Νέα Ορλεάνη τον Μάιο: Hot and Hoppin '

Warm Weather Plus Ειδικές εκδηλώσεις: Ένα μεγάλο μεγάλο εύκολο combo

Δεν είναι ακόμα καλοκαίρι, αλλά ο Μάιος στη Νέα Ορλεάνη σίγουρα αισθάνεται όπως αυτό. Τα απογευματινά σκαμπανεβάσματα βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς συνεχίζεται ο μήνας. Το πρώτο μέρος του Μαΐου ξεπερνά τους 81 βαθμούς Φαρενάιτ, αλλά από την Ημέρα Μνήμης ο υδράργυρος ανέβηκε κατά μέσο όρο σε 86 μοίρες. Δεν θα χρειαστείτε ένα πουλόβερ ή σακάκι, ακόμη και αν μένετε μέχρι την αυγή που διασκεδάζουν στην οδό Bourbon ή κατεβαίνοντας στα κλαμπ στην οδό Frenchman. τα νυχτερινά χαμηλά επίπεδα κατά μέσο όρο 67 έως 73 μοίρες καθώς ο μήνας εξελίσσεται.

Αλλά όποιος έχει βρεθεί ποτέ στο Big Easy στους θερμότερους μήνες, θα σας πει ότι η θερμοκρασία δεν είναι όλη η ιστορία. Μια πτυχή του καιρού κάνει μια τεράστια διαφορά, και αυτή η πτυχή είναι η υγρασία. Οι πιθανότητες να μην είναι μόνο ζεστοί, αλλά muggy είναι υψηλές τον Μάιο, αυξάνεται σχεδόν όλο το χρόνο μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι επίσης συννεφιασμένο και ακόμη και νεφώσεις κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Και βρέχει πολύ, επίσης. Η NOLA παίρνει γενικά περίπου 5 ίντσες βροχής τον Μάιο.

Το μόνο που λέγεται, η Νέα Ορλεάνη, είναι ένα τόσο ξεχωριστό διασκεδαστικό μέρος για να επισκεφθείτε και να φιλοξενήσει τόσα πολλά ειδικά γεγονότα τον Μάιο που έχετε ακριβώς το φόρεμα δεξιά, αγνοείτε συνήθως τον καιρό και βρίσκετε μια κλιμακωτή ανακούφιση αν είναι αφόρητη.

Τι να Pack

Ο ζεστός καιρός σημαίνει ότι οι αποσκευές σας παίρνουν ένα διάλειμμα: δεν χρειάζονται παχύ πουλόβερ, παλτά, κασκόλ ή μπότες. Θα έχετε πολλά περιθώρια για αρκετά ζευγάρια ελαφριών capri παντελόνι, khakis ή σορτς, τα οποία θα πρέπει να κάνουν το τέχνασμα για τους πυθμένες.

Οι κορυφές με κοντό μανίκι ή χωρίς μανίκια είναι η σειρά της ημέρας. Οι γυναίκες θα πρέπει να ακολουθήσουν μια φούστα και δροσερή κορυφή για δείπνο, αν σχεδιάζετε να ελέγξετε τα κορυφαία εστιατόρια της Νέας Ορλεάνης και ποιος θα ήθελε να χάσει όλα όσα αγαπούν το φαγητό Cajun και Creole. Πάρτε ένα ελαφρύ περιτύλιγμα μόνο σε περίπτωση που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το κανονικό τη νύχτα ενώ βρίσκεστε εκεί.

Πάρτε τα σανδάλια, τα αθλητικά παπούτσια ή τα espadrilles για να κρατάτε τα πόδια σας όσο το δυνατόν πιο δροσερά. απλά βεβαιωθείτε ότι μπορούν να αντέξουν το περπάτημα που σκοπεύετε να κάνετε. Πέτα μια πτυσσόμενη ομπρέλα ή δύο στην τσάντα σας για την αναπόφευκτη βροχή ή να πάρετε μια βρύση poncho εάν αυτό είναι πιο βολικό για σας.

Μάιο Εκδηλώσεις

Τα δύο εκδηλώματα περιπλάνησης στη Νέα Ορλεάνη το Μάιο είναι το Jazz and Heritage Festival, γνωστό ως Jazz Fest, και το Wine & Food Experience.

Το φημισμένο Jazz Fest διαρκεί από τα τέλη Απριλίου μέχρι τις αρχές Μαΐου κάθε έτους. Δεν είναι μόνο η τζαζ. Συγκεντρώνει τα headliners σε rock, pop, blues, zydeco, hip-hop και funk. Θα ακούσετε καλλιτέχνες όπως Stevie Wonder, Tom Petty & Heartbreakers, Harry Connick νεώτερος, Snoop Dogg, Δρ John και Leon Bridges. Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η εμπειρία του κρασιού και του φαγητού μαστίζει τις γεύσεις των ντόπιων και των επισκεπτών της NOLA. Σχεδόν 30 εστιατόρια διαθέτουν ειδικές βραδιές για φαγητό, ενώ τα οινοποιεία πάνε για εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, με 1.000 κρασιά να δοκιμάζουν από όλο τον κόσμο. (Δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε όλα ή θα πρέπει να σας φέρουν στο σπίτι, αλλά δεν θα θέλετε για ποικιλία.) Διαλέξεις μέσω της γαλλικής συνοικίας προσθέστε στην εορταστική σκηνή, και σεμινάρια προσθέτουν μαγειρική και κρασιά γνώση για την εκδήλωση.

Μπορείτε να αγοράσετε πακέτα που περιλαμβάνουν διάφορες εκδηλώσεις ή εισιτήρια για μεμονωμένα γεγονότα.

Άλλα γεγονότα Μαΐου που προσθέτουν μια τοπική διάσταση στην επίσκεψή σας είναι το Cinco de Mayo, Bayou Boogaloo, με πολλά μουσικά, τέχνη και φαγητό και το Bayou Country Superfest, ένα must για τους λάτρεις της country music.