Τα καλύτερα μπαλώματα κολοκύθας στο Σακραμέντο

Ένα στρογγυλό επάνω από τα καλύτερα μπαλώματα κολοκύθας στην πόλη

Τα μπαλώματα κολοκύθας είναι μια δεκάρα δωδεκάδα στην κοιλάδα του Σακραμέντο , αλλά μόνο μια χούφτα είναι πραγματικά συναρπαστική. Αυτό που ήταν κάποτε μια απλή ευκαιρία να ανακαλύψετε ότι η τέλεια κολοκύθα έχει γίνει όλα μακριά από ένα πλήρες πάρκο ψυχαγωγίας με hayrides, λαβύρινθους καλαμποκιού, παιχνίδια και ζωολογικούς ζωολογικούς κήπους. Ψάχνετε για κάτι εξαιρετικό για να πάρετε τα παιδιά σας σε αυτόν τον Οκτώβριο; Αυτά τα κορυφαία μπαλώματα κολοκύθας στο Σακραμέντο βρίσκονται σε όλη την περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να φτάσετε σε απόσταση οδήγησης για την οικογένειά σας.

Το αγρόκτημα κολοκύθας

Η κολοκύθα Farm φιλοξενεί αποκριές και συγκομιδές διασκέδαση για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Έχουν 16 στρέμματα και πάνω από 100 τόνους κολοκύθες για να επιλέξουν επιτόπου. Πωλούν επίσης ινδική καλαμπόκι, μινιατούρες κολοκύθες και μπάλες άχυρου. Το κολοκύθικο Farm φέρνει επίσης ένα κομμάτι της Apple Hill κάτω πιο τοπικά με το σαββατοκύριακο στέκεται φαγητό για να διαθέτουν μπάρμπεκιου σχάρα στοιχεία, ποτά, κολοκύθα και πίτες μήλου.

Κολοκύθα Dave's Patch στο Vierra Farms

Κάθε φθινόπωρο, τα Vierra Farms στο West Sacramento μετατρέπονται σε Patchkin Patch της Dave και φιλοξενούν ένα Cornival, γεμάτο με λαβύρινθο καλαμποκιού. Ως οικογενειακό αγρόκτημα, τα παιδιά δεν μπορούν μόνο να διαλέξουν ένα φοβερό μέλλον Jack-o-Lantern, αλλά να μάθουν για τη ζωή από τη γη.

Το Dave's φημίζεται τοπικά για το ωριαίο Σαββατοκύριακο "κολοκύθα chunkin", όπου οι κολοκύθες ξεκινούν από ένα ειδικό κανόνι.

Μπύρα κολοκύθας Branco Farms

Αυτό το γλυκό μικρό έμπλαστρο βρίσκεται στο Roseville και συμβάλλει ένα μέρος των εσόδων του κάθε χρόνο σε διάφορες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Το Branco Farms διαθέτει πολλά να κάνει, συμπεριλαμβανομένης της ζωγραφικής προσώπου, σπίτια αναπήδησης, ακόμη και ετικέτα λέιζερ. Αυτό το μπάλωμα κολοκύθας στο Placer County ανοίγει λίγο αργότερα από τους περισσότερους (6 Οκτωβρίου), αλλά αξίζει πολύ την επίσκεψη.

Zittel Farms

Η Zittel Farms είναι το τελευταίο γεωργικό αγρόκτημα στο Folsom και καλωσορίζει τους επισκέπτες όλο το χρόνο για να αγοράσει τοπικά προϊόντα. Τον χειμώνα μετατρέπονται σε ένα αγρόκτημα χριστουγεννιάτικων δέντρων και κάθε φθινόπωρο φιλοξενούν ένα μικρό τετράγωνο κολοκύθας για όλες τις ηλικίες. Αυτό είναι το μέρος για να πάει αν θέλετε να ξεκινήσετε μια οικογενειακή παράδοση που πραγματικά πηγαίνει πίσω στα βασικά με απλές διασκέδασης και άφθονο χώρο για παιχνίδι.

Θα υποστηρίξετε επίσης τις προσπάθειες των Roger και Gail Zittel, οι οποίοι ανήκουν στην εκμετάλλευση από το 1976.

Το κουτάβι κολοκύθας του Bobby Dazzler

Το μπάλωμα κολοκύθας του Bobby Dazzler έχει μια διασκεδαστική αίσθηση κολέγια-πόλης για να είναι τέλεια για όλες τις ηλικίες. Τα κυριώτερα σημεία τους περιλαμβάνουν το λαβύρινθο Milo - ένα λαβύρινθο αραβοσίτου πέντε ποδιών σε ύψος και δύο στρέμματα σε μέγεθος. Περισσότεροι ενήλικες από τα παιδιά είναι γνωστό ότι χάνουν μέσα. Έχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κολοκύθες και μια στάση για μπάρμπεκιου το Σαββατοκύριακο. Σνακ, νερό και σόδα διατίθενται καθημερινά.