Πασχαλινά αυγά Hunts στο Σακραμέντο

Τα καλύτερα κυνήγι αυγών και πολλά άλλα στην περιοχή του Σακραμέντο

Τα κυνηγόσκυλα αυγών του Σακραμέντο μπορούν να βρεθούν σε όλη την κοιλάδα και στις γύρω περιοχές. Σε μια προσπάθεια παροχής σχετικών πληροφοριών, οι πληροφορίες για το έτος δεν παρατίθενται. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους ιστού για να μάθετε πότε το κυνήγι είναι στο επόμενο! Ορισμένα είναι μικρής κλίμακας, αλλά παράγουν πολλά απολαύσεις, ενώ μερικά συνδυάζονται με συναυλία, πρωινό με τηγανίτα ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι οικογένειες μαζί.

Ετήσιο πρωινό με πατάτες και κυνήγι αυγών του Πάσχα

Κέντρο κοινοτήτων Clunie - Σακραμέντο

Το Club of East Sacramento-Midtown Kiwanis φιλοξενεί ένα πρωινό με τηγανίτα και το κυνήγι αυγών στο Clunie Clubhouse στο McKinley Park. Το κυνήγι αυγών είναι ελεύθερο να παρακολουθήσουν και το πρωινό σερβίρεται σε προσιτή τιμή. Πιάσε λίγο πρωινό, απολαύστε τα ελεύθερα κυνηγετικά αυγά και μετά μείνετε για τα καρναβαλικά παιχνίδια που θα δημιουργηθούν.

Haggin Oaks Ελεύθερο Πασχαλινό αυγό κυνήγι και πρωινό

Συγκρότημα γκολφ Haggin Oaks - Σακραμέντο

Αυτό το δωρεάν πρωινό με τηγανίτα και το κυνήγι αυγών του Πάσχα έχει αποδειχθεί μεγάλη επιτυχία για αυτό το γήπεδο γκολφ του Sacramento. Όλα τα αυγά είναι γεμάτα με καραμέλες, ενώ μερικά έχουν ειδικά κουπόνια βραβείων για γκολφ, γεμιστά ζώα και άλλα κέρδη κατάλληλα για άτομα ηλικίας 10 ετών και κάτω. Οι τηγανίτες είναι επίσης δωρεάν, έτσι φέρτε όλη την οικογένεια έξω για αυτό το ευχάριστο πρωινό την Κυριακή του Πάσχα.

Fair Oaks Easter Eggstravaganza

Πάρκο Fair Oaks - 11549 Fair Oaks Blvd, Fair Oaks

Συμμετάσχετε στο Fair Oaks Recreation & Park District για το ετήσιο "eggstravaganza" τους κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 0-13 ετών. Το κυνήγι αυγών είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά, ενώ ένα βραχιολάκι που αγοράζεται είναι διαθέσιμο για απεριόριστη πρόσβαση σε παιχνίδια καρναβαλιού και σπίτια αναπήδησης. Το βραχιολάκι θα σας φέρει επίσης μία βόλτα τρένου και μία συνεδρία ζωγραφικής προσώπου.

Αυτό είναι ένα από τα λίγα κυνηγόσκυλα αυγών στην περιοχή που φιλοξενούν ένα "ενήλικα" κυνήγι αυγών για άτομα ηλικίας 14+. Η είσοδος στο συγκεκριμένο κόμμα αυγού απαιτεί αγορά εισιτηρίου. Ατομικά εισιτήρια καρναβαλιού μπορούν να αγοραστούν για 50 λεπτά το καθένα στο Eggstravaganza.

Θέλετε να πάρετε πρωινό πριν το κυνήγι; Το κοντινό McMillian Centre προσφέρει πρωινό πρωινό.

Άνοιξη του Eggstravaganza με τους Hipwaders

Elk Grove Community Park - 9950 Elk Grove Φλώρινα Rd, Elk Grove

Η Άνοιξη Eggstravaganza στο παρελθόν του παρελθόντος περιελάμβανε καρναβαλικά παιχνίδια, αναμετρήσεις αυγών και πτώση αυγών. Για πολύ χαμηλό τέλος, μπορείτε να αγοράσετε πρωινό με το Πάσχα Μπάνι. Τ

4 ο ετήσιο κυνήγι αυγών του Πάσχα για σκύλους

Πάρκο Mickinley - Σακραμέντο

Χορηγείται από το Wag Hotels, ένα τοπικό θέρετρο κατοικίδιων ζώων, χορηγώντας το 4ο ετήσιο κυνήγι αυγών του Πάσχα για σκύλους. Οι ιδιοκτήτες σκυλιών θα λάβουν δωρεάν φαγητό και ποτά, ενώ τα κουτάβια τους θα ρίξουν το δρόμο τους προς μια γενναιοδωρία των πασχαλινών απολαύσεων. Αποκτήστε την εικόνα του σκυλιού σας με το Πάσχα Μπάνι και δοκιμάστε την τύχη σας στην κλήρωση που διαθέτει πολλούς πωλητές και βραβεία σκυλιών.

Κυνήγι Springside Park

Southside Park - 2107 οδός, Σακραμέντο

Αυτό το κυνήγι αυγών είναι τεράστιο, με περισσότερα από 15.000 αυγά έτοιμα να βρεθούν ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα ηλικιακών ομάδων.

Εκτός από τα πολύχρωμα γενναιοδωρία είναι 10 χρυσά αυγά, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν για ένα Πάσχα Καλάθι γεμάτο με ειδικούς θησαυρούς της άνοιξης. Διατίθενται επίσης δωρεάν σκάφη για παιδιά, ενώ οι γονείς μπορούν να μπουν στην κλήρωση.

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα κυνηγόσκυλα αυγών του Πάσχα στο Σακραμέντο φέτος. Από το Davis έως το Auburn, υπάρχουν πολλά τοπικά κυνήγια που συμβαίνουν στην πόλη σας - ελέγξτε με το τοπικό σας εμπορικό επιμελητήριο ή τις εφημερίδες για μια ολοκληρωμένη περίληψη για το πού να πάτε για το κυνήγι για τα καλύτερα αυγά.