Εαρινό διάλειμμα στο Σακραμέντο

Ιδανικές "παραμονή-κατιόντες" σε έναν προϋπολογισμό κατά τη διάρκεια του εαρινό σας διάλειμμα

Εαρινό διάλειμμα στο Σακραμέντο

Πολλοί φοιτητές του Sac State και του UC Davis θα βρεθούν σε τροπικές τοποθεσίες αυτό το άνοιγμα, αλλά πολλά άλλα θα παραμείνουν τοπικά λόγω περιορισμών του προϋπολογισμού ή απλώς έλλειψης έμπνευσης. Ίσως να είστε ένα από αυτά τα κολεγιακά παιδιά, ή ίσως είστε μητέρα πέντε ετών - ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάστασή σας, μπορείτε να βρείτε σπουδαία πράγματα να κάνετε κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής στο Σακραμέντο χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Οι φιλικές προς τον προϋπολογισμό ιδέες του "Staycation" στο Σακραμέντο

Μείνετε ντόπιοι, παραμείνετε στον προϋπολογισμό και εξακολουθείτε να έχετε έκρηξη με αυτές τις διασκεδαστικές εκδρομές.

Ποδήλατο ή Πεζοπορία

Το Σακραμέντο γεμίζει στο χείλος με ποδήλατα και μονοπάτια πεζοπορίας για να απολαύσετε. Τώρα που ο καιρός θερμαίνεται, το εαρινό διάλειμμα είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε κάποια φύση και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του αμερικανικού ποταμού. Η Bicycles Plus νοικιάζει ποδήλατα σε προσιτές τιμές, αν δεν είστε άμεσα εξοπλισμένοι για να χτυπήσετε τον ανοιχτό δρόμο και με περισσότερα από 40 ποδήλατα διαθέσιμα, το ελαφρύ ελαφρύ διάλειμμα θα επωφεληθεί από την εμπειρία τους. Κράνη περιλαμβάνονται με κάθε ενοικίαση.

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε ποδηλασία, δοκιμάστε το Memorial Trail Jedediah Smith, γνωστό και ως ποδηλατικό μονοπάτι American River.

Νιώθοντας λίγο πιο τολμηρή; Δείτε το μονοπάτι ποδηλασίας του Σακραμέντο για Davis που εκτείνεται για 14 μίλια. Είναι αρκετά μια βόλτα, αλλά έχει κατακτηθεί από πολλούς. Είναι ιδανικό για όσους ταξιδεύουν τακτικά και θέλουν κάτι διαφορετικό.

Όταν φτάσετε στο Davis, φροντίστε να σταματήσετε από το Redrum Burger, τη Pizza του Woodstock ή άλλο τοπικό φαβορί πριν ξεκινήσετε.

Art Tour

Το Σακραμέντο φιλοξενεί πολλά μουσεία τέχνης και αριστοκρατικές εκθέσεις δρόμου - πολλές από τις οποίες αγνοούνται από τους ντόπιους λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει χρόνος να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια μιας τυπικής πολυάσχολης εβδομάδας.

Αυτό το σπάσιμο άνοιξη? πατρίδα τους τοπικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου του Μουσείου Τέχνης Crocker . Η είσοδος είναι περίπου $ 10 για τους ενήλικες και μειώνεται στα $ 8 για τους φοιτητές και $ 5 για τους νέους. Παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω είναι δωρεάν. Θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη συλλογή ποικίλων τύπων τέχνης που βρέθηκαν μέσα σε αυτό το μικρό μουσείο, το οποίο έχει επεκταθεί πρόσφατα.

Το ιστορικό Placerville είναι ένας άλλος νικητής όταν πρόκειται να εκτιμήσει την τοπική τέχνη. Αυτή η ιστορική πόλη Gold Rush είναι διάστικτη με καταστήματα με αντίκες και κομψές μπουτίκ που θα λατρέψετε. Μείνετε για δείπνο ή διανυκτέρευση σε ένα vintage bed and breakfast όπως το Eden Vale Inn.

Φωτογραφία Blitz

Πόσες θέσεις περνάτε τακτικά, χωρίς να απολαμβάνετε τις γραφικές ιδιότητες τους; Πιάσε μια ομάδα φίλων (ή τα παιδιά σας) και να πετούν σε όλο το Σακραμέντο. Ξεκινήστε στο McKinley Park, το οποίο εδώ και πολύ καιρό θεωρείται το "πιο φωτογενές" πάρκο στο Σακραμέντο. Πάρτε μερικά vintage στιγμιότυπα κοντά στο Μουσείο Σιδηροδρόμων στο Παλαιό Σακραμέντο, και στη συνέχεια να θέσει μεταξύ των ανθισμένων άνθη άνοιξη στο Capitol Rose Garden.

River Fun

Φυσικά, το Σακραμέντο φιλοξενεί τόσο τον ποταμό Σακραμέντο όσο και τον αμερικανικό ποταμό και υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε για το νερό κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής. Σκεφτείτε να ενοικιάσετε μια σχεδία και να απολαύσετε ένα ρεύμα απόλυτης χαλάρωσης, συμπληρώνοντας το δικό σας γεύμα πικνίκ και ποτό της επιλογής σας.

Ή, εγγραφείτε για ένα τοπικό white water rafting του r - η σεζόν ξεκινά το Σαββατοκύριακο της 6ης Απριλίου.

Παραδόσεις εαρινής διακοπής

Δεδομένου ότι το Sacramento βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε απόσταση οδήγησης από πολλές δημοφιλείς δραστηριότητες διακοπών της άνοιξης, είναι δυνατόν να βγείτε από την πόλη με προϋπολογισμό. Αν θέλετε να βγείτε από την πόλη και να αισθανθείτε σαν να πηγαίνετε σε μεγάλες διακοπές χωρίς να σπάσετε την τράπεζα, να θυμάστε ότι αυτοί οι προορισμοί σας κάνουν για άριστη διαμονή ημέρας, Σαββατοκύριακου ή εβδομάδας. Όλα βρίσκονται σε απόσταση λίγων μόνο ωρών οδήγησης και παρέχουν τις παραδοσιακές παραδόσεις ελαφριάς διάρκειας για παραλίες, μπαρ και πρωταγωνιστές.

- Λίμνη Τάχο

- Σάντα Κρουζ

- Σαν Φρανσίσκο

- Λόντι

- Μόντερεϊ

- Σαν Χοσέ

- Κεμπέλα

- Κόλπος Bodega

Όλα αυτά διαθέτουν δραστηριότητες δίπλα στη λίμνη ή στην παραλία που μπορείτε να κάνετε για φθηνή ή δωρεάν.