Αγάπη παραλίες και RVing; Το BeachRex φέρνει τους δύο μαζί

Ο Greg Balazic αναπτύσσει έναν παραθαλάσσιο ιστότοπο για τους λάτρεις του RV και της παραλίας

Οι σπουδαίοι ζωγράφοι μπορούν να εμπνεύσουν νέους μεγάλους ζωγράφους, οι σπουδαίοι μουσικοί μπορούν να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά μεγάλων μουσικών και ακόμη και οι μεγάλοι RVers μπορούν να εμπνεύσουν άλλους RVers για να αποκτήσουν και να βιώσουν μεγάλες περιπέτειες.

Αυτό συμβαίνει με ένα RVer ειδικότερα και την επιθυμία του να βοηθήσει τους ανθρώπους να βιώσουν μερικά από τα σπουδαία πράγματα που έχει. Το όνομά του είναι ο Greg Balazic και λειτουργεί το BeachRex. Ας δούμε την ιστορία του Greg, καθώς και μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει η BeachRex.

Σχετικά με τον Greg Balazic

Ο Greg Balazic είναι ένας από τους μεγαλύτερους λάτρεις της παραλίας στον κόσμο. Ο Μπαλαζίκ έχει μαγευτεί από τις παραλίες αφού μπορεί να το θυμηθεί και πριν από έξι χρόνια αποφάσισε να μετατρέψει το πάθος του στο επάγγελμα και στη ζωή του. Ο καλύτερος τρόπος για τον Balazic να ζήσει από το επάγγελμά του; Προσπαθώντας να βοηθήσετε άλλους στην περιπέτεια στην παραλία τους. Έξι χρόνια και 2500 παραλίες αργότερα, ο Balazic ξεκίνησε το BeachRex για να βοηθήσει τους άλλους να ενταχθούν στο πάθος του για τις παραλίες του κόσμου.

Τι είναι το BeachRex;

Ο απλούστερος τρόπος να συνοψίσω το BeachRex είναι με τη δική του ετικέτα "Βρείτε την τέλεια παραλία." Η BeachRex είναι μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην παροχή βοήθειας στους ταξιδιώτες και σε άλλους ταξιδιώτες, ώστε να βρουν μια παραλία που είναι ιδανική για το ταξίδι τους.

Υπενθύμιση: Το BeachRex είναι μόνο στα πρώτα του στάδια και δεν είναι επί του παρόντος εξοπλισμένο με όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης και τις επιλογές που ο Balazic οραματίζεται για τον ιστότοπο μετά την ολοκλήρωσή του. Οι παρακάτω πληροφορίες παρέχονται σχετικά με τον τρόπο που ο ιστότοπος ελπίζει να λειτουργήσει μετά από περαιτέρω ανάπτυξη.

Πώς λειτουργεί το BeachRex

Συνδεθείτε στο BeachRex.com και αμέσως θα σας υποδεχτεί ένα μεγάλο κουτάκι αναζήτησης κάτω από τη φράση "Βρείτε την τέλεια παραλία σας". Χρησιμοποιήστε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης για να συνδέσετε μια ιδέα για το πού θέλετε να είστε, όπως η ακτή του Κόλπου της Φλόριντα, "Ή" Bay of Fundy ", για να πάρετε μια ιδέα για διαφορετικά αποτελέσματα σχετικά με τη συγκεκριμένη παραλία ή τις παραλίες.

Αφού επιλέξετε μια πιθανή παραλία , θα μπορείτε να εξερευνήσετε την περιοχή σε βάθος χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε την οθόνη του υπολογιστή σας. Τα συνοδευτικά μέσα μέσα σε μια αναζήτηση μπορεί να περιλαμβάνουν φωτογραφίες, πανοράματα 360 μοιρών, βίντεο και άλλα. Επί του παρόντος, η BeachRex χρησιμοποιεί την παραλία Zlatni Rat στην Κροατία για να δώσει μια επίδειξη σε μερικά από τα συνοδευτικά χαρακτηριστικά που παρέχει η BeachRex.

Είναι όλα καλά και καλά αν η παραλία φαίνεται όμορφη, αλλά συχνά ταξιδιώτες και RVers θα χρειαστεί περισσότερο από αυτό. Δεν ανησυχεί γιατί η BeachRex ελπίζει να είναι κάτι περισσότερο από μια όμορφη ιστοσελίδα. Το BeachRex ελπίζει να παράσχει τον τύπο της παραλίας (καλό χαλίκι, άμμο από ζάχαρη), αν είναι καλό για οικογένειες, κοντινό δείπνο και καταλύματα, πάρκινγκ, σε ποιο μέγεθος θα ήταν η παραλία θα ήταν πρακτική , πληροφορίες σχετικά με κοντινά καταλύματα όπως μπάνια και αθλητικά πεδία και πολλά άλλα.

Ο ιστότοπος θα έχει επίσης αρκετό περιθώριο για σχόλια και βαθμολογίες χρηστών, ώστε να μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη βρωμιά από άλλους που έχουν βρεθεί στην παραλία και έχετε δώσει περισσότερες πληροφορίες. Όπως και κάθε προορισμός, οι εικόνες και οι κοντινές ανέσεις είναι εξαιρετικές, αλλά είναι πραγματικά οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί εκεί που μπορούν να σας βοηθήσουν καλύτερα να αποφασίσετε εάν η παραλία είναι το σωστό ταξίδι για εσάς.

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε το BeachRex

Εάν το BeachRex είναι κάτι που θα θέλατε να γίνετε πραγματικότητα, μπορείτε να βοηθήσετε! Συνδεθείτε στο BeachRex.com και αναζητήστε το μεγάλο κουμπί Donate. Όσο ταχύτερη είναι η Balazic και η BeachRex, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα υπέροχα δυναμικά χαρακτηριστικά που προσφέρει αυτή η ιστοσελίδα και να βρείτε την καλύτερη παραλία για εσάς .

Ο Balazic ταξίδεψε πάνω και κάτω στην ευρωπαϊκή ακτή για να βοηθήσει να εξαπλωθεί το πάθος του και να προσπαθήσει να κάνει το BeachRex μια βιώσιμη επιλογή για όσους ταξιδεύουν που θέλουν να βρουν την τέλεια παραλία. Εάν τα ταξίδια στην παραλία είναι επίσης ένα πάθος για να δοκιμάσετε το BeachRex.com και μην ξεχάσετε να εμπνευστείτε από το εκπληκτικό ταξιδιωτικό blog του Balazic, το οποίο περιέχει περισσότερες φωτογραφίες, προσωπικές ιστορίες καθώς και μερικές εξαιρετικές ταξιδιωτικές συμβουλές για τον εραστή της παραλίας σε όλους μας.