκεί το Botox;

Οι επιδράσεις του Botox συνήθως διαρκούν τρεις έως έξι μήνες, σταδιακά φθείρονται.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περίοδο της αδράνειας να γίνει πιο συνειδητή των εκφράσεών σας και να ανακατασκευάσετε τους μυς σας για να μην κουνηθείτε. Ο μυς σταδιακά γίνεται ασθενέστερος και ίσως να μην χρειαστείτε όσο το Botox.

Περίπου το 1% των ανθρώπων αναπτύσσει αντισώματα στο Botox και γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό ή εντελώς αναποτελεσματικό με το χρόνο. Ένα σημάδι έγκαιρης προειδοποίησης είναι όταν το Botox σας φεύγει μετά από δύο ή τρεις μήνες. Αν συμβεί αυτό, δοκιμάστε το Dysport ως εναλλακτική λύση την επόμενη φορά που θα πάτε.