Είναι νόμιμο να μεταφέρετε ένα όπλο στο Φοίνιξ της Αριζόνα;

Ανοιχτές μεταφορές, κρυφές μεταφορές και αποκάλυψη αδειών όπλων

Στην Αριζόνα , οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να φέρουν ένα όπλο σε απλή θέα ή κρυμμένο από την άποψη. Υπάρχουν εξαιρέσεις από το ποιος μπορεί να μεταφέρει και όπου μπορεί να μεταφέρει κάποιος, αλλά, γενικά, οι νόμοι της Αριζόνα είναι πιο επιεικείς από ό, τι σε πολλά κράτη.

Ανοιχτό Carry στην Αριζόνα

Η ανοικτή μεταφορά αναφέρεται στη μεταφορά ενός όπλου με απλή όραση. Παρόλο που πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες δεν το γνωρίζουν, η Αριζόνα υπήρξε ανοιχτό κράτος μεταφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανοίξτε μέσα μεταφοράς, γενικά, ότι μπορείτε να μεταφέρετε ένα όπλο χωρίς άδεια, εφόσον δεν είναι κρυμμένο.

Κρυμμένο Carry στην Αριζόνα

Τον Ιούλιο του 2010, τέθηκε σε ισχύ ένας νέος νόμος που επέτρεπε την απόκρυψη μεταφοράς χωρίς άδεια οπουδήποτε είχε προηγουμένως επιτραπεί η ανοικτή μεταφορά. Οι κάτοικοι της Αριζόνα που έχουν ηλικία τουλάχιστον 21 ετών και πληρούν κάποιες άλλες απαιτήσεις μπορούν σε πολλές περιπτώσεις να φέρουν ένα κρυφό όπλο χωρίς άδεια. Εξακολουθείτε να χρειάζεστε άδεια να μεταφέρετε ένα κρυφό όπλο σε μπαρ ή εστιατόριο ή άλλη επιχείρηση που προσφέρει αλκοολούχα ποτά. Πρέπει επίσης να συμμορφώνεστε με τις πινακίδες που υποδεικνύουν ότι τα όπλα δεν επιτρέπονται. Μπορείτε να περιμένετε αυτούς τους περιορισμούς σε δημόσια σχολεία, ομοσπονδιακά κτίρια, εκλογικά κέντρα και καταφύγια παιχνιδιών. Επίσης, να γνωρίζετε ότι οι νόμοι για τα εδάφη της Αμερικανικής καταγωγής μπορεί να διαφέρουν από τα καταστατικά της Αριζόνα.

Πρέπει να απαντήσετε με ειλικρίνεια εάν ένας αστυνομικός ρωτήσει αν φοράτε όπλο. Οι αστυνομικοί μπορούν να κατασχέσουν ένα όπλο κατά τη διάρκεια μιας στάσης.

Η νομοθεσία περί κρυφών μεταφορών απαιτεί επίσης αυστηρότερες κυρώσεις για εγκλήματα που διαπράττονται από άτομα που φέρουν κρυμμένα όπλα.

Απόκρυψη Άδειας Όπλων στην Αριζόνα

Στην Αριζόνα, μπορεί να είστε σε θέση να αποκτήσετε άδεια για να μεταφέρετε ένα όπλο αν ικανοποιείτε συγκεκριμένες απαιτήσεις και να αποκτήσετε την κατάλληλη εκπαίδευση. Είναι καλή ιδέα να πάρετε εκπαίδευση σχετικά με την ασφαλή λειτουργία του όπλου σας, καθώς και να κατανοήσετε τους νόμους σχετικά με τη συγκαλυμμένη μεταφορά στην Αριζόνα.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε άδεια αν σκοπεύετε να πάρετε το όπλο σας σε άλλο κράτος που έχει αμοιβαία συμφωνία με την Αριζόνα.

Πώς να αποκτήσετε μια άδεια απόκρυψης όπλων

Προκειμένου να αποκτήσετε μια άδεια απόκρυψης όπλων, πρέπει:

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι μικρότερο από ό, τι παλαιότερα και πολλά προγράμματα κατάρτισης εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του νόμου του 2010. Μπορείτε να διαβάσετε αυτές τις απαιτήσεις στο αναθεωρημένο καταστατικό της Αριζόνα.

Δεν έχουν όλοι την εξειδίκευση να αποκτήσουν άδεια αποκάλυψης όπλων, ακόμη και αν πληρούνται όλα τα παραπάνω κριτήρια. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τους περιορισμούς εδώ.

Το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στο παρόν δεν πρέπει να θεωρείται ως νομική συμβουλή. Για συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε ή πού μπορείτε και δεν μπορείτε να πάτε με όπλο στην Αριζόνα, συμβουλευτείτε τον δικηγόρο σας.